Tavsiye bekliyorum nelere dikkat etmem gerekiyor kaç walt olması gerekiyor
Dyson hariç kızlar
Bende altus var ama gereksiz pahalilasmis. Ben alirken ucuzdu. Bosch un dik supurgelerine bakabilirsin. Guzeller.
Bosh kullaniyorum memnunum
Bosch kullanıyorum memnunum
Philips kullanıyorum çok memnunum
Philips hangisi canım
Speedpro aquaplus 8000 olan modeli ama viledayı kendim yaparım makineye gerek yok derseniz mop olmayan 8000 modeli de çok güzel
Bende 6000 olan serisi varda ondan sordum
Arzum yada tefal iki markada çok iyi
Samsung Jet 85 öneririm 🤩
Tefal var canım günlüge yetiyor canavar gibi degil ama işimi görüyor
Arçelik kullanıyorum gayet iyi
Dyson haric demissin ama en güzel Dyson bide eltimin annesi Philips kullanıyor çok güzel diyor ama en iyisi robot supurge hele ki bebeği olan anneler için supursun silsin çayını kahvenizi için temizleniyor diye içinde şüphe kalıyordu ama teyzem onun temizliğinden sonra heryeri bezle silip kontrol etti tek toz yoktu
hangi marka hangi model acaba
Philips apua trio 9000 i gözüme kestiriyorum istiyorum alacağım İNŞALLAH
Ben de o modeli istiyorum da kullanan var mı acaba memnunlar mi varsa yazabilir mi
Link varsa alabilir miyim
Trwnyoldan baktım da baya uçuk fiyatları
Dyson hariç demişsin o yüzden birşey öneremeyeceğim bende Dyson var valla memenunum yalnız bundan önce Vestel kullanıyordum kesinlikle Önermem. O kadar kötüydü ki garantisi dolmadan bozulmuştu firma yeni bir ürün gönderdi o da aynı şekilde tamamen sıkıntılı. Bir arkadaşımda Bosch var o çok memnundu. Bosch u bi degerlendirebilirsin.
Ben Philips aldım o kadar güzel ki hem dik kulabiliuorsun hem de küçük el süpürgesi oluyor bosaltmasi da çok kolay elim ayağım oldu
1,488,979 soru
24,338,037 cevap
345,928 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın