Kızım 4 yaşında nerdeyse 2.5 yaşından beri kreşe gidiyor çalıştığım için
32 haftalık hamileyim bu arada
Seneye Eylül'de anaokuluna başlıcak ondan dolayı biraz evde dursun dinlensin birlikte vakit geçirelim diye ameliyatımdan sonra iyileştikten 1 2 hafta sonra okuldan almayı düşünüyordum ama
Nerdeyse 2 3 haftadır hayatta kreş saatinden önce uyanmıuor ne evde ne okulda kahvaltı yapmıyor simit poğaça falan da aldırmıyor pkula gitmek istemiyor hergün ağlayarak gidiyoruz hergün okul sevmiyorum modu başladı huysuz gece yatmak bilmiyor
Sizce şuan okuldan alsam çok zorlanırmıyım hamileliğin bu son zamanları ve ameliyattan sonra iyileşme zamanı gitsin diye düşünüyorum
Ama okula gönderesim de gelmiyo çünki hem psikolojik hem fiziksel olarak sağlıpını kaybettiğini düşünüyorum herşeyi çok aşırı düzensizleşti zorla da 1 2 ay daha okula gitsemi alsammı
Eşim yapamazsın gitsin diyor
Yapamazsın demesinin sebebi aşırı enerjik bir çocuk öğle uykulaeı yok sabah okula gitmediği zaman 9 10 da kalkar hiçbir şekilde 12 1 den önce uyumaz sürekli gezmek arkadaşlarıyla vakit geçirmek birşeyler yapmak ilgilen ilmek ister kendi kendime oynıyım evde durayım yok
Yani evde durduğu bir gün ya dışarı çıkılacak ya arkadaşıyla buluşucak anane babanne illa yere gidilecek modunda yoksa kıyameti kopartıyor
Bende evde durdukça alışır bence diye düşünüyorum ama bilmiyorym
Sizce zorla da olsa 1 2 daha göndermeli miyim almalımıyım