Kizlar bir gün bakıyorum çok güzel sütüm var bir gün cok az sütüm var zaten anksiyete ve panik atak rahatsızlığım var sütüm azalınca iyice strese giriyorum günde 2 veya 3 kere mama veriyorum ama bebegim biberon tutmuyo ya şırıngayla ya da kasikla veriyirum bu da yarım saati geçiyor içirmesi ya çok yoruldum bir sürü şey yiyip içiyorum ama stresten azalıyor bence kızımda meme reddi yapıyor zaten gerçekten çok yiprandim dertleşecek birilerine ihtiyacım var
sutum azaldi diye dusunmeyi birakip mamaya sarilmasan kasikla siringayle vermeye ugrasmaya calismak yerine bebek emdigi kadar emsin bugunluk boyle oluversin desen bi gun az beslendi diye bir anda bir aorun cikmaz alt tarafi az uyur biraz fazla aglar cocuk.ve vocuga habire mama vermeye ugrasmak yerine dinlenebildigin kadar dinlenaen gun icinde zaten sut cogalir. kafaya takmaktan oluo bunlar. hepimiz yasadik hayayi farkedince duzeliyor sorunlar bende oyleydi yani
Ama kilo alımı yok canım kaç zamandır kilo almıyor doğru düzgün habire mama vermeye çalışmıyorum ki günde 2 kere bazen 3 kere veriyorum oda 5.5 aylik 90 ml zaten üstüne de cikamadik
Yemeyle süt olmuyor. Bol bol su iç günde 2.5-3 litre. Rezene iç faydasını gördüm ben. Ve kesinlikle stres yapma. Kendimde faydasını gördüğüm şeyler bunlar. Bende sezaryen doğum yaptım. İlk bir hafta sütüm gelmedi. Sütüm yokken oğluma önce memeyi veriyordum. Emdikçe gelicek çünkü. Bir de süt sağıyordum sütüm yokken bile meme ucunu uyarıyordum. Emmiyor diye mama verme. Acıktığında daha çok emer daha kuvvetli emer memeyi. Sabırlı ol canım.
Canım 5.5 aylik 10 gün sonra 6 aylik olacak emse bile saatlerce cis yapmadigi oluyor surekli emzirmeye çalışıyorum zaten suyu da çok içiyorum ama stresin önüne geçemiyorum malesef
Sütün olmadığı için mi stre yapıyosun canım
Ya zaten bundan sonra ek gıdaya geçicek falan bence çok stres yapma
Evet ama ek gıda doyumluk değil ki 2 ay tadımlık gidecek 2 haftada 150 gr almış sadece onca uğraşmam rağmen
Merak etme doyuyordur
Bende de panik atak var 2-3 gündür aşırı atak yaşıyorum sütüm daha az mesela
Benimde öyle canım
Özelden yazdım size
Sizi en iyi ben anlarım çünkü bu pis hastalıktan var bende de
1,492,632 soru
24,389,227 cevap
349,185 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın