Hacamat yaptıran var mı faydasını gördünüz mü
Evet basimdan yaptirdim bir sene migren nedir bilemedim simdi tekrar basladi migrenim
Yaa gerçekten mi benim de migren değil ama baş ağrım oluyor çoğu zaman vücut ağrısı falan da oluyo yaptırmayı düşünüyorum inşallah geçer benim ağrılarımda
Ben komple tarama yaptirdim yeni dogmus gibi olmustum en kisa zamanda tekrar yaptiracagim
Hadi inşallah bende faydasını görürüm gittiğimde 🌸
Insallah canim Allah sifa versin
Amin çok sağol 💕
Eşim yaptırdı ama pek bi faydası olmadı ona
Kaç sefer gitmişti benim eşimin yeğeni yapıyor da 3 kez falan gerekli diyordu sanırım
Bi kez gtti canım
Belki ondan dolayı faydalı olmamıştır bilemedim
Doğrudur canım bilmiyorum
Ben cok yaptirdim ama soyle uuc kere olmasi gerekiyor yani oyle faydasi daha cok ama ilkinde bile cok rahatlatmisti beni
Tarama ve migrenim icin yaptirdim baya faydasi oldu
Evet 3 defa yapılması gerekiyormuş bende öyle duydum inşallah yaptıracağım yakın zamanda
Sifa olsun inşallah ♡
Ben 3 4 kez yatırdim ciddi anlamda faydasını görüyorum. Özellikle kafa hacamati Migren için yaptırdım. İlaç alma surem dolmadan biterdi ilacım ama şuan çok cik nadir tutuyo migrenim.isinin ehli bir yer bulursan yaptır.
Hacamat altın günü ne Zaman bakıp tekrar sırt tarama hacamati yaptırmayı düşünüyorum istiyorum bende genel sağlık için
9 eylül de olacakmış
Eşimin yeğeni yapıyor ona gitmeyi düşünüyorum bakalım
17.19.21.23 tekli günler hciri takvime göre
Bende yaptiricam kafada yaptırırken bir yerde saçı kestiklerini gördüm kesiyorlarmi
Evet kupayı attığı yerdeki saçı makina ile kesiyo. Başımın ağrısı geçsin de kel kalsamda sıkıntı değil kafasindaydim ben
Cano ben boynuma sırtıma yaptırmıştım şükür ondan sonra ağrım olmadı çok şifalı
Hadi inşallah benimde ağrılarım geçer yaptırınca🥹
İnşallah şifa olur eli iyi birisine denk gelirsen
Canım benim de migrenim var
Kafama attırdım
Evet saçını az kazıyor
Bir daha siddetli migren olmadım
Baya faydalı bişey öyleyse
Evet canım
Bugün taze kanlı canlı yaptırmış biri olarak sesleniyorum 🫣🫣Yıllardır yaptırıyorum çok faydasını gördüm Allah'ın izniyle 🤲🏻❤️
Sac cok hizli uzuyor ve görunmuyor zaten kesik yer
Aynen öyle Zeyneb34 ama Corona zamanı çok döküldü sıfıra vurduk 4 yılda çok güzel uzanmıştı🥹 Tesettürlüyum zaten sıkıntı yok ❤️💗Esma bende Migren için vurdurdum özellikle bende çok perişan ölüyordum🥹🥹
Agri kesici bağımlısı oldum resmen
Son postuma bakta kaldirim fotoyu
Baktım baktım gördüm karaoglani🥰❤️Dün gibi doğduğu gün ya
Zaman nasılda şu gibiiii
Migren ve âdet düzensizliğine iyi geldi
Çoğu şeye iyi geliyor sanırım faydalı görünüyor baya
Tecrübeli birine yaptırın derin delırse izi geçmiyor
Ben arada yaptırıyorum oyle arka arkaya 3 kere yaptirmadim hic yine de ciddi faydasını gördüm.
Hatta belli bir rahatsızlık icin yapılıyorsa kesinlikle sulukle destekleyin o zaman ultra premium plus fayda oluyor
Evet sülükle tamamlayınca daha faydalı oluyormuş sanırım
Sırtıma başıma ve anlıma yaptım çok iyi geldi mümkünse yaptır mükemmel bir tedavi
Kuzu hangi şehirdesin izmirdeysen güvenebileceğin bir yer öneririm sana
Ankaradayım yakın çevremde eşimin yeğeni yapıyor ona gitmeyi düşünüyorum bakalım herkes çok memnun ondan
Hakkınızdahayırlısı inşallah canım eşimin amcası ve yengesi yapıyor sülük tedavisi ile beraber gerçekten çok insan memnun kaldı ben de şahit çok memnun kaldım eşim de ondan dolayı Orada olsaydınız onları önerecektim size inşallah size şifa bulursunuz
İnşallah çok teşekkür ederim ❤️🌹
Rica ederim canım❤️
Yazarların yorumlarını tek tek okudum sanırım bu yüzden bile yazın gelebilirim son 1 yıldır nedeni belli olmayan şiddetli baş ağrılarım var
Hayırlısı İnşallah canım olmadı Ocaktan sonraki günlere belki tekrar yetişme şansın olur
İnşallah çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden çok büyük bi iyilik yaptınız bana
Allah sizden de razı olsun keşke elimden daha fazlası gelseydi
Bu bile yeterli benim için
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin o zaman inşallah
1,487,203 soru
24,312,699 cevap
344,849 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın