Allah im daha kendime gelemiyorum bahçemizde baktigimiz 4 tane yavru kedi
her biri bir yerde biri can çekişiyor ne istersin yaa ne istersin yediği 50 mama yaa 50 gram adı şerefsizler can bulani aradım ama onlar gelinceye kadar son yavru da vefat etti bgun etmediğim kadar beddua ettim
Dün gözleri yeni açılmış yavru kedi buldum yolun ortasında , ama minicikkkkk. Yanında da kardeşi ölmüş muhtemelen açlıktan . Dayanamadım, kıyamadım Kediyi aldım bebek arasının altına eşyaların arasına koydum apartmandakiler benim getirdiğimi görmesin diye 😁 koydum apartmana bir Güzel karnını doyurdum şimdi biraz büyüyene kadar bakacağım Allah nasip ederse.
Allah hayvanlara acı çektirenlerin belasını versin inşallah. Bela okumaktan nefret ediyorum ama ne istersin yaşama hakkı olan küçücük hayvandan
Yaaa ne istersin yaa ne soyle istemiyosan sahiplendirelim bı caresine bakalm öldürmek nedir yaş sen mi verdin o canı bu dünya sadece sana mi ait
Bize ait değil aslında hayvanlara ait. Tek 1 canlı ekosistem için çok önemli varlıklar aslında ama insanlar bunu anlayabilecek kapasitede değil. Allah'a nasıl hesap verecekler. Nasıl can verecekler hiç bunu düşünen yok
Yavrum küçük kızım ilgeliniyordu görev edinmisti hergun sabah kalkıp ilk iş su mama verip gelirdi bnden gizli eve getirirdi saklardi kediyi 😪
Bilerek mi yapılmış abla çok üzüldüm 😥😥
Muhtemelen bilerek yapılmış kuzum hayır zararlari da yoktu hoplayıp zipliyorlardi bahçede.
Allah belalarını versin inşallah 😢 hayvanların canı yok gibi davranıyorlar .
Vallahi sabah sabah mahalle karısı gibi aleni ağzıma geleni saydım normalde çok sakin birisiyim
İyi yaptın abla . Hak ediyorlar daha beterini
Canım çok üzüldüm
Ben kedi yada köpek alacak olsam
Direk gidip petshoptan almam
Sahiplendirme yaparım
Bir mama bir su vermek zor olmamalı
Allahım merhamet versin şu sabilere zarar verenlere rabbim
İnanki merhamet olsa yapmazlar can cekisrek gitti yavrularım Allah onlara da öyle cektirsin can veremesinler inşallah
Amin gülüm
Küçük kızım bahçeye inip oynuyordu su mama derken vakit geçiriyordu onlarla
Kim yaptıysa allah belalarını versin inşallah nasil.kiyarlar ya benim 3 tane vardı hastalıktan kaybettimde ağlarken tansiyonlarim.cikti
Delirdim sabhtan beri delirdim canbulan gelecekti aradım ama maalesef onlar gelinceye kadar son yavru da gitti
Cok üzüldüm yemin ederim gunahsizlarw
erkek bir kedi bahçeye girdiyse o yapmış olabilir. potansiyel rakip diye yavru kedileri öldürüyorlar maalesef 🤦🏼♀️
Yok kuzum zehirlenme belliydi canbulana video attım zehirlenmiş dedi
onu yapanın Allah belasını versin o zaman. hiç Allah korkuları da yok.
Çok kızıyorum çok. Bizim komşu da başıboş Bi köpeği vurmuş ineklerin içine giriyor korkutuyor diye (gebe inekler korkunca yavrularını bırakabiliyor bahanesi bu)
Yavrum yaaa rabbim bu hayvanlara işkence edenlere rahat yüzü göstermesin
1,489,651 soru
24,347,055 cevap
346,294 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın