+1 oy
183 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (272 puan) tarafından

Hanımlar bebeğim 10 günlük hala atamadık sarılığı sık sık emzşrmek istiyorum ama uyanmıyor

12 Cevaplar

+2 oy
önce (27,046 puan) tarafından

Burnunu sık hafifçe canım

-Reklam-
+2 oy
önce (462 puan) tarafından

ayak topuklarimi cimrikle haffce . burnunu sık gidisindan deutukle altini ac yuzune su sur haffce serinlesin . doktorlar en çok ayak topuklarını çimdikleyip pıtpıt fiske atıyorlar sertçe topuklarına.

0 oy
önce (3,043 puan) tarafından

Burnunu topuğunu kulağını hafifçe sık altını aç 

Sütün belki yeterli gelmiyordur mama takviyesi gerekiyor olabilir 

Fototerapiye girdi mi değeriniz kaç 

0 oy
önce (2,905 puan) tarafından

Canım korkma benim kızımda da sarılık 2.aya kadar kaldı geçti. Uyandırmak için rahatsız edeceksin maalesef ayaklarının altını aşırı acımayacak şekilde bastırarak kaşı sık canım belki şimdi bebeğin canı acıtılırmı eski kafalı felan diyen olacak ama ilk çocuğumda bende yapmadım buna gerek kalmadan uyanıyordu ama 2. Bebeğim erken doğdu küvezde kaldı ve o süreçte bebek uyuyunca ısrarla canı acıtarak uyandırıp emzirmemizi söylediler canı acır diye düşünmeyin şekeri düşerse bebekte beyin hasarına kadar gider beyin hasarının yanına canını acıtmanız hiç birşey dediler yani uyumasına izin verme hafif üst kolunu da bastırarak acıtabilirsin tabi bunlar dediğim gibi aşırı derecede değil ama canı acıyacak 

0 oy
önce (11,312 puan) tarafından

Ben bezini açıp popisini ıslak bezle silip öyle uyandıriyodum. Ayaklarını gidikla hafifçe yüzünü ıslak bezle sil uykusu iyice açılsın. Bizim de sarilik değeri sınırda demişlerdi bir tık daha yükselirse kuvoze girecekti büyük oğlum 16 gün kalmıştı kuvozde çok zor geçmişti küçüğünü de kuvoze koymak istemedim. Uyandiramadigim zamanlarda sütümü sağıp şirinda ile yavaş yavaş beklemiştim. Zor ama ugraş artmasin sarılığı 

0 oy
önce (1,473 puan) tarafından

Burnunu sık 

Üstünü soy

Bezini aç ıslak mendil deldir poposına vs 

Yüzüneüfle 

0 oy
önce (3,684 puan) tarafından

Doktor nediyor mavi ışık falan almadimi

0 oy
önce (953 puan) tarafından

Dr göstermişti bana iki gözünün arasını burnunun üstünü yukarı aşağı hafifçe ez. Olmazsa ayaklarına pıt pıt vur parmaklarınla 

0 oy
önce (113 puan) tarafından

İlk kızımda hic uyanmadı. Uyurken veriyordum. Biraz sagdim kaşıkla ağzına veriyordum. Dikkatli bir şekilde vermelisin ama 45 derecelik bir acı ile verebilirsin. Uyanması için altını açabilirsin,  burnunu biraz sikabiliersin birde ayağına parmağın ile biraz canını acitabilirsjn. Bende ise yaramiyordu. 

0 oy
önce (386 puan) tarafından

Bezini açıp altını sileceksin öyle uyanıyor.ben öyle yaptım doktor onerisiydi

0 oy
önce (887 puan) tarafından

Biz prematüre doğduk ve 3 ay sürdü sarıligimiz etmiyordu boyu kilosu ilerliyor uyanıp emmek te istiyordu ama yinede geçmiyordu doktor sut sarılışı demişti 6 ay kadar sürer geçmezse yine test yaparız gerekli olursa demişti şükür atlatmistik simdi 10 aylık olduk

0 oy
önce (24 puan) tarafından

Allah kolaylık versin canım uyandırması çok zahmetli oluyor. Bazen uyandıramazdım ben yanındakiler uyandırırdı. Benimkinin 1 ay sürmüştü sarılıgı. Geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 265 göst.
7 Mart 2022 Diğer kategorisinde Selcan123 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Taze_anne1 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 203 göst.
5 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Herseyhayallebaslar (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 198 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Serapse (249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,590 soru

24,126,939 cevap

333,793 kullanıcı

...