Kızlar hatırlarsanız epilepsi tanısı konulmuştu . Kısa süreli göz teması , gulmeme gibi sosyal iletişimi çok zayıf. Baş çevresi çok küçük mikrosefali olabilir dendi . Kaç gündür beslenemiyodu kusuyodu hastaneye getirdik sıvı kaybından yatış yapıldı tetkikler yapiliyor böbrekleri küçük kalmış 😢 reflüsü varmış sürekli bişey çıkıyor kızlar dua edin . Üzüntüden karnıma giren sancilar geçmiyor . 😢 Kendini kasıp arkaya atmasından ekstansör spazmı tanısı konuldu . Sürekli sıkıyo kafa geride hep. Ya kan alıyorlar da damar yolu tikaniyor başka damar yolu arıyorlar. Kendisini sikmasindan dolayı vücudu morariyir damarları kayboluyor heryeri delik deşik oldu yavrumun rabbim sen sabır ver .
Çok ağlıyor size cevap veremeyebilirim dua edin yeterli 😢🙏
Rabbim acil şifalar versin inşallah evlat denilince elim kolum bağlanıyor inşallah şifasını bulur yavrum 😔😔sizde güç kuvvet diliyorum 🤲🤲
Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah onu size bağışlasın
Allah razı olsun canm benim
Allahım sabır versin sana önce. minik yavruya da sağlığını.
ona iyi bakmak için kendine iyi bakman lazım değil canım.
kıyamıyorum o minik yavrulara böyle teşhisler konuyor. Allahım gelmeden esirge sen
Rabbim şifa versin inşallah amin
Rabbim şifa versin canım 🤲🏻
Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah canım çok geçmiş olsun
Allah şifa versin inşallah çok üzüldüm Allah sizlere bağışlasın sağlığına kavuşsun
Rabbim hiç bir anne babayı evladiyla sınamasın tez zamanda şifa versin günahsız mesleğine
Rabbım acil şifalar versin size bağışlasın inşallah 🤲
Rabbım şifasını versin inşallah
Allahim tez vakitte Şafi ismiyle şifa versin yavrunun bedenine sağlık versin
Rabbim sifa versin bacim dualarimdasiniz 🤲
Rabbim şifa versin kuzuya geçer inşallah düzelir sende kendine iyi bak çok lazımsın poyraz için miden stresten agrıyordur mide koruyucu çigneme tableti iç rahatlatsın
Rabbim şafi ismiyle şifasina kavuştursun inşallah benim yavrumda da dirençli epilepsi var çok yollar katettik biraz olsun refaha erdik inşallah sizde yavrunuzda en kısa zamanda şifasina da rahatına da kavuşursunuz❤️
Rabbim şifa versin canım benim ınsallah daha iyi olur. Tedavileri vardır ınsallah
Allahim şifa ver şu yavruya 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Canım çok geçmiş olsun
Rabbim ya şafi ismi ile şifa istiyorum
Dua ediyorum canım
Allah'ım şifa versin yavrucuga. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur 😔
Güzel kuzum benim rabbim Şafi ismi ile tez zamanda şifalar versin
Rabbim şafi ismiyle şifa versin Allah'ım sizlerede bol bol sabır versin minigimizede şifa versin
1,503,245 soru
24,542,923 cevap
360,599 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın