+3 oy
1,357 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,116 puan) tarafından

Uzun zamandır eşim ile aynı evde iki yabancı gibiyiz beni görmezden gelir herşeyden kısar değer vermez , sabah uyandığında küs olur yüzüme bile bakmadan çıkar gider.. dün gece bir arkadaşıma içimi döktüm o da çok iyi bir hoca var numarasını vereyim konuş dedi bende birşey var mı yok mu diye sabaha kadar içim içimi yedi . Öğlen hoca ile konuştum kocana büyü yapılmış onun etkisiyle cin musallat olmuş dedi bunun için benden 20 bin para talep ettti ağlaya ağlaya kapattım telefonu.     Yuvamı kurtarmam için bu kadar para gerekiyor ne yapacağımı bilmiyorum... Var mı böyle olup çareyi bulan ne olur yardım edin bana . Resmen evde tek başıma bir hayat yaşıyorum ve bu çok ağrıma gidiyor:(

43 Cevaplar

+2 oy
önce (3,457 puan) tarafından

Eşinle konuş belki maddi iş konuları canını sıkıyordur dolandırıcılara inanma isterse ayet indirsin bide para istemiş ne yapacak bir büyü daha mi

-Reklam-
+2 oy
önce (8,278 puan) tarafından

Aranızın soğuk olması ile cin musallatının ne alakası olabilir? Hadi alakası var. Para neden istenir ya. Lütfen şu zekanızı kullanın biraz. Aç evinde hergün bakara, kalem suresini. Namazını kıl bol bol dua et. Allah sana sonsuz nimet bahşetmiş. Hemde karşılığında para isteyen de yok. Tek yapman gereken biraz Allaha yönelmek ondan istemek kuldan değil. Ve neyi nerde yanlış yapıyoruz diye düşünmek 

+2 oy
önce (1,891 puan) tarafından

20.000 çok istemiş öyle istememesi lazımdı bence bu işte bir suistimal var sakın gitme ona daha güvenilir kişilere başvurmalısın

+2 oy
önce (1,709 puan) tarafından

@sifaenerjim bu benim instagram hesabım bana mesaj at ücretsiz yardımcı olayım anneler toplandık tan geldim diye belirt hızlı dönüş yapabileyim canım.

önce (2,116 puan) tarafından

Yazdım Allah razı olsun inşallah. İçim bir nebze olsa da ferahladi

+2 oy
önce (3,367 puan) tarafından

Ne yap biliyor musun evinin camlarını diş kapıyı kapıları parkeleri sade sirke ile bir güzel sil bir gün boyunca sade sirke ile Dursun diğer gün tekrardan sil o sırada evinde bakara suresi açık olsun kalbini hoş et huzursuzluk geçirme eşini qksam karşına al konuş derdin nedir belki ekonomidendir yada işten dolayıdır o yüzden kendi içine kapanmış olabilir para isteyen kişilere güvenme sakın belki evinde büyü bile yoktur sadece dua et bol bol ve sirkeli su ile temizle evini benim içim daralinca gece uyuyamayinca kalkarım bi güzel sirke sıkarım eve sonra mışıl mışıl uyurum çok iyi geliyor üstümdeki ağırlığı alıyor 

Öyle yapacağım Allah razı olsun inşallah 

+2 oy
önce (6,877 puan) tarafından

Müge anlı da çok var o hocalar 

Ne yapabilirim bilmiyorum dua ediyorum. Allah büyük 

+2 oy
önce (437 puan) tarafından

Ciddi ciddi öyle bir parayı elin adamina mi vereceksin 

Yok ki vereyim zaten param yok yardım edin duami alırsınız dedim cevap vermedi. 

önce (437 puan) tarafından

Anam kız gözünü aç gözünü dolandırıcı ooo seni tanımaz etmez bilmez yapma kuzum evinde dua aç sesli dinle sirke ile sil pakla evini 

+2 oy
önce (134 puan) tarafından

Allah aşkına seni dolandırmaya calışmış kanma sakın başka sorun vardır illaki eşini karşına al konuş 

+2 oy
önce (30,142 puan) tarafından

Sacmalama lutfen inanip 20 bin verme eger cok vereceksen destek almak icin ver aile psikiyatrisine gidin  ne cini ne musallati ne buyusu oyle olsa esin o sekil olmaz merak etme daha farklı olurdu 

Hoca kandirmis seni

Yok ki zaten Allah'tan gerçek yüzünü gördüm. Öyle safım ki hatta oturdum saatlerce ağladım bunun için 

önce (30,142 puan) tarafından

Yine iyi inanmamissin

+2 oy
önce (44 puan) tarafından

Gercekten hala bu şarlatanlara inananlar varmi bunlara para kaptirma lutfen esinle aranda sorun olabilir esin senden sogumus olabilir yada sana kizmis olabilir yada gozu disarda okadar cok secenek varki boyledir demyorim yanlis anlama sadece ihtimal ne alakasi var cinle musallatla allah askina cidden siz inancli insanlarsiniz inanmayin boyle seylere paraniza yazik

İnancliyim elhamdülillah sadece bunlara inancak kadar çok safım. Böyle deyince oturdum çok ağladım 

+2 oy
önce (238 puan) tarafından

Para varsa işin içinde yalandır. 

+2 oy
önce (54,068 puan) tarafından

hicbir gercek hoca para istemez ne yapacak o parayı cine mi verecek Allah askina iki dua edecek dua icin bir insan para alir mi alinca hayri olur mu yuvani kurtarmak için şarlatana ihtiyacın yok 

Dua ediyorum Allah in izniyle düzelecek. O Adama zaten o kadar verecek param Yok 

olsa verecek gibi yazmissin olsa da verme 

Borç alıp yapmayı düşündüm çünkü arkadaşım baya ısrarla sana altın veririm bana yavaş yavaş ödersin dedi sonra o altını nasıl alırım diye düşündüm ve vazgeçtim.

o arkadaşına da güvenme anlasmali demek ki 

hoca falan degildir o 

büyü çıkmadı diyecek yine para isteyecek sonu gelmeyecek

+2 oy
önce (1,743 puan) tarafından

Para isteyen hocadan hayir gelmezzzzz

Çok haklısınız 

önce (1,743 puan) tarafından

Felak nas

Ve cin süresini oku canmmm 

Öyle yapacağım. Allah razı olsun 

+2 oy
önce (23,921 puan) tarafından

Birileri saf olacak ki birilerinin çarkı dönsün 'dinden imandan anlayan biri senin yuvanı kurtarmak için bu kadar para ister mi sence' diye sormayacağım çünkü inanmışsın maalesef 

İnandım herşeye inanacak kadar safım. Eşim hep der çok sfsın herşeye inanıyorsun çabuk kandırılirsin der çok haklı hayatımda çok dolandırıldim . Bu hoca böyle bir çıkmazda bunu söyleyince hemen inandım hatta çok ağladım ne yapacağım ne edeceğim diye 

önce (23,921 puan) tarafından

Kocamın beni artık sevmediğini veya gözünün dışarıya kaydığını düşünürüm. Bu ihtimalden daha mantıklı.  Bu arada cin büyü inanmadığım şeyler değil ama para ile çözülecek mevzular değil ayrıca sana bu yolu gösteren arkadaşını da bir sorgula derdini çok anlatma. Bu düşünceye sahip biri para kaynağını kesmez düzelmedi der yine ister parayla pulla olacak iş değil gözünü seveyim al karşına konuş gerekirse aile terapisti çözülmüyorsa herkes yoluna baksin 

+2 oy
önce (2,223 puan) tarafından

Dolandiriliyorsun. Yazık günah ne cini ya. Kim gitse büyü var cin musallat olmuş diyip duruyorlar

+2 oy
önce (603 puan) tarafından

Allah'tan başka kimden yardım istersen muska veya hoca vb inan ki vay haline. allaha sığın

+1 oy
önce (4,014 puan) tarafından

Allah aşkına yanlış anlama yada anla sen bilirsin da

Tam bir cahilsin 

Yil olmuş 2025

Senden hoca 20 bin istedi

Eeee

Aslında sen eşine büyü yaptırmak istiyorsun 

Bunun düz mantığı budur

Sorunu hoca şarlatani ile değil 

Eşinle çözmen lazım 

Sana bu akılı veren arkadaşindan da biraz uzak dur derim

Arkadaşın biraz olgun olsaydı 

Yani cahil olmasaydı 

Olayı hemen hocaya çevirmeden 

Eşinle konuş ciddi ciddi konuş derdi

Eşim yüzüme bakmıyor ki oturup konuşayım. Büyü yapmam Allah'tan korkarım ahiretimi bunun için yakmam. Eşim sokakta ki hayvana bile değer verir bana vermez oldu olay sadece bu değil eltim var sürekli bu sebepten tartisirim benim meselm büyük kimse anlayamaz beni . 

önce (4,014 puan) tarafından

Bebeğim eşin aldatmiyor değil mi

Önce ona Emin ol

Sadece sana ise bu suratı aklıma bu geliyor 

+1 oy
önce (4,730 puan) tarafından

Hemen nasıl anlamış büyü cin olduğunu da para istiyor.  Palavra hepsi bence kesinlikle inanma . Eşinle konuş neden bu şekilde davrandığını.  Aile terapistine gidin gerekirse ama o hoca bende cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor 

Her sorana beni kötüler. Eşim dahil. Düşün iki yıldır konuşmuyorum. Birgün düğüne gitmiştim eşimi arayıp onu nedn gönderiyorsun millet sonra hakkında konuşuyor falan filan demişti aldım karşıma sanane dedim neden bu eve geldiğim günden beri beni çekemiyorsum dedim. Sakın bir daha kocamı arayıp konuşma dedim ama o kadar arsız ki konuşuyor 

önce (1,023 puan) tarafından

Millet niye senin hakkinda konusuyor mus ki  ne diyecek mis millet 

Isin cok zor valla yasi kac bu kadinin 

İşte güya milletin işi gücü yok hiç görmedikleri kişiyi konuşurlar miş.  Yaşı 43, 44 vardır. .. Çok arsız ne dersem diyeyim bizi rahat bırakmıyor 

önce (1,023 puan) tarafından

Ay bende 20 li yaslar sandim harbi arsiz mis yasida var

Yaşı 44 falan ama 20 liklere taş çıkartır şimdi. İnsan evli olduğunu bile anlamıyor arsız insan yaşlanmaz derler 

+1 oy
önce (570 puan) tarafından

Emin ol herkes bu dönemden geçiyor yani bunun sana özel olduğunu düşünme Ben de böyle bir durumdan geçtim ve Sadece eşim değil bende de olduğunu düşündüm ben anlamda ve gerçekten de evde çok böyle bayağı bir buldum yani her neyse yaptığım tek şey çok dua ettim namaz kıldım Kur'an okudum Sabahları Uyanır uyanmaz bakara suresini açtım temizlik iş güç yaparken bile açtım sürekli Ayetel kürseler okudum ve sana yemin ediyorum adam mum oldu yani Bu kişiler asla para talep etmez Evet böyle hocalar var alimler gibi insanlar var Yok demiyorum ben ama almazlar para Bunu çok iyi biliyorum O yüzden kesinlikle Yapacağın tek şey Bol bol okumak kur'an-ı Kerim aç oku bak o şeytan sizin evinizden nasıl gidiyor asla size rahatsız edecek hiçbir durum olmaz emin olabilirsin

İnan bu dediklerini yapıyorum zaten içim içimi yiyordu ya Allah'ın sevmediği bir şeyi yaparsam diye ya beji sevmezse diye çok düşündüm düşünmekten uyuyamadım . Tek istediğim eşim bana bağlı olsun eltimin gerçek yüzünü görsün bana değer versin sevsin istiyorm 

önce (2,797 puan) tarafından

Yakın bir koy imamını bulup sorsanız 

önce (570 puan) tarafından

Yemin ediyorum aynısını yaşadım evimde bir sürü şey oldu şimdi Şu an gece çok da almak istemiyorum ama hani eşin zaten seni seviyorsa Allah seni zaten kalplerinizi birleştirmiş tamam mı Tabii ki kötülükler yapılıyor kötü insanlar var etrafımızda sen bunları yap ya sen bunları ya zaten isteseler de yapamayacaklar olmayacak ya Sana yemin ediyorum Çok yakın bir zamanda böyle bir şey başıma geldi benim yani bu sene içerisinde bahsediyorum evimde aynı şekilde senin gibi huzursuzluk vardı Daha sonra evde bir şeyler buldum okuttum ettim her neyse sonra yapan kişinin Bunu kendi ağzıyla söyleyeceğini söylediler ve bir ortamdaydı kahve içiyorduk konu fal bakmaya geldi o kişi bana şunu söyledi bize de bir kere baktırdık dedi Başımıza gelmeyen kalmadı dedi Hatta kızımın dedi başına gelmeyen kalmadı dedi işin garip yanı da benim kızım Çok zorlu bir hastalık atlatıyor ya bana kötülük yaptılar Çünkü benim bebeğim de hiçbir şey yoktu doğduktan sonra rahatsızlandı Allah'a şükür şu an iyi ama neler okuttum neler okuttum evde hiç böyle şeylere girmedim hep okuttum o kişi de buldu belasını zaten Allah bin türlü belasını versin çok sıkıntı yaşadım hiç Umursama yoluna bak Allah'ın Yoluna gitsen Sen Allah'ın yolundan şaşma yemin ediyorum hiçbir şey olmaz

Sonunda huzura kavuşmana sevindim. Allah beni de feraha çıkarsın inşallah. Şükürler olsun Allah yolunda yım Rabbim daim etsin

+1 oy
önce (1,289 puan) tarafından

Büyüye inanırım ama bu bildiğin dolandırıcı yakınında cami yok mu hocaya sor iyi bir muska yapar varsa da bozulur büyü

Var gidip bugün soracağım. İnşallah çare olur 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 253 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde krmz.123 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
2 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Gadasini Aldigimmm (599 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Seri (4,498 puan) tarafından soruldu
+4 oy
27 cevap 2,238 göst.

Kategoriler

1,473,196 soru

24,121,526 cevap

333,499 kullanıcı

...