Merhaba hanımlar çocuğunuzu okula bırakınca dışarıda bekliyor musunuz bizim dun okulda ilk günümuzdü 1 sınıfa başladık ben dün bekledim dışarıda dersler bitene kadar bugünde babası götürdü ilk teneffüsten sonra bırakıp gelecek direniyor kalın diyor nasl bir yol izlemem lazm
ilk hafta normal, bazen çocuklar durmuyor mecburen velileri çağırıyorlar.
Siniftaki çoğu çocuk anneyi aramıyor canm benimki hep bekleyelim istiyor
Benimde en miniğim 1. Sınıf beklemedik hiç
Bence konuşun ona minik sürprizler yapın işte bugün okulda beni beklersen ne seviyorsa abur çubuk olarak 1 hafta uygulayabilirsiniz
Eve heyecanla gelir büyük ihtımalle
Öğle arasi gelip seni alicaz en sevdiğim yemeği yiyeceksin dedik 5 dk sonra bekliyecek misniz diyor😂
Yemekten ziyade cips çikolata olabilir birkaç güne alışacak mecbur
Benimki anaokulu Perşembe cuma birlikte gitmiştik dün bıraktım kalmamı istermisin dedim hayır git dedi geldim beklemedim
Bizim uyum süreci dündü o yüzden tüm gün kaldım canm ben alışsin istemiyorum
Mehlika çok olgun maşallah
Evet elhamdülillah hiç yormadı beni bebekliğide çocukluğuda öyle devam eder inşallah 🤲❤️
allahım nazarlardan esirgesin
Anaokulu bizimki iki gündür bırakıp geliyorum ben. Kreş geçmişi var Uzun süre. Öğretmen de beklemeyin dedi. Bir şey olursa öğretmen arayacak annem bizi sen daha rahat oyna diye gidiyorum eve artık büyüdün abi/abla oldun de bence
Bende alışmasını istemiyorum uyum sağlıyor okula ama etrafta bizi istiyor sürekli görmek istiyor
disarda bekliyoruz de. bu hafta musade etti ogretmen ama
kimsenin anne babasi beklemiyor artik
kural
bu hafta son de. bekledigini dusundusn de beklemene gerek yok. ben seni gorfum tenefuste cok guzel
oynuyordunuz okulun disindan izledim seni falan de
Evet iyi okur öyle teşekkür ederim
Böyle devam etmeyeceğini anlamalı. Dışarda beklemenizi bir faydasının olmayacağını anlatmalısınız.
Evet haklısınız
Ben bırakıp geldik zorluk çıkarmadılar bana. Ama ilk haftalar öyle yapması normal. Ara gözden kaybolun sizi görmesin.. beklediğinizi görürse hiç istemez gitmenizi. Gidiyorum da demeyin ağlar. Öğretmen bir şekilde sakinleştirir onu olmadı sizi arar zaten.
Bugün sabah bıraktık birazdan alicaz öğle yemeği için sonra tekrar birakicaz artik bu şekilde yapicaz bakalım
Çocuğun öyle istiyorsa bir süre bekleyin yine. Bence sonlara doğru gidin. Ben gideceğim 1 saat sonra okul bitecek zaten gelip alacağım gibi. Bekleme süresini azar azar azaltın bence.
Evet çok mantıklı teşekkür ederim öyle yapicam azar azar bekleme sürelerini kisa tutucaz
Ahshshahah biesey demicem ben dün söyledim instada sjsjsjs Allah yardım etsin baci❤️
Amin gülüm şuan okulda eşim bırakalı 1 saat oldu öğle arası bakicaz artık bende merak ediyorum 😂
🤣🤣🤣🤣ayy yesim hakkını helal et çok gülüyorum sana inşallah başıma gelmez ya🤣🤣🤣
Ağggggggdggd sen dur feyza 1 sınıf zamanı gelsin ben seni görürüm 😂😂😂
Demeee 😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣seneye başlıyor bizim maraton 🥺🥺🥺😰😰😰😰😰
Başlıcak tabi canım hayırlıysa inşallah o günde. Gelir zaman su misali
Geçen hafta bekledik ama bu hafta beklemek yasak zaten. Öğretmen beklemeyin diyorsa beklemeyin sizde. Siz bekledikçe alışmakta zorlanır.
Öğretmen beklemene gerek yok duymayacak bir çocuk değil dedi bugün bıraktık bakalım öğle arası alıp tekrar birakicaz
Ben bahçedeyim dedim su alıp gelebilirim vs öyle kısa işler uydurdum. Tamam dedi. Zaten arkadaş bulunca aklına bile gelmiyoruz. Siz de öyle deyin.
Haklısın teşekkür ederim canım
Benim oğlum da dün sende gel dur okulda dedi. Gittim bir yaşında da kızım var eşim nasıl duracaksın dedi. Beklmenize gerek yok dedi öğretmeni de bizde bırakıp geldik. Dudağını büktü ama ağlamadı. Benimde bırakıp gelesim gelmedi ama beklesem bu sefer her gün beklememi isteyecekti. Çıkışta da babası gitti servis ayarladı bindirdi servise öyle geldi. Bugünde bindirdim servisine gitti. Bakalım çıkışta ne yapacak. Okula gitmek sıkıntı değil de servisi bulmak sıkıntı diyordu.
Anaokuluna başladı kızım bıraktım geldim 4 yaşında
1,490,135 soru
24,353,777 cevap
346,621 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın