Uzun zamandır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmadı 5 yaşında oğlum var tekrar hamile kalamadim eşimde de bende de sorun görünmüyor Etlik şehirde Ankara'da Serdar dilbaz hocayı buldum ilk defa muayene gidicem adet zamanı mı gitsem yoksa farketmez mi farklı şehirden gidicem
Büyük ihtimal hormon testi ister canım adetin 2. Veya 3.günü gitsen daha iyi olur diye düşünüyorum
Bende öyle düşündüğüm için bide randevuda denk gelince aldim
Önce regl olmadan git canım o gerekli görürse reglinin 3. Yada 5. Günü çağırıyorlar ztn durumuna göre
Randevu denk geldi çok muayeneye gittim farklı şehir ya tekrar gidip gelme daha az olsun diye
Regl zamanıda gitsen yumurtanın ne kadar olgunlaştığına bakmak için yine çağırıyor ben 3 4 ay bunu yüpmıştım reglin 3. Günü çağırdı yumurtanın boşuna baktım sonra 11. Günü tekrar çağırdı baktı ona göre ilişki günleri önerdi benim normal bi şekilde büyüyordu ama ona rağmen hamile kalmakta zorlanmıştım reglin düzenliyse bittikten sonraki günler gün aşırı değerlendir 18 19. Gününe kadar reglinin
Bilgim yok post yukarıda dursun
Bilgim yok ovulasyon testi denedin mi
Adetliyken daha iyi olur çünkü gereken testler özellikle adetliyken yapılıyo
Aynen bende öyle düşündüm
Ilk etapta adet olmadiginiz bi vakit gidin, duruma gore zaten adet doneminde cagiriyo doktor.
Randevu ula adet denk geldi aldım bakalım canım hoca ne diyecek
1,486,328 soru
24,299,770 cevap
343,986 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın