+2 oy
837 göst.
önce Diğer kategorisinde (143 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Listemiz bu şekilde siz nereden aldnz ne durumda siznkiler

28 Cevaplar

+2 oy
önce (11,303 puan) tarafından

Bu neeee aman Allah'ım 

imagebizimki de çok fazla :)

önce (835 puan) tarafından

Bu anaokullarıda coşmuş mübarek.anaokul bile lüks olmuş artık .hep maddi 

önce (1,587 puan) tarafından

Jumbo boyu canım yani kalın oluyor normal kuru boyalara göre

-Reklam-
+2 oy
önce (533 puan) tarafından

Bize henüz liste verilmedi bazıları gerekli olsada bazıları çok fazla olmuş örneğin 2 paket a4 kağıdının hepsi kullanılacak mı sanki 

Jumbo dedikleri markamı acaba bilgim yok senin bilgin varmı cnm 

önce (1,297 puan) tarafından

Jumbo büyük kalemler daha kalın oluyor. 

önce (533 puan) tarafından

Aynen arkadaşın söylediği gibi büyük boy daha kalın oluyor diğer kalemlere göre

Çok sağol canım 

+2 oy
önce (3,495 puan) tarafından

Kolonya ne alaka onu anlamadım bizde anaokulunuz ve 2 sene oglum gitti anaokuluna bu kadar abartı degildi hic birsey bu senede kizim gidecek yarin uyum haftası bizim icin bakalım liste verilecekmi

+2 oy
önce (557 puan) tarafından

Biri bana bu saçmalıgın ne oldugunu açıklayabilir mi

önce (143 puan) tarafından

abartili evet 

Acaba yıl sonuna kadar mi bunları kullanacaklar

önce (9,940 puan) tarafından

Bizim geçen sene liste 10 madde falandı bu sene bir tık uzun almak gözümde değil umarım eğlenerek tamamını kullandırırlarda işe yarar aldıklarım 

Evet canım tüm yıl kullanıyorlar 

önce (557 puan) tarafından

Bi çogu kullanılmıyor bile emin olabilirsiniz şu liste'de yıl sonuna kadar kullanacakları taş çatlasın 10 12 adeti gerisi lazım olur diye dolapta bekliyor

Yıl sonu kalanlar verildiği için belli ediyor zaten kendini sadece öğretmene bağlı kullanım durumu çok aktif etkinlik yapan bir öğretmen kullanıyor uğraşmayı sevmeyen biriysede iade ediyor 

+2 oy

Bizim liste böyle olanları etiketledim olmayanları çıkıp alacağım 

image

+2 oy
önce (247 puan) tarafından

image

bizim bu şekilde 1.sinif
+2 oy
önce (3,162 puan) tarafından

Anasinifi ogretmeni olarak söylüyorum. Evet ayrıntılı bir liste ama hakkıyla işini yapan bir öğretmen bunların hiçbirini ziyan etmez kullanılır hepsi çocuklar tarafından etkinlikler de ya da öğretmen tarafından. Sadece 2 top kağıt fazla geldi bana bir de kolonya. Ben kolonyayi pandemi sürecinde istemiştim şu an neden istedi acaba. Bunlar sene boyunca kullanılacak bir daha sizden malzeme istenmeyecek. Jumbo boy marka değil kalemin türü. Normal kalemlere göre kalın çocuklar daha rahat tutuyorlar anasinfinda jumbo boy tercih edilir genelde 

+2 oy
önce (6,797 puan) tarafından

Çok fazla ben ilk kez böyle bir liste gördüm bir paket A4 500 lü okul iki paket istemiş 1000 adet kağıt nasıl kullanılacak acaba toplamda 200 gün okula gidiliyor bir paket bile bitmez

+2 oy
önce (1,159 puan) tarafından

Bizden gereksiz bişey istemeodler şükür 

image

+1 oy
önce (134 puan) tarafından

Bize daha verilmedi liste falan bekliyoruz merak ediyoruz toplantı varmis 

+1 oy
önce (594 puan) tarafından

image

image

Bu şekilde bizimki de :D
+1 oy
önce (1,143 puan) tarafından

image

bizim anaokulu da bunları istedi bugün . Bana da inanılmaz az geldi geçen sene 4-6yaş vermiştim o zaman listede yok yoktu
+1 oy
önce (3,851 puan) tarafından

Bunları hazırlarken insan ekstra yoruluyordur yaa Allah yardımcınız olsun benimki daha anaokuluna başlamadı:)

+1 oy
önce (2,970 puan) tarafından

Bizim listede bu şekilde bazı şeyleri çözemedim valla

image

+1 oy
önce (18,629 puan) tarafından

Bize daha verilmedi liste. Biz 1. Sınıfiz hem de 2 öğrenci. Bakalım bizden ne istenecek ne kadar tutacak 😨

+1 oy
önce (1,548 puan) tarafından

Neden isim yazılmıyor?

+1 oy
önce (174 puan) tarafından

İki çocuğum da anasınıfına gitti ama tabi Bilgi evi var burda oraya yolladım hiç böyle liste verilmedi Allah yardımcınız olsun benim şuan 3 sınıf ve 5 sınıf çocuklarım normal defter kalem filan ekstra kaynak kitap isteyebilirler bakalım toplantıda belli olur oda 

+1 oy
önce (1,619 puan) tarafından

Anaokulunda öğretmenlik yapmış biri olarak bu liste abartı değil normalde benim çalıştığım okullarda veliler parasını en başında veriyor kırtasiye için bunlaroan daha fazlası alınıyor hatta dönem içinde hepsi kullanılacak şeyler isim yazılmayacak dediği şeyler ortak kullanılacak isimliler çocuğunuza özel onları yıl sonunda kalanları alıyorsunuz tabiki abartı hiç bişey yok listede 

önce (15,011 puan) tarafından

Valla hocam saygım sonsuz size fakat geçen sene bir sürü şey alındı çocukların tek yaptığı kıytırık kağıtlardan boyamalar oldu. Mandal oyun hamuru şekilleri sulu boya kabı makas vs bunlar verilmedi bile yıl sonunda neden peki ? Sitem size değil yanlış anlaşılmasın sebep öğrenmek için yazdım. El mahkum aynı yere gidecek bu sene de :( 

önce (1,619 puan) tarafından

Ya çocuklar dönem içinde hunharca kullanmıştır çöpe atmıştır kırmıştır ya da her çocuğa yetecek kadar malzeme kalmadığı için okulun ortak malzeme kısmına konulmuştur etkinlikler sadece kişisel olmuyor pano yapımı duvar süsleme büyük proje yapımında kullanılıyor bu malzemelerde bide her etkinlik normal işlemiyor her zaman çocuk zarar verdiyse o an yeniden veriliyor etkinlik eksik kalmasın diye bide pano hazırlama çok yapılır okullarda bu malzemeler kullanılır öğretmen yıl boyu yetsin diye en başında böyle istemiştir ara dönemde istendiği zaman sıkıntı oluyor çünkü ki biterse isterler büyük ihtimal bazı veliler malzemeleri tam almadığında diğer arkadaşlarından kullanıyoruz mecburen  ama makas kalem kutusu kalan boyalar genelde verilir öğretmeniniz vermemiş size elinde yeterli sayıda kalmamıştır büyük ihtimal 

+1 oy
önce (4,769 puan) tarafından

image

Bizdeki durum bu bazıları vardı onları almadık ona rağmen 3 bin liraya yakın tuttu belki de geçti 
+1 oy
önce (15,011 puan) tarafından

Cuma verilecek bizimki ama bu çok fazla 

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 642 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 359 göst.
23 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (7,116 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
7 cevap 408 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,495 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,281 soru

24,136,972 cevap

334,339 kullanıcı

...