+2 oy
489 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (18,554 puan) tarafından

Malum bugün bime okul malzemeleri geldi. Gidip gitmemek arasında kararsız kaldım. Gelen şeylerin çoğu çok uygun eminim bu fiyata kırtasiyede bulamam. Gidip alırsam da ya öğretmen kabul etmezse diye de boş yere masraf yapmak istemiyorum. Siz ne yapacaksınız.

15 Cevaplar

+2 oy
(7,038 puan) tarafından

Aslinda listeleri simdiden verseler daha iyi olurdu kaçıncı sinif bilmiyorum ama eva kagit fotokobi kagidi fon kartonu el isi kagidi gibi seyleri alabilirsin bence sonucta onlarda marka fark etmez 

(18,554 puan) tarafından
+1

1. Sınıf canım. İşte bende kararsız kaldım acaba bu sene karton el işi kağıdı vs kullanırlar mi.

-Reklam-
+2 oy
(11,226 puan) tarafından

Biz anaokuluna başlicaz liste verirler ona göre alırım diye gitmedim ben. Büyük sınıflarda çok sıkıntı olmaz ne lazımsa alınabilir bence. Ya ama zaten bim 101 de haftalarca kalıyor ürünler acele etmeye gerek yok bence 

(131 puan) tarafından

Bizimde bu sene anaokulu başlıyor henüz liste falan vermediler ne zaman verirler acaba bilginiz var mi

(11,226 puan) tarafından

Bilmiyorum bende ilk hafta zaten uyum haftası olur o hafta verirler listeyi diye düşünüyorum 

(18,554 puan) tarafından

Her şey çok uygun olduğu için insanlar fazlaca kapış kapış alıyor sona kalanlar genelde defter türü şeyler. 

+1 oy
(408 puan) tarafından

anasinifinda marka belirliyorlar . marka model harici alamiosun . ama ilk okilda karismazlar . kuru boya sulu hoya pastel keceli illaki lazim.  kalemtras silgi milgi not defteri tarzi alabilirsin . yahta kalemi yazi ytahtasi falan . lazim olmassa evde kullanir 

(3,197 puan) tarafından

Bizim öğretmen önceden atıyor ama ben almicam aldıklarım oradan hiç kullanilmadi

(18,554 puan) tarafından

1. Sınıf bu sene. Silgi açacak vs bunları not aldım A4 kağıdı cetvel ataş isim etiketi vs falan. Bunları alsam bile bana kâr bence

+1 oy
(4,982 puan) tarafından

Bim in kendi markası studi mi ne çok kalitesiz . Biz nezamn alsak çöpe attık. Boya kalemleri yazmıyor yapışkanları yapıştırmıyor . Hani dosya defter kalemlik felan alıyoz onlarda sıkıntı yok 

(4,051 puan) tarafından

Evet geçen sene ki öğretmenimiz kesinle istemedi bu sene de öğretmenimiz belli olunca liste atınca alacam bende 

(18,554 puan) tarafından

Almaya değmez mi bu marka. Daha önce hiç denemedik bilmiyorum.

(4,982 puan) tarafından

Yok para çöp resmen.kurşun kalemleri tıraşla tıraşlı çöpe at öyle 

Ama defter dosya defter kabı felan alıyorum onlarda sıkıntı yok 

Ben Fatih markayı alıyorum 

Faber Castell alıyoduk o boykot artık

(18,554 puan) tarafından

Evet bende zamanında Fatih kullanıyordum. Fabele gücümüz yetmezdi 😁 fatihle devam o zaman. Silgi mikro kullanırdım bulursam yine mikro alacam yumuşak ve iz bırakmıyor.

0 oy
(426 puan) tarafından

Ben Eva elişi yapıştırıcı bide bant aldım 

0 oy
(2,515 puan) tarafından

İlk okulda karışmıyolar bizde 1.sınıf olucaz geçen hafta şoktan aldım az çok büyük oğlumdan ne alacağımı biliyorum boyamaları faber castell alıyorum ama diğer defter dir cetvel seti dosyalar bant ıvır zıvır aldım baya

0 oy
(4,051 puan) tarafından

Gittim ama kendime aldım 🤣🤣🤣 kızım 1 sınıfa başlıca öğretmen liste verince alacaz ona 

0 oy
(1,297 puan) tarafından

Bizim öğretmen kabul ediyor 

Bazı öğretmenler faber castel olsun diyormuş. 

0 oy
(9,773 puan) tarafından

Evde kullanmak için aldım zaten illa ödev veriyor okulda lazım olan evdede lazım oluyor 

0 oy
(3,535 puan) tarafından

Acaba kaldimi diye düşün bence sen millet atamaca gibi sabah sıraya girmişlerdir 😂

(18,554 puan) tarafından

İlçe olduğu için burası çok fazla gideceğini sanmıyorum..şehir gibi kalabalık değil ve neredeyse her kosede bim var 

0 oy
(229 puan) tarafından

Benim kızımda 1.sınıfa başlayacak cetvel seti tahta kalemi. kırmızo kalem dosya bant silgi vs aldım abaküs de aldım ihtiyaç olmazsa iade ederim

0 oy
(748 puan) tarafından

Şok markette yarı fiyatına ama kalitesine birşey diyemem

(18,554 puan) tarafından

Bime göre mi yarı fiyatına.

(748 puan) tarafından

Evet canım

0 oy
(529 puan) tarafından

Ben boya Eva yapıştırıcı beslenme kabı çoğunu aldım fişide atmadım eğer öğretmen marka belirtirse sonra iade yaparım diye ama inanın markaya o kadar para vermeye gerek yok çünkü ilk kreş alışverişi için güzeli olsun diye marka ürünler aldım çoğu kayboldu pastel boyalar hep kırılmış o nedenle şimdi bütün boyaları bimden aldım en azından kaybolsa sıkıntı etmem

0 oy
(2,160 puan) tarafından

Biz 3. Sınıfız defteri kalemi vs alıcam kesin 2 kareli 4 çizgili alcam

0 oy
(6,850 puan) tarafından

Bnde çocuklar evin içinde oyalansin diye bi kaç boya pastel sulu boya resim defteri falan aldım . Benmkide ana okuluna gtvek ses çıkmadı daha i onlardan 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
0 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
1 cevap 72 göst.

Kategoriler

1,472,635 soru