İsal ve kusma şikayetiyle acile geldim Kan testleri yapıldı Adetli olmama Rahmen beta hcg Testi de yapılmış Adetimin 4. Günü Yarın kadın doğuma görünün dedi bana böyle birşey mümkün mü? Hamile olabilir miyim ? acil doktoru starjyer Pek ciddiye almadım ama Kafam karıştı
Adetiniz normal miydi olduğundan daha mı azdı? Kimyasal olabilir, üstüne görme olabilir hersey olabilir. Net olan bir sey var ki beta HCG gebelik dışında hiçbir şekilde yükselmez yani net olarak bir gebelik oluşmuş lakin sağlıklı mı değil mi o belli degil. Kadın doğum daha net bir şey söyleyecektir bana kimyasal gibi geldi
Evet bakalım Yani Böyle bir durumla İlk defa karşılaştım gecen ay 13 de adet gördüm Bu ay ise 4 de başladı 16 gün arayla Olmuşum Yani erken oldum Ama Normal Yoğun akıntı Ağrılı Yerleşme öyle olmadığını biliyorum bakalım yarın ne söyleyecek doktor
Kız Allah seni ne yapmasın emi :) çift rahim olduğunu söylesene önceden ona göre bilgisi olan yazardı. Bence direkt olarak iyi bir kadın doğuma git çift rahim konusunu mutlaka öncesinde belirt belki de rahimin birinde daha çok yeni oluşan normal bir gebelik vardır ama diğer rahimden dolayı adet olmuşsundur
Değer çok arada kimyasal mi normal gebelik mi bilinmez ama ben kanamayla gittiğimde değer 5000 di sonra biraz düştü ikizlerimden birini düşürdüm ondan düştü heralde diye düşünmüştüm diğer bebeğim çok şükür tutundu
Kanamayla Gittiğimde Derken Hamileliğinizde mi Yoksa Bilmiyormuydunuz ben Hamilelik durumunda gitmedim Rahatsızlıktan dolayı gittim Normalde Beta Adetliyken yükselmez biliyorum görünce sasırdım
Yeni öğrenmiştim 4 gün sonra yoğun kanamayla gittim beta haftasına göre çok yüksekti ve düşen parçalar bebekmis onları da yanimda getirmiştim
Bana annem adetli iken de hamile olunabilir demişti istiyor musunuz peki :)
Galiba hamileyken adet görülebilir demek istedi ☺️ tabiata niye aykırı olsun ki 🙂
İstiyorum Tabi Ama Birde bende cift rahim var Araştırmama göre bir rahimden gebelikte Adet görülüyormuş ama ilk hamileliğimde olmadı bilmiyorum yarın bakacaz
Annem de olmuş evet tabiata aykırı gibi de :) kanama değilmiş doktor da çok şaşırmış ilk olduğunda korkmuş direk doktora gitmiş ve hepsinde de yine doktora gitmiş bu şekilde dört ay norml adet gibiymis
Ay hâlâ inatla adet görülmez yazmışsınız pes vallahi. Çift rahimde olabilir böyle şeyler örnekleri var önce bir araştırın sonra tabiata aykırı tabiata aykırı diye söylenmeye devam edersiniz kafanıza yatmazsa.
Evt hamilelik var ben ilk cocogumu 13 lerde birseydi öğrendim
Ama reglimin 4 . Günü Ağrılı ve yoğun akıntılı
Hasta olduğunu bilmiyordum üzerinde görmüş olabilirsin benm ikinci çocukta adetim 3 gün sürdü ve hafif vardı sonradan gittiğimde doktor üzerine görmüşsün dedi
Eşimin yengesi de gebe olduğunu bilmeden 5 ay görmüş üstüne bazıları öyle oluyor
1,478,618 soru
24,199,934 cevap
337,465 kullanıcı