Kızlar ilk bebeğim 39 haftalıkken karnımda melek oldu doğduğunda kakasını yutmuştu ama gelişimi de biraz geriydi ikinci kızımın da gelişimi geriydi ama sağ salim doğurdum şükür şu an yine hamileyim 37 haftalığım doktor dedi ki ilk bebeğinin durumundan dolayı bir hafta daha doğurmazsan belki seni burda suni sancıyla doğurturuz.
Tabi beni şimdi bir heyecan ve korku aldı ilk doğumum sunci sancıylaydı ve ölmüştüm resmen ikinci doğumum daha iyiydi kısmen suni sancıdan korkuyorum lütfen bana dua edin bebeğim hayırlısıyla gelsin ablasına kavuşsun
Allah'ım sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸her doğum bir değil ve bu üçüncü,daha da kolay olur bence.
İnşallah ya valla motivasyona ihtiyacım var
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende şuan 30 haftalığım ölü doğumları duyunca korku kaplıyor içimi,canımdan can gidiyor rabbim sabır versin çok zor😞
Bol bol dua edin bir şey olmaz inşallah Allah sizin de yardımcınız olsun
Sağlıkla kavuştursun inşallah canım
Kolay şeyler yaşamamişsın her doğum aynı değil, kötu düşünüp kendini üzme, hiç bir şey anlamadan hemencecik kavuşursun inşallah 🙏
İki doğumumda suniyle oldu ikincide anlamadım çok kolay doğumdu seninde öyle olur inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim
Sağ saglim kucağına alırsın inşallah canım
Bende 5ay önce suni sancıyla doğurdum normal sancı daha çok bide suni sancıyla daha çabuk doguruyirsun daha çabuk acilman oluyor büyük kizimda kendi sancmla getirdim 11saat sancı çektim küçük kızımda 4saat sancı çektim
Anladım çok teşekkür ederim
Rica ederim kolay doğumlar dilerim
Çok teşekkür ederim
İlk doğumlar daha zor olur diye biliyorum. Ben hiç sancı yaşamadım sezaryen doğurdum. O yüzden acıyı tahmin edemem ama Allah kolaylığını verir korkma. Bol bol dua et ve oku. Sağlıkla gelsin bebiş. 😊
1,490,010 soru
24,352,213 cevap
346,534 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın