Cevremde evı arabası olan durumu çok ıyı olan insanlar aldı ..hıc bı yardımdan yararlanamıyoruz
Bunun ıcın ne yapabilirim belediye ye mi gıtmelıyım
En iyisi birebir yüz yüze gidip konuş canım zaten hep zengin olana verilir yardım durumu olmayanların ihtiyacı yok ne de olsa 😒
Evet abla oyle yapcam
Evet neye göre belirleniyor bende anlamıyorum eşimin kuzeni aldı yenidoğan olandan beşiğinden Reflü yatağına kadar kira ödemiyorlar ikisi de çalışıyor en az evlerine 80 bin giriyor
Bu neden boyle ya cnm bnm ıhtıycim olmasa gerçekten ıhtyc sahibi olan alsın derim ama ınan ıhtıycim var
Bende başvurdum ibb ye çıkmadı. Dediğim gibi eşimin kuzenine çıktı sebebini bilmiyorum. Benim ilk kızım doğduğunda belediyeden çanta gelmişti sadece içinde bir kaç parça şey vardı. Bende belediyeyi aradım bana dedi ki doğum olduğunda bebeğin kimliği ile belediyeye gidin doğum çantanızı alın. Yani ibb vermiyor ama belediye veriyor canım. Fakat ibb nin ki çok donanımlı herşey var o çıksa iyi olurdu.
Ben Ankaradayim üstümüze ev yok araba yok bize eşinin geliri size yetiyor diye vermediler
Eve arabası olan bı suru tandım var cnm İnan kafalarını gore mi yapıyorlar acba
Yenidoğan paketi istisnasız herkese veriliyor diye biliyorum. Ben küçük oğluma hamileyken banada gelmişti hatta ben başvuru bile yapmamiştim.
Bnde duydum cnm ama herkese veriliyor bize hiç bi yardım cıkmıyır ustunuze bısey de yok
Ben de 28 hafatligim ama banada cikmiuor canm anında sistem red veriyor
Neden oyle acba cnm gerçekten ıhtıycim olmasa İnan başvurmam bnde:(
Ben 4 haftalık iken başvuru yaptım 14 haftalık düşük yaptım kürtaj oldum. 16 haftalıkken aradılar beni yeni doğan destek paketiniz var eve getiriyoruz diye ama istemedim ben düşük yaptım alamam almayanlara haksızlık olmasın dedim. Lakin beni arayan kişi eğer çocuk düşünüyorsaniz bırakabiliriz dedi yine de istemiyorum dedim ama israrim üzerine getirdirdiler.
Yani çıkmış olması lazım her hangi bir tapu vs yoksa.
Bısey yok cnm yq bnde anlamadım
Yengem Pendik'te oturuyor evi var öylesine başvuru yaptı Park beşiğine kadar verdiler kafalarına göre veriyorlar bence evi var ama maddi durumları çok iyi değil orta halliler ama ev araba yoksa vermeleri gerekiyor . Bu arada hastaneye gittin mi canım
Gttım cnm da poliklinik git dedı cuma gunu gtcm inşallah evet cnm gerçek ıhtıyci olana mi vermiyor lar anlamadım
Çok şaşknm park beşik ve de bı koli var acmadm henüz bilgi vermek istedim
Belki size de gelir
Insallah cnm pek umudum kalmadı ama
Hatta dün gece konuştk bende mi başvursam dye
Eltim Esenyurt ta o başvurmuştu olumlu sonuçlarsa bende başvururum dye düşünüyordum
Bu sabah bı numara aradı 6 kez üst üste bende çocuklar uyanmasn dye hep kappatp meşgule attm
Sonra acil olmazsa Nye böyle ısrarla arasnlar dedim açtım baktm kapıda beni bekliyrlr
Siz yine başvurun gelmesi gerek
İnş size de gelir oturdğm yerde ozellkle sokağmda tüm gebelere verdi adam sırayla aryordu
1,489,958 soru
24,351,225 cevap
346,493 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın