Hala oldum dün gece rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel farklı bi duyguymuş🤗
Gelin baya çekti ama 3 gün sürdü bide 37 haftalık geldi paşa sağlıkla büyüsün inşallah.
Faktör eksikliği olduğu için ist çam sakura Hastanesi'nde mecburi doğum yapıldı kimse mecbur olmadıkça gitmesin eğer aramızda gebeler varsa Hanımlar çok pis ve kötü davraniyorlarmis bişey sorsan cvp vermeyip azarliyolarmis.
Öyle işte yeni bir nefes katıldı aramıza❤️❤️❤️❤️❤️
Sağlıkla büyüsün yavru kuş 🍀 Teyze/hala duygusu da çok tatlı oluyor.
Allah razı olsun bilmiyorum bı tuhaf hissediyorum şuan keşke babamda gorseydi diyorum çok degisik
Rabbım analı babalı büyütsün inşallah size bağışlasın 🤗
Allah razı olsun canim saolasin 🌹
Kız sil ya nazar değer maşallah
Sildim gözüküyor mu
Görünmüyo şimdi
Saol canim
Rabbim analı babalı büyüsün İnşallah hayırlı evlat olsun gözünüz aydın canm ❤️
Allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️
Yeğen bambaşka. Ama kız çocuğunun halası yada teyzesi olmak bence süperdir
Evet kayinpederimdi geçen hafta dayi oğlunu kaybettik acı bı ölümdü öyle girdim kafam dağılsın diye dalağın biri adımı öğrenmiş büyük başarı Aysun aysuncugum yazdı bende silinirden sildim 😃
Olsun sağlıklı olsunlar da yorsunlar sizi
Kız daha benden olmaz kardeşlerime kısmet olsun inşallah çok istiyorum kız çocuklarını seviyorum
Allah rahmet eylesin inşAllah
Öyle gerçekten cnm
Boşver zaten . 4 çocuk, bende aynı 3 tane Rabbim bunları rızasına uygun yetiştirmeyi nasip etsin inşAllah
İnşallah canım hayırlı kandiller bu arada 🤗
Kuzum kandil yarın akşam başlıyor. Görüşemezsek hayırlı kandiller ❤️
Yarın için dedim zatennnn kafa kotu idare et🌹
Hoş geldi bebek
Hala teyze olmak cok güzel bir duygu
Teyzeyim ben
Ya ben ilk olucak benimde
Ye bitir ısır onu
Süt kokusunu içine çek.
Gidersem inşallah
Hoş gelmiş uzun ömrü olsunnn
Allah razı olsun canim
Hayrili olsun Allah analı babalı büyütsün
Saol canım teşekkür ederim
Gözünüz aydın sağlıklı bir yaşamı olur inşallah 🙏
Amin inşallah bütün bebekler çocuklar sağlıkli huzulu buyusun
Kuzenim çam sakurada doğum yaptı (Riskli gebelik olduğu için özeller ve normal devlet hastanesi kabul etmedi) 4 gün hastanede kalmış doğumla birlikte(Normal doğum) çok çok iyi davranmışlar ona . 4 günde de farklı farklı gelen insanlar bile çok iyi davranmışlar. Çok şaşırdım söyledim hatta hiç iyi bir yer olmadığını ama dedi ki 4 günde illa ki kötü biri denk gelirdi
Nefes kızımız hoş geldi , Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah
Bende üç oğlumu özelde yaptım İstanbul'da ama valla sakaryadaki dk ebeler daha iyiydi diyebilirim
Allah iyilerle karsilastirsin her konuda
Amin amin inşallah vallahi kadınların her konuda işi çok zor
Valla gelini maf ettiler Perşembeden beri hala hastanede sabah inşallah çıkar kadın olmak her konuda zor bana göre
Keşke biraz çirkef olsaydı . Artık eskisi gibi değil. Şikayet edildiği durumda soruşturma başlatılıyor
Zaten ilk dogumu korkmuş abla diyo kadınlar nasıl bağırıyor bide güvenlik kardeşime demiş günde kaç kavga oluyo kimsede korku yok ebeler kötü diye gelinde faktör eksikliği var riskli gözüktüğü için başka hastanelerde kabul etmedi yan bazen şikayet etsende boş gibi insan vicdanlı olacak biraz
Sağlıcakla büyüsün inşallah darısı benim başıma inşallah hala olurum bende
İns rabbim o günleri gostersin
Yaa hala olmak cok güzel bi duygu ben 3 minnoşun halasıyım ama ilk yeğenim Dünyam canım kızım keşke benim kızım olsaydı onu çok ayrı seviyorum evlatlarımı kaybettim onu kaybettigimizi sandığımız zamandaki kadar ağlamadım öyle bağlıyım Allah taş değdirmesin ayaklarına sağlıkla büyüsün size bağışlasın Rabbim, benide çapaya göndermişlerdi kürtaj için orasıda berbat kesinlikle gitmeyin mezbahadan farksız çok kötü devranıyorlar
Allah bağışlasın hepsini benimd erkek kardeşinimde erkek oldu nasip kısmet sağlıkla büyüsünler
Benimde erkek kardeşimin 2 kız bi erkek kız sevgimi oradan karşılıyorum ahahahah Allah hepsini sağlıkla büyütsün
1,492,505 soru
24,387,015 cevap
349,055 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın