İyi akşamlar dilerim kızlar
Nasılsınız iyimisiniz?
Gününüz nasıl gecti?
Bugün ben çarşıya gittim
Ordan pazara gittim
Eşim yemek yapma gel yiyelim dedi dışarıda
Birlikte pazara girdik
Geldim aldıklarımızı yerleştirdim
Kahve içtim
Namaz kıldım
Oğlanı parka çıkardım geldım
Şimdi oturdum
Tabi ben pert durumdayım
Koltukla birlesmisim sanki
Kalkamıyorum
Bacaklarım ağrıyor
Hiç iyi değilim ya
Saat 10 olsun oğlanı uyutur
Sonra dinlenir istirahate geçerim
Uykum gelene kadar
Kafam duruyor bu ara hicbirsey kaldıramıyor Allah affetsin isyana baglicam sonunda
Canım bazen olur öyle gelir gider bende de oluyo
Ama isyan etme
Buda hayatmi be diyorum. Sonra buda geçer
Bende bebeğimi bı kere yatırdım gündüz şuan uykusu var ama yatarsa bı saat uyuyup sonra kalkıyor bende onu oyaliyorum gecebsicak diye üstü açık yatiyo artık gece biraz serin oluyo uyusaydi onun kıyafetlerini ayuklamam gerekiyor şu saat olmuş bı çay içmedim kendimi geceye saklıyorum öyle işte
Bende oğlanı uyuttum şimdi dalsın odaya gitcem bekliyorum
Benimki hala uyumadı tek uyku yaptı bugün şuan çok huysuz yikiycam yatar inşallah
Hayirli aksamlar abla
Ah ablam cok yormussun kendini kadin olmak ne zor ya
Ben bugun hic bi is yapmadim halilarim yok yikamada ne temizligi yapabilirim ki ortaligi toparladim kirli camasirlari kontrol ettim biriken varsa yikiyorum hemen bekletmiyorum yemek yaptim bi de cocugu oglen uyuttum namaz kildim falan esimde cocukda uyandilar rutin yemek cay falan esim ise gidince komsum cagirdi sagolsun cocuklar yasitlar onlar oynasin bizde cay icelim dedi 6 bucuk 7ye geliyodu gittim daha yeni geldim yarim saat oldu olmadi cocugu yatirdim o uyusun islerimi yapip yatacam nasipse
İyi akşamlar dilerim gülüm
Iyi aksamlar.Bende sabah evde yemek bisirdim cocuklarla ciktik annemlere gittik.Kardesimin duyunu olacak dunurler geldi aksam duyunu konusmaya iste zaman mekan falan.Onlara yemek falan hazirladik sofra kur topla.Yeni geldim eve cocuklari uyutdum kendimde dinleniyorum
Afiyet olsun canım
Teşekkürler cnm
Sabah kalktım kahvaltı yaptık eşimle eşim geçen kampta düştü dizini yaraladı bir haftadır onunla uğraşıyorum sonra o çocukla ilgilendi falan arabayla biraz gezdirdi bende binayı sildim eve geldim dip köşe evi temizledim çöp falan aldım akşama arkadaşlar kahve içmeye geldi onlar gitti oğlan yyandi onu sallıyorum
Kolay gelsin canım
Sağol cnm
1,494,594 soru
24,417,097 cevap
351,326 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın