+1 oy
452 göst.
Diğer kategorisinde (1,792 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar kızlar ♡

Nasılsınız ne yapıyorsunuz? Hayat telaşeniz nasıl gidiyor.? 

Bayadır yoktum buralar da bilenler bilir 🫠

Bugünde eşim nöbette çocuklarım ile evde tekiz şükürler olsun ki telefonu almaya fırsatım oldu. İki çocuklu hayat zormuş doğrusu 🙉

Sizler nasıl ikinciyi üçüncüyü yaptınız 🫣 gurbet elde tek başına büyütmek zor yakında bir anne abla olsa arada gelip psikolojini düzeltecek şöyle, neyse bunada şükür💙 

5 Cevaplar

0 oy
(5,366 puan) tarafından

Hayirlı akşamlar. Biliyormusun benim oğlan 15aylık. 3ay sonra inşAllah kızım olcak. Yurt dışına taşınmayı düşünüyoruz. Sen nasıl yaptın. Doğumunu yaparken yanında kim vardı. Yalnızlık zor oluyormu. Bazı tatsız durumlarda olunca iyice başımı alıb gidesim var.

(5,366 puan) tarafından

K. Peder gurt dışında iş yapıyor. O da yaşlandı. Eşimde işsiz. Geçen demiş ben oraya geliyim sen gel benim işleri yürüt. Eşimde sizi bırakıb nereye giderim diyor. Bizim eskiden uzak şehire taşınma durumumuz olmuşdu. 4ay anca dayanmıştım. Ama o zaman çoçuk yoktu. Bu nedenle gitmek istemiyorum. Arkadasım çoçukla zaten sıkılmazsın diyor. Babamlada üst üste kaç defa tartıştık. Burası bana dar şu an. Eşimin halası orda komşu. Yardım eder sıcak kanlı biri. Ben hastanedeyken oğluma bakar. Geldikden sonra da arada bir yemek yapar getirir. Öyle biri. Gerisini hall ede bilirmiyim bilmiyorum. Zaten ilk sezeryanımda hemen ev işlerine başlamışdım. Yanımda kaynana olsa bile işlerimi kendim yapmak zorunda kalmışdın. 

(35 puan) tarafından

Keşke biri bana deseki eşini çocuğunu al yurtdışına git işin evin hazır yemin ediyorum topuklarımı götüme vura vura giderim burdan benim oturduğum yerde zaten akraba evliliği yapmışım birde üstüne üslük bütün sülale olarak hepimiz bir ilçe hatta bir mahallede oturuyoruz bayada çokuz dışarı bir çıksam markete kadar en az bir saatte 30 a yakın akraba görürüm o yüzden hiç çıkmıyorum evden işim olmadıkça bazen bir bakmışım üç haftadır evden adımımı atmamışım resmen çok sıkıldım oturduğum mahalleden ev alırsam inşallah asla burada oturmam ez az arabamla yarım saat sürsün benim bu mahalleye gelmem isterim resmen 😂😂😅

(5,366 puan) tarafından

Canım oğlum 18aylık olunca ikinci sezeryanımı yapıcam. Üstelik kışın ortası. Korktuğum tek şey bu. Eşimde, bende Dili yarım yamalak biliyoruz.  Çoçuk hastalansa yanımızda rahat konuşacak üçüncü kişi lazım ki hastahaneye götüre bilelim. En çok sezeryan süresi korkutuyor. Hastanede kalırken çoçuğu bırakmak. Geldikden sonra ayaklana bilmek. O sırada büyüğün huysuzluğu. 

(35 puan) tarafından
+1

İnanki eşin ve sen tek olunca insan herşeyin üstesinden geliyor insan çünkü kendini yapmak zorundayım çünkü etrafımda bana koşucak kimse yok diyorsun ve daha güçlü hissediyorsun ben iki doğum yaptım çok şey yaşadım yanımda kimseyi göremedim nazlanamadım bile ama uzak olsaydım en azından kendimi avuturdum zaten gelemezler bari kendime neden yardım etmiyorlar diye üzüntüye sokmazdım birde üstüne eşim etrafındaki erkekler gibi davranarak hareket eder o yüzden çok bir yardım göremedim ama Allah var arabayla oturduğum yerden uzaklaşıp başka bir ilçe yada şehire gidince adama güncelleme geliyor resmen bir üst sürüm insan oluyor sırf bu yüzden bile uzaklaşmak istiyorum burdan 

(5,366 puan) tarafından

Herkesin fikri bu olunca gitmeliyim diyorum☺️tesekkür ederim uzun uzun yazmışsınız üşenmeden. Allah razı olsun 

-Reklam-
0 oy
(2,191 puan) tarafından

hayırlı akşamlar korktum ya bende gurbetteyim nefes alacak halim kalmıyor bazen bizi bir tek bizim gibi gurbette olanlar anlar. Allah yardımcımız olsun. tek çocukla devam ben şimdilik 😵‍💫

0 oy
(15,833 puan) tarafından

Benim ikincisine gözüm yemiyor 3.5 yaşında kızım 1. Sınıfı da atlattıkmı tamamım diyorum kendi kendime sil baştan başlamaya gerek yok ( bu sene kreşe gidecek Bi nebze daha rahatım)

0 oy
(1,820 puan) tarafından

Allah kolaylik versin,bende 3 cocukla nasil olcak bilmiyorum:/ bakalim zaman gisterecek

0 oy
tarafından

Hoş geldin canım 

Misafirlerim vardı sabahtan beri az önce gittiler 

Uzandım uyumaya çalışıyorum 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,169 göst.
21 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 500 göst.
8 Nisan 2025 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,832 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 251 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Happymommy (2,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 806 göst.
5 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,300 soru

24,629,995 cevap

365,044 kullanıcı

...