+1 oy
208 göst.
önce Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından

Kızlar daha önce post açtım baya bununla ilgili özet geçeyim ilk bebeğim 39 haftalıkken kakasını yaptı melek oldu ikinci bebeğimi 38 haftalıkken kendi sancımla doğurdum şimdi de 38+2 günlük hamileyim doktor ilk bebekten dolayı bu bebeğimde suni sancı teklif etti burdakilerin yorumları ve eşimin tavsiyesi doğrultusunda yarın gitmeyi kafama koydum .Fakat içimde yine suni sancıya dair korku var ya bana ya da bebeğe bir şey olursa diye ama biraz araştırdım yapay zeka hem 3.doğumum olduğu için hem de bebeğin başı kanala indiği için daha hızlı geçebilir diyor az önce de eşim yarın bir de seni özele mi göstersek dedi kafam yine karıştı yaa off Allah rızası için bana dua edin 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (27 puan) tarafından

Post üste çıksın 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,281 puan) tarafından

Allah kolay doğumlar nasip etsin. 

önce (27 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun 

+1 oy
önce (15,934 puan) tarafından

2 çocuğumu da suni ile doğurdum 

İlk doğum da epidural vuruldum 

2 . De istemedim ikinci doğum olduğu içinde az çok biliyorsun daha kolay oldu sadece oğlumun boynu kordona dolanmış o anda zor oldu 

Sancı sürecini daha kolay yönettim Sende stres yapma rahat rahat gidip doğurursun inşallah ☺️

+1 oy
önce (5,931 puan) tarafından

Iki dogumumda da sancim yoktu ama dogum baslamisti. Suni sanci aldim. Yani bilemiyorum ama bence suni sanciyla ilgili hikayeler abarti geliyo. Ben ilkinde biraz da olsa zorlandim evet ama zaten ilk dogumum ve tecrubesizdim. Ikinci dogumumda anlamadim bile. Kendini korkutma. Suni sanci dedigin olay zaten olmayan kasilmayi oldurmak. Sen sureci iyi yonetirsen hersey kolay gecer.

+1 oy
önce (3,011 puan) tarafından

Meryem ana otunu araştır canım faydadını gören çok kişi varmış.

Rabbim en kolayını nasip etsin sana bağışlasın inşallah

+1 oy
önce (1,623 puan) tarafından

Ben kürtaj için suni sancı aldım hiç doğum yapmadım ama dayanılmicek acı değildi normal doğum sancısı da acılı ztn canım acıya odaklanma bebeğini kucağına alıcaksın öyle düşün inşaallah kolay geçer dogumun

+1 oy
önce (18,573 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah 

+1 oy
önce (7,974 puan) tarafından

Canım ben de 3. Doğumum da suni sancı ile doğum yaptım. Sancım yoktu o yüzden verdiler. İyiki vermişler süreci hızlandırdı ve normal sancıdan bi farkı yoktu. 

Allah sağlıkla kucağına versin inşallah. 

+1 oy
önce (3,543 puan) tarafından

Hiç korkma stres yapma dua et Rabbim yardımcın olsun

Sana şu kadarını soylim 

Benim ilk doğumumdu 41 haftalık oldum ne sancı ne bişey yok yok 

Suni sancı ile 2-3 saatte doğurdum 

O da son anda protein kaçağı çıktı 

Tansiyonum fırladı 

Ayağa kalkmam yasaktı ne engersiz ne bişey 

Etrafa bakma beni çok korkuttular ama çok şükür geçti evet zor ama öyle ya da böyle geçiyor 

Hadi inşallah sağsalim kucağına alacaksın ve doğurdum postu açacaksın bak gör 

+1 oy
önce (1,331 puan) tarafından

Benim arkadaşım ilk çocuğunu kendi sancısıyla 2 güne zor doğurdu 2. Bebeği hiç sancısı yoktu suyu azaldığı için suni sancıyla 3 saatte falan doğurdu baya hızlı olmuştu 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 199 göst.
27 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Melek727272 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 352 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 714 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 319 göst.