Tam 9 kg verdim kilo vermem yavaşladı artık haftalık 500 gr gidiyor tek. 30 olacağım 3 hafta sonra tiroid birde kronik demir eksikliği var bu ikisi de kilo vermeyi zorlaştırıyor. Günde 2 ana 1 ara öğün yapıyorum. Eliptik bisiklet haftada 3 4 dger günler yürüyüş. Bol su içiyorum. Sabahları limonlu su. Şunları yap dediğiniz şey varmı
1 haftalık ketojenik diyet yap farkı gör
Herseyı yapıyomussun zaten ama ek olarak proteın alımı derim. Demır zorlastırıyo kılo vermeyı evet ama yıne de ona rağmen 15 kg vermıstım. Her önüne proteın eklıyodum ben ve çokça yürüyüş çok fazla yürüyüş
Merhaba bir gününüzü yazar mısınız tam olark neyi ne kadar yediğinizi
Sabah 1 h. Yumurta dereotu maydonoz tere domates salatalık 2 dilim t. Buğday ekmegı
Öğle haslanmıs tavuklu salata farklı tarıfler yapıyodum sabıt bı tarıf yok. Yoğurt
Ara öğün yarım porsıyon meyve veya bıtter cıkolata
Akşam Et veya balık kesin oluyodu. Yanında salata, sebze çorbası yoğurt veya ayran.
Öğlen Sebze yemeklerı yaptıgımda ıcerısıne kıyma et tavuk hangısı oluyosa kesın koyuyodum hatta bazı sabahlar kusbası ile yumurta pişiriyodum jaslanmıs pek sevmedıgım ıcın. Porsıyonlar da çorbalar 1 kepçe sebze yemeklerı 12 kasık ve susuz. et tavuk balık gbı besınlerde dramına göre değişiyodu salata sınırsızdır sossuz tabı. Günde 3 lt su günde 2 saat tempolu yürüyüş. 1 tane cekırdek dahı yemıyodum kaçamak sıfırdı. 4 ayda verdm
Ödem sökücü tarihlerde salata maydanoz elma tarçın limon gibi karışımlar ödem atıyor ve yağ hızlı yapımı sagliyor
4 5 gündür detoks suyu hazırladım maydonoz limon salatalık ile ona rağmen tek 500 gr gitti yukarıda saydığım şeylerle beraber
Bazen duraksamadan uyur ya o dönem olabilir
Sabah aç karnına probiyotik için yemek yedikten sonra da magnezyum
Faekı göreceksiniz
Magnezyum vardı galiba evde bi bakayım
Hipotroidin mi var canım
Aynen maalesef
1,510,157 soru
24,639,875 cevap
365,728 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın