+2 oy
489 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,978 puan) tarafından

Bu adam yinemi haklı olur ya . Bi başlıyorum izlemeye çıkamıyorum videodan

Hav hav die şarkımı olur ya. Gecen kardeşim açtı arabada Allah'ını seversen kapat şunu kulak kalmadı ne bu le hav hav nedir dedim . Yeni gençler bunu dinliyor dio 

Yeni gençliğin zevkimi var Allah'ını seversen ne duydularsa dinliyorlar boş boş . 

10 Cevaplar

+5 oy
önce (1,520 puan) tarafından

Bakalım daha ne kadar alaya alacaklar milleti. E haklılar tabii dinleyen olursa hav hav da çıkar miyav miyav da.

önce (4,978 puan) tarafından
+1

Öyle tabi sadece müziğe bakıp dinliyor millet. Sözler umrunda değil. Bir tane doğru dürüst dinleyecek şarkı yok ya 

-Reklam-
+3 oy
önce (4,986 puan) tarafından

Spotify ın suçu var biraz. Spotify yetkilileri, Türkiye yetkililerine soruşturma açtı. bizimkiler de açtı. meğerse para karşılığı bu ne biçim şarkı dediğimiz şeyleri listelere sokuyorlarmış.

sonra tiktok ve instagram videoları ile eğlence amaçlı paylaşılıyor. 

alıp başını gidiyor sonra. cinsiyetçi, ne dediği belli olmayan şarkılar ve şarkıcılar tepemize çıkıyor. 

önce (4,978 puan) tarafından
+1

Liste başında olanları dinlemek şartmı ayy . Burda dediği gibi kimse in kendine özgü zevki yok . O dinliyor bu kullanıyor müziği die die kimsede zevk denen şey kalmadı 

Bizim zamanımızda arabesk slow fantazi yabancı ve pop müzik vardı kimin zevki neye uyarsa onu dinlerdi.  

önce (4,986 puan) tarafından

şart değil ama bir liste açıyorsun bakıyorsun haa ben bunu dinlerim, karışık moda alıyorsun sıradaki şarkı bunlar çıkıyor. her türlü hile orda da dönüyor yani. 

+2 oy
önce (14,927 puan) tarafından

Açıyorum YouTubeyi.  Oradan zaten 1 2 dinlemede seni eskilere götürüyor kendi (gönül akkor, muazzez ersoy, emel sayın...)

+2 oy
önce (14,531 puan) tarafından

Dün izledim ben de.

. Atışı yapıyor adam

+2 oy
önce (4,051 puan) tarafından

Şöyle diyeyim normal dinlerken sıkıcı ma birine laf sokmak amacıyla paylaşım yapılınca iyi oluyor 🤣🤣🤣

0 oy
önce (23,796 puan) tarafından

Bu videoyu izlemedim şarkıyı da bilmiyorum yaşım tutmuyor herhalde ama Murat Soner daima haklıdır 

0 oy
önce (350 puan) tarafından

Yakında eşek anırması şarkısı da çıkar bunları dinleyen zihniyetler oldukça daha çok saçmalar sözde şarkıcılar

0 oy
önce (3,584 puan) tarafından

Kendim radyoda çalıştığım zaman, abonelik ile çalıştığımız müzik evleri oluyordu. O müzik evinden çıkan albümleri telif sorunu olmadan çalabiliyorduk. Fakat her şarkıyı çalma gibi bir zorunluluğumuz asla yoktu. Yani bu tür saçma sapan şeyleri çalan radyo/tv kanallarının ve sosyal medyanın da suçu var. İnsanları bu kulak kanatan şarkılara maruz bırakıp, sonra da neden dinliyorlar demek de ayrı bir iki yüzlülük. 

0 oy
önce (6,721 puan) tarafından

Gençler bunun gibi kendini sanatçı zannedenleri dinliyor takip ediyor dilan Polat tarzı kişileri dinleyip takip ediyor bedavadan para kazanıyorlar bu tarz kimseyi takip etmiyorum onlara bir kuruş para kazandırmak istemem

0 oy
önce (182 puan) tarafından

Murat sonerde sadece izlenme peşinde ekranlara tükürüğü eleştirdiği izlemeyin dediği bir dizinin reklamını yaptı oynadı hatta

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,159 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 502 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 339 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde _Zehra_2020 (1,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,260 göst.