+1 oy
223 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,150 puan) tarafından

Kimin duası kabul olur bilmez ,eşimin aldığı maaş krediye kiraya gidiyor aylık elimize 2_3 bin kalmıyor fatura derken hiç bişey kalmıyor çocuk meyve istiyor süt istiyor alamıyoruz eve su bile ekmek bile alamadığımız günler oluyor ailmden istiyorum hiç bişey yok sosyal yardımlar başvuru yaptım dönüş olmadı, sahte site çıktı ordanda kandirildim ,Allah büyük diuorim zmanimda ablama Cok yardım ettim ben maddi şimdi bir lira vermiyor telefonumu kapatırım ulasmazsin dedi para isteyince her kapı yüzüme kapandı hamileyim isteodgim hiç birşey yiyemedim çocuğa sadece makarna yapıyorum Allah büyüktür diyorum , Allah bı kapı acar umarım. Dua edin kimin duası kabul olur belli olmaz . Düşenin dostu yok kızlar yok valla :( 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,311 puan) tarafından

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

önce (1,150 puan) tarafından

Sağol canım umarım herşey düzelir 

önce (1,311 puan) tarafından

Düzelir Rabbim rızkını verir dünyada olan her kulunun iyi düşün iyi olsun 

-Reklam-
+1 oy
önce (15,848 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun 

Kredi borcunuz meyden dolayı merak ettim sizi bu kadar zorluyor 

Hersye ters gitti , ortada olan hiç bişey yok. Kartları kapatmak için çektik kredi . En basiti bi araba sigorta olmuş kaç para herşeyi karttan kullandik sonra baktık okmuyot kartları kreodyle kapattık şimdi yine durum kötü:( 

önce (15,848 puan) tarafından

Anladım Allah yardımcınız olsun 

önce (1,891 puan) tarafından

Arabayı satın borçları kapatın sıfırdan başlayn yapacak bsey yok Allah yardımcın olsun 

Canm işi o satamaz maalesef onu satarsa hepten kötü:( alalh yardim edecek bakalım. Servis şoförü eşim ordan geçim sağlıyoruz 

önce (1,891 puan) tarafından

Anladım canım bilmiyordum yanlış anlama:(

0 oy
önce (72 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun bende geçtim o günlerden insan halinden anlıyorum 

Sağol canm:(

0 oy
önce (9 puan) tarafından

Şimdi gelir bakamıyorsan doğurma diyen tayfa, Rabbim yardımcın olsun canım

Hayat cidden zor aileden destek olmayınca hep zor Allah herkese yardım etsin 

önce (9 puan) tarafından

Bnmde 2 çocuğum var ve dün hamile olduğumu öğrendim, anlıkta olsa aldırmayı düşündüm çünkü evim kira , oğlum mama içiyor ve 5 aylık daha , birden burdakiler saldırıya geçti , hayat zaten zor bide insanlar zorlaştırıyor 

Mücadeleye devam canm benim:((

0 oy
önce (368 puan) tarafından

Rabbım yardımcın olsun canım maalesef hayat öyle acımasız sen zamanında çok kişiye yardım edersin sen zor durumda olunca bir kişi bile yardım etmez bilirim. Ben öyle dardayım rabbim yardım ediyor apartman merdiven temizliğine başladım sonra kullanmadığım ürünleri satıyorum öyle böyle hallediyorum 

Allah hepimize yardım etsin canım 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 225 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 176 göst.
0 oy
3 cevap 216 göst.
0 oy
4 cevap 170 göst.