+1 oy
72 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,376 puan) tarafından

Bir haftayı gecti bir anda diz kapagımdan cit cıt sesler geldi derken sonra ağrımaya basladı hareketim bayaga kısitlandı bükemiyordum bacagimi sonra sonra azaldı o kısitlılık simdi yine tam bükemiyorum diz kapagi cevresi dısında arkasında da agrılar olmaya başladı doktora gittim röntgende belli olmaz mr a bakalim dedi menisküs yırtılmasi olabilir gibi bir sey dedi ama böyle bi sorun yasayan oldu mu ya gecti mi veya ne cıktı 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (11,312 puan) tarafından

Bende de menüsküs yırtığı var. Arabadan inerken küçük oğlum kucağımda ydi boşluğa Başar gibi garip bişey oldu kaz kez gittim ortapediye ilaç verip krem verip yolladılar en son fizik tedavi dediler ona da her gün gidip gelemezdim.1 1.5 yıl kadar sürdü ağrım bir doktor yüzmeye git dedi 3 4 aydır gidiyorum çok şükür ağrım kalmadi

önce (1,376 puan) tarafından

Hadi ya yüzme etkili oldu yani fizik tedaviyi evde de uygulayabiliriz diye düsündüm ben ama hareket kısıtlılıgı yasamamıs mıydıniz

önce (11,312 puan) tarafından

Evet diz üstü asla oturamiyodum eğilip yerden bişey almak zulüm merdiven inip çıkarken zorlanıyordum normal koltukta oturup kalkarken o ayağıma guc verirsem düşecek gibi oluyodum yattığımda ayağımı.dumduz uzatamiyodum ağrı oluyordu ve zaman zaman şişlik. 

Birde ben uzun süre kuyruk yağı kremi kullandim annemin hocası kendisi yapıyodu kremi kokusu biraz kötü ama bence onunda faydası oldu 

-Reklam-
0 oy
önce (3,682 puan) tarafından

Sıvı kaybı oluyor ondan öyle ses geliyor ağrıda yapar menuskus olsa çok ağrı yapıyor tabi emarda belli olur

0 oy
önce (5,888 puan) tarafından

Bana diz kapağının arka kısmında küçük su kesecikleri olur onlar deforme olmuş dedi bebeğini sütten kesince gel ameliyat edelim dedi ama gitmem ben 

0 oy
önce (3,511 puan) tarafından

Benim dizlerimde öyle sesler geliyordu oturup kalkarken çok ağrım oluyordu özellikle sağ diz beni mahfetti geçen ay ortopedi ye gittim röntgen çekildi aşınma kireçlenme var dedi

hatta kolajen kullan çok iyi gelir dedi ama ben emzirdigim için o Zaman kullanamadim 

şimdi çocuğumu sütten kestim haftaya Çarşamba başka hastaneye gideceğim bakalım o doktor ne diyecek 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 245 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ElaLii (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
7 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 315 göst.
15 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu