Ben bugün çocuğu kreşe götürdüm kayıt için daha kayıtlar başlamamış olduğum yerde neyse geri donllnucektik ama benim oğlum her yere kaçıyor her şeyi kurcalıyor bende sürekli peşindeyim neyse İrfan çıkardım bu seferde yolda koşuyor araba çarpar diye bende koştum peşinden giderken küçük bir merdiven gibi birşey varmış görmedim bir düştüm dizim yaralandi 35 haftalık hamileyim bir an sanki karnimda bı boşluk oldu neyse kalktım şimdi kalçama kadar Ağrı var sanki bacağım yerinden ayrılmış bebek hareket ediyor karnimda veya belimde bir acı veya ağrı yada kanama yok inşallah bugün bişey olmaz
Geçmiş olsun canım ne yaptın gittin mi
Gittim canım çok sağol bı sıkıntı sorun çıkmadı şükür bacağımda Ağrı vardı oda bu sabah geçti sorduğun için teşekkür ederim
Çok şükür canm
Bir acile gitsen
Canım seni korkutmak istemem ama kuzenimde 36 haftalıkken düştü hastaneye gittiğinde apar topar doğuma aldılar bir hastaneye gitseydin ne olur ne olmaz
Geldi eşim şimdi gidicem zaten hastane 15 dk mesafede aracla
Haber et canım
Çok sağol canım muayne bitince yazicam buraya
Tamam canım geçmiş olsun ❤️
Çok sağol canım
Sağlik kuruluşuna gitmeniz gerekiyor bebeğiniz hareket etse bile lütfen sağlık kuruluşuna başvurun bu haftalarda düşme hafife alınacak bişey değil
Çok sağolun acile gidiyim düştüğümü soyliyim bişey yoksa bile içim rahat eder
Evet lütfen ihmal etmeyin haftanız gereği
Haftan büyük yine de acile git
Gidicem şimdi en azından içim rahat etsin
Aynen canm için rahat eder
Canım acile gidin için rahat eder en azından
Kalp atışı izler bebeği görürsün
Aynen canım şimdi gidicem bişey olmamışsa bile içim rahat eder
Tamam canım hastaneden geldiğinde haber verirsen sevinirim merak ederim ben aklım kalıyor
Çok sağol canım haber veririm eşim geldi zaten hastanede 15 dk mesafede eşimde orada çalışıyor zaten
Acile git lütfen hiç bekleme
Şimdi eşimi aradım gelip getiricek beni zaten hastane çokta uzak ta değil benimde içim rahat eder
Bir gidip göstersen mi ya son haftalara yakın bebekte buyuk
Şimdi eşim geldi acile gidicem bı baktiricam benimde içim rahat hiç olmazsa
Aynen ultrasyonda baksin yinede
Aynen soyliyicem zaten düştüm diye kalp atışını filan bı dinlerim ultrasonla bakarlar
Şuan durumunuz nasıl acaba merak ettim bir sıkıntı yoktur inşallah
Hastaneye gittim şükür bir olumsuzluk yok canım teşekkür ederim
Sevindim geçmiş olsun dikkat et canım son haftalar hayırlısı ile vaktinde gelsin inşallah bebiş🌸
Amin inşaallah canım çok ama çok sağol ❤️
Hastaneye gittin mi
Gittim canım dün akşam gittim şükür bir sıkıntı bir sorun çıkmadı sadece bacağım ağrıyordu oda bu sabah geçti zaten çok teşekkür ederim sorduğun için
Rica ederim. Sevindim iyi olmanıza:)
❤️
1,502,506 soru
24,532,860 cevap
360,047 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın