0 oy
470 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (170 puan) tarafından

Eşimle Pazar günü tartıştık küstü küsmeyi maalesef huy edinmiş tartışınca küsüyor iki üç gün sonra pişman olup konuşuyor ama bu sefer uzadı bir yanim bu sefer sen adım at diyor ama öbür yanımda her tartışmada küsmek nedir o dayanabiliyorsa sende dayan diyor siz olsanız nasıl davranırsiniz

5 Cevaplar

0 oy
(34,368 puan) tarafından

Çocuk gibi küsmek ne ya bırak hiç gitme üstüne çocukça hareketleri bıraksın kocaman adam sonuçta 

(170 puan) tarafından
+1

Dimi yani barışmak istese bile hemen barismamaliyim bence 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben kendim haklida olsam esimde hakli olsa dayanamiyorum konusuyorum egerki cok kizmissam laf sokar tavirli olurum ama oyle cok buyutulecek bisey degilse ustunde durmam

3 gunluk dunya gerek yok diyorum kavgaya kusmeye 😂😂

(170 puan) tarafından

İşte o küsünce insanın içinden gelmiyor bide her tartışmada bunu tekrarlıyor 

0 oy
(34,517 puan) tarafından

Konuya bagli bir mesafe soz konusu olabilir bnce konu ve tartışma seviyesi önemli 

(170 puan) tarafından

Çok basit bir kavgaydi aslında alışveriş merkezine gittik kışlık bakmak için bende indirim de yazlık birşeyler görünce almak istedim o da sadece gerekeni al diyorum dedi bende sezonda pahalı oluyor işte bak şuan kışlık alamıyorum çok pahalı dedim ne yapıyorsan yap deyip beni orda bırakıp gitti arabada oturdu bende otobüsle döndüm sinirden oda benden sonra gelip küstü bu kadar basit aslında küsmesi gereken biri varsa o da benim bence

(34,517 puan) tarafından

İnatlasmissiniz da hos olmamis konuşup çözülecek bir konu 

0 oy
(409 puan) tarafından

Ben küsünce çok sıkılıyorum haklı da olsam gidip zeytindali uzatiyorum. Eşimin de maalesef küsme huyu var... Baktım uzatıyor, bir video var ya güllerin gülü hadi benden özür dile de barışalım diye onu at :D ben öyle yapıyorum sonra buzlar eriyor zaten. 

(170 puan) tarafından

İşte bende inadım konuşamıyorum şuan üzülüyorum ama o gelsin ilk istiyorum 

(409 puan) tarafından

Bak dün buraya yazdım, benimki 1 saat geç geldi eve 3 gündür böyle yapıyor. 40 haftalık hamileyim, düşüncesiz işte arkadaşıyla oturuyor. Asla konuşmadım, o konuşmaya çalıştı tersledim. Yemeğini cayini verdim sonra dedim ben yatıyorum iyi geceler, o da yattı. Sonra sabah kalktık ayy ben de hiç sinir kalmamış :D bu sefer trip attım diye o trip atıyor:D gülesim geliyor. O laf soktu ben laf soktum derken barıştık. Şimdi bana sorsan benim taş gibi durup o aman dileyene kadar barismamam gerekiyordu ama olmadı :D sen de uzuluyorsan boşver direkt gidip yüzüne gülme ama hicbirsey olmamış gibi muhabbet falan aç durum cozulunce dersin senin bu küsme huyunu hiç sevmiyorum vs vs 

0 oy
(506 puan) tarafından

Sarıl barisirsiniz sabahta kahvaltıya falan gidersiniz üç gunluk dünya aşk evliliği de yaptıysan kusmeleri ortadan kaldırmak en iyisi.

(170 puan) tarafından

İşte inadimi kırıp bunu yapamıyorum o bensiz durabiliyorsa bende dururum diyorum

(506 puan) tarafından

Bir günlük tamamen ortadan kaybol istersen aklı çıksın 😄

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 265 göst.
0 oy
8 cevap 341 göst.
0 oy
15 cevap 610 göst.
0 oy
22 cevap 729 göst.

Kategoriler