Kızlar bebeğimin beyniyle ılgılı bir şey gordunu soylmştı doktr detaylı ultrason da takıp edilmesi gerekir dedı tam detay vermedi.
Bugun de kadın dogum a gttm oda aynı seyi söyledi takıp edilmesi gerekir miş böyle bir şey basına gelen varmı acba;(
Geçmiş olsun canım
Bilgim yok post yukarı
Sagol cnm Allah razı olsun
Kızlar yardımcı olur musunuz
Okuyamadım yarınlar hep kesilmiş
Cnm başının bi tarafında genişlik varmış yazıyor İnternet te oyle yazıyır
Ben asla ve asla doktorların bebekle ilgili Dow sendromlu bilmem engelli kolu yok bacağı vs vs inanmıyorum ben akraba evliliği yaptım 1 derce doktor bebeğin Allah korusun bir sorunu olabilir var vs dedi ben günlerce ağlayarak geçirdim doğumda bile ilk bebeğimin yüzüne ayağına vs baktım sürekli acaba sorun mu var diye psikolojimi bozdum ve çevremde bunun gibi benzer şeyler yaşayan insanlar var
Rabbine güven bence Allah'ın izniyle hiç birşey yoktur
İnşallah cnm bnde cok korkuyorum ınsallah bsy olmz bıde detay da vermiyor lar kotu bir şey mi bu dıyırum takıp gerekir ondan sonra dıyır
Ne varmış beyninde söylemedi mi. Tam okunmuyor. Anlamadım da. Ama ben de kızıma hamileyken detaylı ultrasonda doktor bebeğin beyninde kistler var dedi. Çok üzülmüştum. Bebeğim engelli olacak diye ağlayarak çıkmıştım odadan. Oyle de olsa Allah'tan gelen bişey deyip kabullenirdim.. ama geriz.kali doktor söylememis bana geçen bişey olduğunu. Meğer bu kistler hamilelik içinde kendiliğinden geçermiş yüzde doksan oranında. Buraya sordum. İnternetten araştırdım. Öyle öğrendim. Hakikaten de geçti 1 2 aya Allah'a şükür. Sizinki de kist mi acaba
Basının bı arafında genişlik olcumu galiba cnm İnternet te oylr yazıyı .8.2 cıkmş
1,493,249 soru
24,398,743 cevap
349,945 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın