Selam kızlar artık bende iki çocuklu anne kervanına katıldım . Doğum hediyesi olarak renk renk fosforlu huni tercihimdir. Şaka bı yana çok güzel bi hiss artık benimde fındık gibi kızım var maşallah kendinden büyükte sesi var 😂 Rabbim isteyipde hak eden herkese evlat nasip etsin
Oooooo aşk bende diyorum bu kız nerde Allah analı babalı büyütsün Rabbım korusun dikkat et kiz kendine foto bekliyom
Kestiler beni beni kıtır kıtır esmaaa
Kiz sen gebe miydin de anaaa ben sok iyi iyi hayirli evlat olsun insaAllah pembe huni benden olsun 🤭🥰🥰
Konuyla alakasız Eylül'de doğan bebekler temelleri yılbaşı gecesi atılan bebekler oluyormuş uzmanlar öyle söylüyor
Evet bu alakasız bilgiyi bi kaç postta daha paylasabilirim
Yok kız heryerde söylüyordum aslında ama ne zamandır aktif değilim ya denk gelmemissinizdir.
Olsun boyle direk daha iyi oldu 🤭
@Koala annesi benim
Sizde yeni yılın ilk gününü kutlamışsınız demek ki
Sağlıkla büyüsün gözün aydın
Amiiinn
Allah analı babalı büyütsun bende bugün Doğum yaptım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Nasıl geçti neyin oldu
Amiin amiin rabbim cumlemizin
Benimmi erkek oldu sezeryan belden oldu çok iyiydi
Allah bağışlasın canm analı babalı büyütsün
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤️
Amiiiin
Gozunaydin canm kac haftalik dogurdun. Allah anali babali buyutsun ismi ne prensesin
Planlı sezaryen olunca 38+3 de aldı direk
Hadi bklm darisi bana inslalah
Rabbım sağlıklı ömür versin boyle guzel bir his falan diyince insanın canı 2. Çocuk çekiyor ama 2 sn falan :'))
Düşme ahmeeettt
Allah analı babalı büyütsün canm. Diğer çocuğun kaç yaşında
5 yaşında
Büyümüş cnm Allah bağışlasın
Sağlıcakla büyütürsun insallah canım
Amin balım sağol
Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin 🙏 bebişin ismine. Ne karar verdin
Çağla koyduk
Allah bağışlasın canım benimde 43 günlük kız aynı dediğin gibi sesi kendisinden daha büyük ağladı mı konuşmayacak komşu duyuyor 2500 gramlık fındığım
Kızlar cadı oluyomus gerçekten
Allah analı babalı büyütsün demekki hersey yasinda güzel diyorlar ya haklılar bu yaşta 2 tane çekilmez bende 😊
Amiin sağol
Hayırlı olsun mutlulukla büyütün
Amin inşallah
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürleri olsun prensesin 🫶🏻❤️🤲🏻🌺
Valla ben bugün anne bana bak anne beni izle anne anne anne oyun oyna anne susadım anne acıktım anne birde tam 3 yaş yaklaştı yapıştı bana yeminle Allah ımmmmm sesine kendine zeval vermesin oğlumun ❤️ emmmmaaaa bebek ağlamasına katlanabilir miyim tartışılırmış 😂😂😂😂
İlk çocuğum 3 yaşındayken bende katlanamazdim sanırım
Ama kız çocuğu da aklımı karıştırmıyor değil araftayım 😂
Maşallah Allah hayırla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim bu habere ❤️💕🌸
Amin canım sağol
Allah analı babalı büyütsün canım bir hamilelik pilani yapan bende varım kız bebiş istiyorum inşallah olur bir haftadan fazla oldu korunmayı bırakalı ve dört gözle adet dönemimi bekliyorum insalah adet olmam ve hamile kalırım bir oğlum var 4 yaşında
Rabbim gönlüne göre versin
Teşekkürler canım Allah razı olsun
Hayırlı uğurlu olsun inşallah lütfiş Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı ömürleri olsun 🥰❤️
ohaaa len dogurmussunn hadi gozun aydin
Sağol sağol sevdoş. Bı 30 gün rötarlı gördün ama neyse hadi
hic diyende olmadi gii adi ne oldu bebisin nassin dogum nasildi
İyidi be çok şükür sıkıntı çıkmadı çınar a göre ağrım çok oldu sadece . Çağla koyduk adını.
anaam lutfisim taze lohusam benim ❤️❤️ kiz hayirli evlat olsun beben
Amiin amiin sevdoşum
1,491,651 soru
24,374,360 cevap
348,231 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın