+1 oy
136 göst.
önce Diğer kategorisinde (226 puan) tarafından

Hanımlar sanki Hayat beni sanıyor gerçekten sanki bir sınavdaymışım gibi hissediyorum 10 gün önce annemi kaybettim meme kanseri dedi ve annem çok gençti 38 yaşındaydı Şimdi de 20 haftalık hamileyim Doktora gittim bebeğim de dovensendrum riski görünüyor dedi kafasında su kistleri var ve kalbinde de parlaklık var dedi artık ne yapacağım Gerçekten bilmiyorum çok üzülüyorum karnından sıvı aldılar Bir ay sonra sonuçlar çıkacak dedi bunu yaşayan oldu mu bebeğin de su Kafasına su kitleri olan kalbinde parlaklık olup Sağlıklı doğan oldu mu ne yapmalıyım Doktor ortamın sendrom riski varsa aldırabilirsin diyor ama ben aldırmak istemiyorum ama Ama çocuğa da yetebilecek miyim bilmiyorum çünkü 16 aylık bir kızım daha var İkinci gebeliğin

8 Cevaplar

+1 oy
önce (1,597 puan) tarafından

Allah kolaylık ve sabır versin anneniz için de başınız sağolsun mekanı cennet olsun 😢 çok zor sizin için hemde genç ölümü daha zor ama bir de şöyle düşün hepimizin gideceği yer en azından kendimizi öyle avutabilirz Rabbım sabırlar versin inşallah 

Yavrun için de inşallah hayırlı haberler sonuçlar alırsınız bana da neler neler dediler ben sivi bile aldırmadım ne geliyorsa Rabbımden başım gözüm üstüne dedim ve çok şükür yavrum sapa sağlam doğdu 4 yaşını bile geçti bir kaç ay 

önce (226 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun İnşallah benim bebeğim de sağlıklı doğar

-Reklam-
+1 oy
önce (953 puan) tarafından

Başın sağ olsun Benim de bebeğim de Detaylı ultrasonda kalbinde parlaklık çıkmıştı ama gayet sağlıklı doğdu Hiçbir problem yok umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

önce (226 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun

+1 oy
önce (18,450 puan) tarafından

Basin sagolsun canim cok zor zamanlardan geçiyorsun Allah yardımcın olsun inşallah 

Çevremde kalbinde parlaklık var denilen bebeklerin çoğunluğu sağlıklı doğdu canm Down sendromu denilen çok yakin arkadaşımın kızı da gayet sağlıklı doğdu içini karartma hicbirsey belli değil ama sifa niyetine niyet et ihlas oku sayısız oku sonuçlar çıkana kadar bebeğin icjn oku çok faydasını görürsun inşallah 

0 oy
önce (9,916 puan) tarafından

Çok fazla bu şekilde denilip sağlıklı doğan çocuk var görümcemin oğluna apaçık kolu yok demiş Dr çocuk şuan 10 yaşında sapasağlam başka bir arkadaşıma yine down sendromlu dedi sapasağlam sen Allah a bırak

0 oy
önce (22,398 puan) tarafından

Basın sağolsun mekanı cennet olsun ❤️ yengeme de aynı şeyleri söylediler bebeği almamız lazım vs ama yengem erken doğumla gayet sağlıklı bir bebek doğurdu sadece prematüreydi 21 gün kuvezde kaldı o kadar kalbinde delik vardı 2 yaşında kapandı falan ultrason herşeyi dosdoğru göstermiyor canım içini ferah tut

0 oy
önce (3,684 puan) tarafından

Başınız sagolsun oncelikle hamileyken hep.boyle söyleniyor yok böbrek büyük yok risk var yok kalbi parlak önüne bak kafana takmadan güzel hamilelik geçir 20 haftadan sonra aldırmak değilsin allahin izni ile sağlıklı bebeğin olur inşallah 

0 oy
önce (580 puan) tarafından

Nıye herkese bır kulp takıyorlar ben inanmıyorum sıvı aldırarark hata etmıssın   onunda rıskı var  sonuçta sendromluysa napcaksın kı  . 

Tevekkül et bana neler neler neler dedıler   hemde 6 ay boyunca her gıttım hastane her doktor bir kusur buldu ultrAslan ve tarama testınde  . 

Yani   bebegım dünya güzeli   ve tatlısı akıllı. Bıde güzel ki yani tam reklam yüzü olacak çocuk  gayet iyi. 

Diyecegım o ki. Tevekkül et ve Allah'a sıgın. Onlara çok inanma  üzülürsün

0 oy
önce (1,560 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım hamilelikte bide çok zor şeyler yaşamışsın bi çok kişiye böyle diyolar ama sağlıklı doğuyor bebek Allah'a sığın dua et bende dua edicem senin için Rabbim imtihanını kolaylaştırsın 3 tane kaybettim bende ikisinde doktor engelli demişti vücudu su toplamıştı diğerinde ciddi gelişim geriliği vardı aldır dediler Umut yok doğumda ölür en iyi ihtimalle ben Allah'a sığındım verende o alanda canına kıymak istemedim evladımın 1 hafta çekmedi kalpleri durdu demekki hayırlısı buymuş dedim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
0 cevap 33 göst.
0 oy
1 cevap 72 göst.
+1 oy
10 cevap 267 göst.

Kategoriler

1,473,590 soru

24,126,913 cevap