+1 oy
187 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (327 puan) tarafından

İsal ve kusma şikayetiyle acile geldim Kan testleri yapıldı Adetli olmama Rahmen beta hcg Testi de yapılmış Adetimin 4. Günü Yarın kadın doğuma görünün dedi bana böyle birşey mümkün mü? Hamile olabilir miyim ? acil doktoru starjyer Pek ciddiye almadım ama Kafam karıştı 

image

4 Cevaplar

+1 oy
(496 puan) tarafından

Adetiniz normal miydi olduğundan daha mı azdı? Kimyasal olabilir, üstüne görme olabilir hersey olabilir. Net olan bir sey var ki beta HCG gebelik dışında hiçbir şekilde yükselmez yani net olarak bir gebelik oluşmuş lakin sağlıklı mı değil mi o belli degil. Kadın doğum daha net bir şey söyleyecektir bana kimyasal gibi geldi 

(327 puan) tarafından

Evet bakalım Yani Böyle bir durumla İlk defa karşılaştım gecen ay 13 de adet gördüm Bu ay ise 4 de başladı 16 gün arayla Olmuşum Yani erken oldum Ama Normal Yoğun akıntı Ağrılı Yerleşme öyle olmadığını biliyorum bakalım yarın ne söyleyecek doktor

(496 puan) tarafından

Kız Allah seni ne yapmasın emi :) çift rahim olduğunu söylesene önceden ona göre bilgisi olan yazardı. Bence direkt olarak iyi bir kadın doğuma git çift rahim konusunu mutlaka öncesinde belirt belki de rahimin birinde daha çok yeni oluşan  normal bir gebelik vardır ama diğer rahimden dolayı adet olmuşsundur 

-Reklam-
+1 oy
(27,767 puan) tarafından

Değer çok arada kimyasal mi normal gebelik mi bilinmez ama ben kanamayla gittiğimde değer 5000 di sonra biraz düştü ikizlerimden birini düşürdüm ondan düştü heralde diye düşünmüştüm diğer bebeğim çok şükür tutundu 

(327 puan) tarafından

Kanamayla Gittiğimde Derken Hamileliğinizde mi Yoksa Bilmiyormuydunuz ben Hamilelik durumunda gitmedim Rahatsızlıktan dolayı gittim Normalde Beta Adetliyken yükselmez biliyorum görünce sasırdım

(27,767 puan) tarafından

Yeni öğrenmiştim 4 gün sonra yoğun kanamayla gittim beta haftasına göre çok yüksekti ve düşen parçalar bebekmis onları da yanimda getirmiştim 

0 oy
(307 puan) tarafından

Bana annem adetli iken de hamile olunabilir demişti  istiyor musunuz peki :)

(264 puan) tarafından

Galiba hamileyken adet görülebilir demek istedi ☺️ tabiata niye aykırı olsun ki 🙂

(327 puan) tarafından

İstiyorum Tabi  Ama Birde bende cift rahim var Araştırmama göre bir rahimden gebelikte Adet görülüyormuş ama ilk hamileliğimde olmadı bilmiyorum yarın bakacaz

(307 puan) tarafından

Annem de olmuş evet tabiata aykırı gibi de :)  kanama değilmiş doktor da çok şaşırmış ilk olduğunda korkmuş direk doktora gitmiş ve hepsinde de yine doktora gitmiş bu şekilde dört ay norml adet gibiymis 

(496 puan) tarafından

Ay hâlâ inatla adet görülmez yazmışsınız pes vallahi. Çift rahimde olabilir böyle şeyler örnekleri var önce bir araştırın sonra tabiata aykırı tabiata aykırı diye söylenmeye devam edersiniz kafanıza yatmazsa. 

0 oy
(2,799 puan) tarafından

Evt hamilelik var ben ilk cocogumu 13 lerde birseydi öğrendim 

(327 puan) tarafından

Ama reglimin 4 . Günü Ağrılı ve yoğun akıntılı

(2,799 puan) tarafından

Hasta olduğunu bilmiyordum üzerinde görmüş olabilirsin benm ikinci çocukta adetim 3 gün sürdü ve hafif vardı sonradan gittiğimde doktor üzerine görmüşsün dedi 

Eşimin yengesi de gebe olduğunu bilmeden 5 ay görmüş üstüne bazıları öyle oluyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 184 göst.
0 oy
10 cevap 387 göst.
15 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymaak1 (792 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 484 göst.
25 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Senem turp (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 395 göst.

Kategoriler

1,478,618 soru

24,199,934 cevap

337,465 kullanıcı

...