Hanımlar hayırlı akşamlar dilerim öncelikle şimdi benim bıdık doğduğunda 52cm hamileyken hep iri bebek dediler ben hep kilo olarak düşünüyordum hep ama boyu uzunmuş şimdi 16 gün sonra Allah nasip ederse yaşına girecek ama boyu hep uzuyo yani diğer çocuklarım normaldi bı zıbın mesela 9 12 giydiriyorum olmuyo olanda bı hafta sonra sıkıyor sizinde böyle bebekleriniz oldumu acaba bu uzama ne zaman yavaşlıyor birisi gordumu mesela 11 aylık dedimmi büyük duruyor diyolar merak ettim
SOHBET OLSUN
Onlar ergenlege gecince esas boylaniyorlar o zmaan inşallah kısa kalmaz.kardesjm hep yasutlarindan kısa giderdi ablamda hep aglardi kısa kaldı çocuk diye sonuç 1.90 oldu😆
Hey maşallah kısa kalmış
Yok benim büyük ergenliğe giriyor ama böyle bakınca aileye göre kısa değil aslında hemşire aklımı karıştırdı dün gkrdum dedi bu baya uzamış annesi belli bende dedim acaba böyle devammi edicek yoksa diğer çocuklarımdan belli yani
Benim oğlan 54 cm banada hep iri bebek dediler suan 41 gunluk aldığım takimlarin çoğu olmuyor dogdugunda hastane cikisi kollari kisa gelmisti 😂
Maşallah Süphanallah
Bnm bwbegim de 52 cm Doğdu kız bebek ama anne baba üzgünüz ondan hep ileriden gitti sizin hesap zıbın kıyafet hep büyük aldm
Maşallah biz öyle uzun sayılmayız ben 1 63 mesela 🤭
Bnde 1,66esim187 🤣bnde çok uzun değilim
1,492,934 soru
24,393,627 cevap
349,496 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın