+2 oy
303 göst.
önce Diğer kategorisinde (384 puan) tarafından

Anasınıfı anneleri kzlar beslenmede msela sadece salı günü sandivic var illan sandivic ekmeği mı almak lazm bugün aldık ama hem bayatlar hemde her hafta bir gün için neden 50 lira vereyim acaba normal ekmekten yapsam olur mu bide kzlar öğretmen arası için peynir domates salatalık vs diye yazmis ama benmki asla bunları.yemiyor cokokrem  sürsem olur mu 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (1,913 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bizdede var ben poğaça hamuru hazrladm fazla fazla pocaga yaptım sandavic ekmeği acılı ekmek acı katmadim tabi ozeniyoldu hatta çizgi filmde mi ne görmüş sandavic yap diyordu hah bundan istiyodum dedi 😂

image

önce (730 puan) tarafından

Ben dün bir ton para verdim sandviç ekmeğine seninki maasallah harika gözüküyor 

önce (384 puan) tarafından

Ellerine saglik canm harika gorunuyorlar

Nerden aldnz ki hamburger ekmeği aldk gecen oğlum sevmedi

Teşekkür ederimDondrucya Atp tek tek cikarabilirsiniz

-Reklam-
+1 oy
önce (6,612 puan) tarafından

Ekmeği almana gerek yok normal ekmeğede yapabilirsin . Çikolata tabikide süremezsin canm olurmu hiç listede ne yazarsa onu yapıp koyucaksın beslenmeye . Ayrıca benm kızımında yemediği bir sürü yemek vardı kreşte bana ıspanak yiyor dediklerinde şaşırmıştım . Çocuk bu etrafındakiler yerse oda yer yemezsede 1 gün aç kalır 2 gün kalır 3. Gün başka birşey koymucağını anlayınca mecbur yicek

Hani yazıyor ya vs. Diye vs. Demsesine takılarak dedim cnm

önce (6,612 puan) tarafından

Domates salatalık peynir vs diye yazdıysa eğer zeytin , biber , yeşillik olabilir gibi yazmıştır . Çikolatalı ekmeği istediklerinde özel olarak belirtiuolar canm . Mesela kek te bile sade kek yazıyor kalkıpta kakaolu yaparsak oda olmaz yanındaki çocukların canları çeker . Düşünsene ben çikolata ekmek sürdüm kızımın beslenmesine koydum , sende domates ğeynir salatalıklı ekmek yaptın koydun diyelim senin çocuğunun canı her türlü çeker gbi 🌸

+1 oy
önce (3,830 puan) tarafından

Sandviçin illede özel bir ekmeği olması gerekmiyor ki. Ekmek arasında yiyecek olması kafi. Öğretmen bunları yemen lazım deyip domates, salatalık koysan belki de çekindiği için yer. 

Çok sağol canm bilmiyordum vallah resimde bu sandivic ekmeginden istiyordu

+1 oy
önce (18,650 puan) tarafından

Normal somun ekmeğe de yapabilirsin. Ben çiçek şeklindeki somun ekmekten alırdım onları ayirirdim buzluğa atardım onun arasına koyardım. Peynir de kaşar vs yemiyor mu onlardan koysan daha iyi olur ekmek arası çikolata doyurmaz.

Maalesef peynir hiç yemiyor canm  öğretmen evde karnını iyice doyurun  eğer listedekileri yemiyorsa dedi siz yinede listenin aynisini koyun belki yer dedi

önce (18,650 puan) tarafından

Koy belki arkadaşlarından görür özenir.

0 oy
önce (628 puan) tarafından

ben hep normal ekmege surdum cikolata recel mecel. yani benimkide asla peynir yemio. cocuk ac kalmasindansa sandvicmi sandvic . zaten bir iki gune herkes kendi cocugunun yedigini koymaya baslar. atiyorum gözleme gununde borek koyulur pigaca gununde simit konur cocuk ne yiosa onu koy. kek gunu pankek  gunu falan olurdu bizim haslama patates havuc gunu vardi haslama patates asla yemez mesela. tost koyardim bi ara

Çok sağol canm

0 oy
önce (730 puan) tarafından

Asla yemiyor demensen arasına mutlaka sevdiği bir peynir çeşidi vardır atıyorum kaşar peyniri dil peyniri bunlar genelde sevilir tuzlu peynirleri Cok yemek çocuklar  arasına çikolata sakın surme çocuğun mecbur yemek zorunda olduğunu düşünüp yer ama domates koyma sadece salatalığı kabuğunu soyup soyacakla soya soya incelt sandvicin arasına koy 

Vallah hiç yemiyor canm peynir sevmiyorki yesin  okulda koysamda ağlar gibi gekiyor

0 oy
önce (5,140 puan) tarafından

Labne peyniri yada kaşar damı yemiyor 

Ben labne sürüyorum üzerine kaşar ve salatalık koyuyorum kızlarım onu yer

Unlu mamülleri normal somon ekmeğin sandviç ekmek şekli olanı yokmu sizin oralarda hani döner alırız ya o tür ekmek

Ben ondan alırım hazır sandviç ekmeği hiç almadım aşırı şekerli gelir o ekmek bana 

Peynir hiç bisekilde yemiyor canm  mesela bak son gün TOSt günü ama ondada Asla kaşar yemez sadece w sucukla yapmam lazm öyle yiyor

0 oy
önce (11,413 puan) tarafından

Benim oğlum da yemez sandviç arasında peynir falan olunca bende cikalata sürmeyi düşündüm öğretmen ile konuşurum bunu. Normal ekmek içine de yapılır sandviç illa ayrı ekmek almaya gerek yok bence 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,828 soru

24,145,305 cevap

334,644 kullanıcı

...