Yok diye biliyorum ücretsiz geliyo bildiğim kadarıyla banada ilk defa çıktı çıkanlar bi bilgi versinmm 🤣
Yok yok hepsi bedava kargo da ürünler de 😁😁
Dene bunu kutusu ücretsiz geliyor bu zamana kadar hep ücretsiz aldım kargaları cnm ptt kargo ile yada hepsi jet kargo ile geliyor cnm 🫠
Yaa çok güzel çıkmış bazılarına avene krem ,kahve çıkmış çıkan var mı kimseye 🤍🫠
@Sweeeett22 bana bu arkadastakilerin aynısı cıktı
Anketi doldurdum anında bana da çıktı 😁 çok teşekkür ederim canım 💜
Ne demek cnm çok sevindim kız uğurlu geldim ❤️🩷
Şuan yayindami
Evet cnm banada az önce çıktı
Ben baktım göremedim
AA öylemi hemen güncelleme yapayım çok teşekkür ederim ;)
Anlık anketler doldur cnm çamaşır yumuşatıcı anketine vernel bingo yumoşu seç cnm
Şimdi bakıyorum hemen çok saol ;)
Teşekkür ederim tekrardan banada kutu gelecekmiş
Çok sevindim cnm adına 🫠
Akşam gelmiş mail kaçırmışım ya
Tüh ya mail uygulamasında güncelleme gelmiş cnm
Nasıl yani anlamadım
Mail uygulamasına güncelleme gelmiş cnm
1140 ml yumos yumuşatıcı. 10 ar ml 3 tane şampuan 3 tane el kremi 4 ya duş jeli ve 3 adet nescafe
Banada aynısı çıktı cnm
Teşekürler bana da çıkmış son 1 saat kalmıştı kaptım😃
Rica ederim ne demek cnm 🫠
Şu kutu bi bana düşmedi ya sinir oluyorum ac senedir 1 tane kutu bile düşmedi sansıma
Dene bunu anlık anketler çöz cmm cevapları yumoş bingo vernwl seç cnm
Yaptım canım ama ben bide farklı bi oylama vardı onu yaptım ondan sonra geldi kutu bana hep dua Jeli sampuan gelcek sansuma 🤣
Olsun kız buna şükür cnm çok sevindim en çok yumuşatıcıya sevindim 🫠
Banada yumoş yumusatucu rinso detarjan 4 duş jeli 4 şampuan nequok bar la kahvaltılık 1 tanede kitap ayracı 😅 bunada şükür 2022 den beri ilk defa kutu çıktı 🤣
Nereye nasl bakıyoruz bende yapmak istiyorum
Bende gecen kasimdan beri uyeyim hepte anlik anketleri doldururum hic cikmadi bana ya
Hülyoş ben üye değilim nasıl yapacam
Çamaşır deterjanı anketi yumoş bingo vermeli seç cnm diş macunu anketi Oral B seç
Ya belki x kutusu çıkar bidakine şansına 1 hafta sonra filan x kutuları yayınlanıyor 🤍🥲🫠🍰
Benim profilim 99 diyor nasil yuz yapacam herseyi yapmisim
@g@Gastamonlummm bana çıkmamış ya 😔
Yapmıştm onları cnm bekleyen anket yoktu hiç
Halla halla bugün mü yaptın onları bir de profilini güncelledin mi o anketleri doldurduktan sonra
Çamaşır deterjanı anketi yumoş Ariel ve bingoyu seç cnm
Anketlerin doldurunuz çıkıyo tüm detarjanlırı işaretledim bana çıktı ümidini kaybetme berki çıkar 🩷✨️☺️
Hepsinide yaptımda çıkmadı canm maalesef en son 2022 de çıktı bana denebunu 🤣
israrla bana cikmiyor☺️
Anketleri çözdün mü peki cnm farklı bir mail adresinle üyelik aç Yeniden farklı telefon numarası ile cnm
çözdüm eskiden cikti ama kac yildir çıkmıyor
Anket doldurdum kendimden eşimden ikimizede çıktı hemen kaptım
Çok iyi cnm çok sevindim senin adına güle güle kullan cnm :)
Teşekkür ederim canım 🤗
Kız bu ne😅 bende üye oldum bişiler yaptım ama anlamadım dolandırılmam inşallah😅
Dolandırma yokk cnm güvenilir sitr yıllardır var Dene bunu sitesi cnm milyonlarca kişi üye Dene bunuya sitesine istersen instagramdan Dene bunu hesabından takip edebilirsin cnm 🫠
Takip ettim ankete yaptım bakalım
2020 başlarında ve diğer yılardır çok güzel şeyler veriyormuş dolu dolu büyük keşke o zaman bu siteyi keşfetseydim 🥲😊😀
😅😅Keşke
1,473,022 soru
24,119,199 cevap
333,379 kullanıcı