+2 oy
371 göst.
önce Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından

Geçen ay da yumurtlama günlerimi takip edip öncesi ve sonrasını değerlendirmiştik çok umutluydum kaç kez test yaptım olmadı. Folik asite yeni başladım sayılır demiştim 15 gündür kullanıyordum gelecek ay tutar demiştim reglime 2 gün var ve yine net bir negatif. Bu ayın başında vajinal ultrason ile yumurtalıklarıma ve rahmime baktırdım bir sorun yok gayet sağlıklılar demişti kan vs alıp hormanlarıma filan da asla bakmadı doktor:( eşimin de ağır bir hastalık geçmişi var maalesef iki yıl önce kanser atlattık ağır kemoterapiler almıştı ama temmuzda ona da spermiogram yaptırdık normal çıkmıştı sonuçları. Baba olmayı çok istiyor Ben şuan çok üzgünüm her şey yolunda olmasına rağmen neden olmuyor sizde de böyle olmuş muydu? İki aydır piki görüyorum değerlendiriyorum, yok.

image

13 Cevaplar

+3 oy
önce (6,874 puan) tarafından

Rabbim en kısa sürede kucağını doldurursun . Buraya güzel haberlerle gelirsin inşallah. 

Herşeyin zamanı var inşallah en kısa zamandır o zaman. Rabbimin buda bir sınavı böyle düşün bu arada

Bnm iki arkadaşım rahîm filmi çektirdi onlarında araya zaman girmişti ve hiç bişey yoktu çektiğinde ne oluyor bilmiyorum ama ikiside sonraki iki ay içinde gebe kaldı. Rabb'im sanada nasip etsin inşallah 

önce (107 puan) tarafından

İnşallah çok teşekkür ederim 😔

-Reklam-
+3 oy
önce (428 puan) tarafından

bu kadar kafa takmaya zaten olmaz . akisinila birak . normal yasa birliktligini. yumurtlamaydi oncesiydi sonrasiydii degerlndireyimdi pik di puk du dusunmeyi hesaplamayi brak bence. iki ay olmus daha iki ayda hemn tutck diye bisey yokki canim uzme kndini strese sokma olur insallh

Bir daha öyle yapacağım test bile yapmayacağım regl gecikince anlarım zaten 😏

+2 oy
önce (2,634 puan) tarafından

İnşallah yakın zamanda olsun hayırla sağlıkla. Bizim korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra olmuştu.

Ama varya her ay deli gibi hamilelik düşünüyordum belirtileri nelerdir kimler ne yaşamış hep onları okuyordum. Hele bir ay tam hamileyim dedim ya öyle o kadar net belirtiler geliyo kendimce. Bulantı vs.

Yine negatifti.

En son saldığımda oldu yani dedm hayırlısı bakalım vakti var demekki. 

Olduğu zaman olsn stres yapmıcam dedm. Ha yine yaptım ama önceki sylar kadar değildi 

+1 oy
önce (196 puan) tarafından

Soğanları yıka iki bol kaynat kabuğuyla Sabah aç karnına bir bardak akşam bir bardak yok karnına iç ve bunu adetin bitigi gün başka ama 15 tabiki düzenli bı şekilde ilk ayın da hamile kalamsan ikinci ayında inşallah sonrada bana dua edersin ❤️

Deniycem çok teşekkür ederim 🙏🏻

önce (196 puan) tarafından

Rica ederim canım Allah gönlüne göre versin 

+1 oy
önce (3,429 puan) tarafından

Vallah canım ben 3-4 aydır korunmasız yaşıyorum ona rağmen tutmadı yani demek ki bazı şeylerin zamanı var allah gönlüne göre versin rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah 

Umarım senin de olur bebeğin 😔🐣

+1 oy
önce (475 puan) tarafından

Rabb'im geciktiriyorsa güzelleştiriyordur canım bu kadar kafana takarsan stresten zaten olmaz o yüzden önce bir rahatlayın kendinize gelin ve sakin olun . Allah size en hayırlı en sağlıklısından bir evlat nasip etsin inşallah 

+1 oy
önce (1,580 puan) tarafından

Rabbım en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin canım gecikiyorsa guzelleşiyordur emin ol sıkma canını stres yapma 

+1 oy
önce (18,354 puan) tarafından

Stres yapma lütfen çok etkiliyor akışına bırak bak gör hemen nasl oluyor😊

+1 oy
önce (1,325 puan) tarafından

Rabbim zamanı gelince hayırlısı ile en güzelini nasip etsin inşallah 🤍 

+1 oy
önce (5,717 puan) tarafından

Oluruna bırakınca oluyor bizde 5 sene sonra alabildik kucağımıza kendinizi şartlandırmayın

+1 oy
önce (1,741 puan) tarafından

Ben kac yıldır negatifim canm ama esim ile .konustum artık çocuk istemiyorum dedim hatta dün konuştum yoruldum iğneden haptan vallahi 

cok yoruldumm....istemiyorum 

+1 oy
önce (657 puan) tarafından

Eşin yeni kanser atlatmış kanser geni var diyelim çocuk hemen oldu kanser olma yüzdesi yüksek olur eşin kanserin negatif etkilerini tamamen atlatsin sağlığını kazansın ve sonra çocuk yapın büyük risk iki sene sonra çocuk düşünmek folik asit kullan en az üç ay sonra hamile kal bu çok önemli 

Kanser türü genetik bir kanser değil. Doktorlarıyla konuşup öyle çocuk düşündüm. Allah hayırlısını versin her şeyin ❤️‍🩹

+1 oy
önce (1,348 puan) tarafından

2 sene benimde çocuğum olmadı canım sürekli test yapıyordum sonu hayal kırıklığı oluyordu ağlayıp üzülüyordum. Ovulasyom testi falanda denedim ilkinde hamile kaldım kimyasal gebelik oldu 2.de yumurtlama olmasına rağmen tutmadı. Benden önce evlenenlerin hep çocuğu oldu üzüldüm en son kafama takmadım onay test falan hiçbirşey yapmadım ilişkiye kafam rahat girdim çocuk için girmedim o ay tutmuş 3 gün gecikince öğrendim çok şükür oğlum 1 yaşında şuan ve tekrar hamileyim. Allah tez vakitte nasip etsin canım gönlünüze göre versin kafana takmayınca oluyor 

Gerçekten çok iyi anlıyorum seni😔 maşallah oğluna 🤍 galiba ben senin gibi olamam istiyorumya yumurtlama günlerimi de az çok biliyorum artık o günler özellikle yaparım sonra regl gününü beklerim test mi yapsam acaba derim sanırım böyle olup dururum çünkü gerçekten çok istiyorum anne olmayı 🥺

İlgili sorular

+10 oy
10 cevap 497 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 215 göst.
3 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Fatos2105 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 2,272 göst.
24 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,042 soru

24,119,543 cevap

333,397 kullanıcı

...