+1 oy
212 göst.
önce Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından

Kizlar çikolata yaptırdım ama süste Magnet kararsızım sizce ayipmi olur nasipse Mevlüt yapmayı düşünüyorum ozaman dagitiriz diyorum

11 Cevaplar

+4 oy
önce (1,526 puan) tarafından

Ben gereksiz buluyorum hastane odamı süslemeyi bile düşünmüyorum evime gelene küçük mumluk gibi bişey yaptırabilirim belki daha önce kürtaj olduğum için o süslü kapıların yanından geçmesinin acısını çok iyi biliyorum kimseye bu acıyı yaşatmak istemiyorum sağlıklı doğurup bi gece yatıp evime gelmeyi düşünüyorum sadece 

önce (239 puan) tarafından

Keske herkes bu kadar ince dusunebilse o kadar haklisinizki bizler artik mutlu olunca herkes mutlu üzgün oluncada herkes üzgün olsun istiyoruz...

önce (1,626 puan) tarafından

Yaşamayan düşünceli olamıyor malesef 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,831 puan) tarafından

Mevlutte yaptir bence daha guzel olur

+1 oy
önce (54,063 puan) tarafından

ne hastanede nede mevlutte yaptirmadim 

+1 oy
önce (186 puan) tarafından

Bence suse ve magnete gerek yok ,hem kim doğru düzgün magnetleri saklıyor veya buz dolabına asiyor ben sevmiyorum kimisi çocuğun fotografini magnet yapiyor ,inan ki bir zaman sonra eğer çok yakın değilsen bir köşeye kaldırıyor veya atiyor, bana mantıksız geliyor tabiki yapana saygım var

Ben 40 mevlunde küçük çam fidani yaptırdım dağıttım dikenler ve tutturabilenler atarlar resimlerini

1 yaş dogum günün de ise kedi kopek maması dağıttım 

Bence çikolata yeterli olur sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin Rabbim

+1 oy
önce (76 puan) tarafından

Yaptıran çok da ben gereksiz buluyorum doğum da 

Mevlid de belki olabilir ama doğumda zaten kendi telaş en kendine yetiyor bide süsü püsü mü uğraşcan

Ha çok paran olucak özelde yapıcaksın gelen gidenin çok olucak hastaneye organizasyon tutacaksın hiçbir leyen elini depdirmeyeceksin ozaman belki 

Yani hastaneye harcıcapın parayı mevlütte harca

0 oy
önce (1,511 puan) tarafından

Geçen bir durum görmüştüm bebeğini kaybeden annelerle aynı katta hatta odada böyle Bebek süslemeleri olmuş nasıl acı çektiklerini anlatıyorlardı. Bence sevincimizi, mutluluğunuzu evinizde yaşayın. Bilemezsiniz magnet, çikolata verdiğiniz kişi belki de daha yeni bebeğini kaybetmiş olabilir, ölü doğum, kürtaj yaptırmış olabilir. İstemeden de kimsenin gönlünü kırmak istemem ben. Ha benim aklıma bunlar gelmemişti ama 2 dogumumda da yapmadım. 

0 oy
önce (2,634 puan) tarafından

Hastaneye yakınları dışında gidilmesini yanlış buluyorum ben zaten sadece çikolata yeterli bence hemşirelere filan dağıtırsınız diğerlerini mevlütte gönlünüzce dağıtın. Şimdi hediyelik yaptirsaniz mevlütte ne yapacaksınız. 

0 oy
önce (2,101 puan) tarafından

Bence onu mevlütte verseniz daha iyi olur 

0 oy
önce (925 puan) tarafından

Ben hastane odasını da süslemedim. Magnet çikolata falan hiçbir şey yaptırmadım. Mevlüt de yapmadım. Eşim ve ben sürekli okuyoruz oğlumu zaten. Hiçbir şey yapmadım. Yapabilirdim durumum müsait ama onun yerine oğluma çok güzel bir oda yaptırdım. Bir de şunu unutmayın yattığınız serviste  evladını kaybedip yatanlar da oluyor.. 

0 oy
önce (5,874 puan) tarafından

Ilk cocugumda heveslenip yaptirmistim ama zaten normal dogum yaptigim icin 1 gece kaldik onda da yakinlarim geldi bi de bi kac arkadas. Yani bosa yapmis oldum. Ikinci cocugumda hic bisey yaptirmadim. Mevlut yaptim orda dagittim hediye. Tecrube etmis biri olarak mevlutte dagit derim.

0 oy
önce (2,208 puan) tarafından

3 cocugumdada yapmadım gerekte duymadım ama sünnetleri de mevlüt yaptim küçük yasin ve tesbih dagitmistim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde halimegokmennn (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
27 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nagehannn (5,941 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 639 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.
20 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tbae (280 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,079 soru

24,119,901 cevap

333,418 kullanıcı

...