Parktaki kadınlar ikiye ayrılır 😀 biri çocuğunu büyütüp rahatça oturan pasta börek çerez yiyen kadınlar diğeri çocuğunun peşinde dolanan zavallı analar 😂
Bi digeri de cocugu babaya satip evde temizlik yapan cilekes analar
😀kız azalt şu temizlik işlerini. Gençliğine yazık. Yaşlanınca belirtileri ortaya çıkacak yapma etme eyleme😀
3 gundur supurgeye selam vermiyorum hayatim daha napiyim 😂
Valla bence tek anne modeli olmalı gözünü ne kadar büyük olursa olsun 1 dk bile çocuğundan ayırmaması gerekiyor . Adamlar yaş dinlemiyor yaştan 15 16 yaşa kadar çocuk kaçırıyor artık bayıltarak zorla olsun çok haber görüyoruz Allah ım korusun
Hem çerez börek çörek yiyen hemde 2 çocuk peşinde koşan anneyim 😄
Bana diyorlar böyle zayıf kalmanın sebebi belli yediğini eritiyorsun peşlerinden koşarak ☺️
Ben kilolu anneler görünce şaşırıyorum. Çocuğun peşinde o kadar koşuyor nasıl hala bu kadar kilolu diyorum içimden 😀
Bende şaşırıyorum 😂
Kimisi sıkıntıdan aliyo ben gibi
Bn pesinden kosanım:)
Bende :)
Hayır canım 3 e ayrılır. Bir de çocuğunu ortalığa salan ve hiç ne yapıyor ne ediyor diye takip etmeyen duyarsız anneler var.
Ayy en fıttırdığım tür
Parka gitmeyenler birde 😃😃😃
Aynen
Küçük bebeyle gidip napcam . Evde salıncağı var zaten 😃😃
Kaç aylık
17 aylik
Benimki rahat oturmaya başladığından beri parklarda yiz😀dışarısı ile ev bir olmuyor. Bizim de salıncak var ama parka gitmeyi çok istiyor
Kış geliyor eve kapanacağız zaten . Alismasin daha iyi parka 😉 anlamıyor parktan zaten
Bende o zavallılardanım zavallınında zavallısı
Çocuğu altı yaşına gelmiş, büyümüş fakat parkta 1 dk g.tünden ayrılmayan ben😁
Hatta beraber salıncağa,dattareballiye binen ben.😍
Peki postu senin açmış olduğunu tahmin etmem 😂
Ben maleseff ikinci gruptayımm 🥺
Aaa nasıl anladın 😀
Bilmem başlığı okuyunca bu bizim pakize dedim 😂
😁😁😁
Ben genellikle biriyle gidersem hem yiyip hemde gözü kızımdan ayırmayan tek gidersem de oturup çocuktan gözünü ayırmayan sürekli kızım yapma etme çıkma ın aşağı toplama dur etme
Biri çocugunu oynatanlar
Biri kendini oynatanlar
Çocuğu değilde kendini oynatanlar ay sinir oluyorum oturuyor oraya çocuğundan haberi yok kadın kalk bı bak çocuğuna dimi anca dedikodu kendini eğlendirse
Biride evde tuvelet eğitiminde🤣🤣🤣🤣🤣
Ay ben hiç börek cörek çekirdek annesi olmadım hep peşlerinden koşuyorum gözüm hep üstündeler arkafaşlarım sürekli dalga geçiyor bu konuda cocuklarımda 4 ve 6 yaşında ama herşey zaten bir iki dk içinde oluyor o yüzden korkuyorum
1,493,000 soru
24,394,675 cevap
349,626 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın