Devlete gittik. İlk dönem 6200 tl istedi. İkinci dönem içinde 5 bin bilmem kaç küsür istedi. Ne için para veriyoruz dedm. Çalışan kişi için dedi. İçinde yemek var mı dedim yok kendiniz hazırlıyorsnz dedi. Kızımda konuşma geriliği var o yüzden istiyrm okulu dedim. Zaten biz 2020 doğumluları alıyoruz sizinki 2021 dedi. Başka okula yönlerdirdi. Yaş gruplarına göre sınıflaraayrılıyor burda zorlanabilir dedi konuşamdığı için. Bizde özele gittik aylık 23 bin dedi. Başka özele gittik 14 öğleden sonra tam gün 16 bin dedi. Sonra 10 bine düşürdü yarım günü. İlk beş ay 10 bin sonra 11 bin dedi. 2 gün eşimle düşndk taşndık. Sabaha kadar uyuyamadm dün gece. Eşimde yapacak birşey yok dedi özele gönderecez ucu ucuna parayı yettirmeye çalışıcam dedi. Ama özelde İngilizce, Kur'an kursu(isteğe bağlı), öğlen yemeği aralarda kekler meyve suları tatlılar hepsi var. Tarhana çorbası, mercimek ne ararsan var. Özel olarak ilgilenecekler konştm müdürle. Konşma geriliği var die. Yarın gidip başlayacak kızım sonıf hocasınada anlatacam durumu umarım iyi birisidir canım dua ette 🙏 sabah erken klkacam canm anca uyurum bana müsaade sorduğun için çok çok teşekkür ederim😘💕