Kızlar ablam 4. Evre gırtlak kanseri 5 çocuk annesi en küçüğü 7 yasında şuan tedavi görüyor burda emziren anneler hamileler var kim neyi diliyorsa Rabbim nasip etsin lütfen ablam için dua edın...
Rabbim şifa versin. Evlatlarının başından eksik etmesin
Amin Allah razı olsun
Rabbım evlatlarina sizlere bağışlasın acil şifalar versin inşallah canım 🤲
Bolca Hucurat okuyun rabbim şifa versin inşallah 🌹
Allah razı olsun
Rabbim onu çocuklarına bağışlasın inşallah
Allah şifa versin evlatlarına bagislasin
Allahım şifa versin
Nasıl anladı canım belirtileri neydi ? Rabbim yavrularına bağışlasın. Kalici sıfalar versin
Allah razı olsun ya iki yıl boyunca troit tedavısı görüyordu sesı falan gitmişti sonra biyopsi yapıldı cıktı bide ailede genetik anne tarafında şuan tedavi görüyor Rabbimin izniyle ile atlatacak
Allah şifa versin çoluk çocuğuna bağışlasın ❤️
Amin inşallah
Rabbim izi kalmayacak şekilde şifasını versin
Ay çok üzüldüm posta girip girmemekle çok kararsız kaldım Hatta benim annem de 4 evre meme kanseri hastasıydı 7 ay önce öğrenmiştik direkt tedavisini başlattıları ilk öğrenmemizde akciğerine bir nokta sıçramıştı sonra tedavi görmeye devam etti ta ki 31 Temmuz günü pek ışığa girdikten sonra çok kötü olmaya başladı sürekli başarıları olmaya başladı yatalak oldu 38 yaşındaydı Bu arada annem başına sıçradığını öğrendikten sonra direk yatış verdiler sürekli hastanedeydik günde 3-4 defa hastaneye dedik yani 13 Ağustos günü tekrar hastaneye götürdük tekrar yatış benler servisi gece saat 1'de kalp krizi geçirdi yoğun bakıma aldılar şah damarı atıyor diye yoğun bakımda tuttular tayt 22 Ağustos'ta maalesef kendimizi kaybettik Yani bu 8-9 gündür annemizi kaybettik maalesef en küçüğümüz 2 yaşında çok zor bir süreçten geçiriyoruz yani size demek istediğim en iyi tedavilerimi yaptırmaya çalışın en iyi doktorlara gitmeye çalıştım bir doktora bağlı kalmıştık maalesef 8 tane kız kardeşlik bir tek ben evliyim
Allah sabır versın mekanı cennet olsun bizde öyle dedık ama doktoru erzurum'da ve başka yere gondermıyor tedavi başlamış çok zor ancak yaşayan biliyor bende çok üzülüyordum ama biri bana kendini Allâha teslim et dedı o günden biridir biraz olsun iyiyim şimdi bende size söylüyorm kendinizi Allah'a teslim edin hepimiz gidiciz öbür türlü insan Altından kalkamıyor
Rabbim inşallah ablamın yardımcısı olur çocuklarına bağışlar Yani biz çektik İnşallah onun çocukları çekmez
Allahim safi ismi hürmetine sifa versin evlatlarina bagislasin cok zor bir surec Allahim kolaylaştırsın
Allah'ım şifalar versin tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah
Rabbim şifa versin inşallah 😔
Allah şifa versin çocuklarının başından eksik etmesin inşallah
Rabbim evlatlarina bağışlasın geçmiş olsun
Rabbım sizlere evlatlarına bağışlasın cnm inşallah Rabbım şifa versin
Allah razı olsun inşallah
Allah'ım safi ismi hürmetine şifalar versin evlatlarına bağışlasın ablani
Rabbim şifa versin evtlatlarindan ayırmasın inşallah.
Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin çocuklarına bağışlasın inşallah 🤍
1,514,792 soru
24,702,051 cevap
368,966 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın