0 oy
146 göst.
önce Diğer kategorisinde (260 puan) tarafından

Kızım üç yaşını doldurdu çok zayıf hiç bir şey yemiyor üstünü çıkarınca kemikleri sayılıyor burda çocuk doktoru yok acile götürdüm zinci verdiler önereceğiniz herhangi bitkisel yada vitamin yokmu alym

5 Cevaplar

0 oy
önce (5,966 puan) tarafından

Benim buyuk oglumda cok zayifti. Kafasi kocaman vucudu kucucuk duruyodu. Doktor kendi takviye vitamin yazmisti. Demir eksikligi veya vitamin eksikligi var mi baktirin. Eger yoksa sahsi onerim fiziksel aktivite yaptigi bi kursa yazdirin.biz yuzmeye yazdirmistik. 3 sene gitti suan 7,5 yasinda yasitlarinin yaninda abi kaliyo. Istahi da acildi. Onceden yesin diye aglardim.

önce (260 puan) tarafından

Hiç yerinde durmuyor ki geceleri bile kalkıp gidip geliyor burda havuz var evde yikanmiyrkz zaten iki günde bir götürüm simite koyarm yüzer 

-Reklam-
0 oy
önce (7,074 puan) tarafından

İnstagramda sayfa adı hastalanmayancocuk bunu takip edin atom tarifi var onu yapın isterseniz inşaAllah kilo alır çok var deneyip mesaj atan ben yapmadım ama 

İnstegram hiç kulanmadm şimdiye kadar 

önce (7,074 puan) tarafından
+1

Tarifi bulup atmamı ister misin ekran görüntüsü

Ewwt abla Allah'ına 

0 oy
önce tarafından

Ceviz findik kaju keten tohumu chia tohumu bunlari blendirda iyice ez cek purussuz olsun

Bu simdi toz oldu ya icine bal ve tahin kat guzel boyle macun gbi bi kivam yakala hergun 2 tatli kaşigi bebene yedir 1 ay sonra boyu uzayip kilo alacak oglumun kilosu azdi 2 aydir bunh yaparak 850 gram aldirdim ben boyuda 2 cm uzamis suan boy ve kilosu masallah cok iyi

Not: bebeginin alerjisi varsa sakin bulasma bal ceviz findiga alerjisi olabilir bebeginde ters giden biseyler hissedersen hemen birak !!!

Söylediğin hepsi on yıldır hiç yemedk abla tahin tek var 

önce tarafından

E o zaman nasip ablam sansina küs

0 oy
önce (8,168 puan) tarafından

Vitamin değil de instada hastalanmayançocuk var. Onun atom tarifi. Herkes aşırı memnun. Hem bu uzatıyormuş, hem kilo aldırıyormuş

0 oy
önce (4,419 puan) tarafından

Kaç kilo canım. Benim kız da 3 birkaç ay önce götürdüm zinco ve birkaç vitamin verdi. Kilo almadı ama yemesi düzeldi iştahı açıldı sanki

12 kilo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 185 göst.
13 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,708 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Baybaynigt (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 344 göst.
0 oy
5 cevap 175 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Sgsg (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,015 soru

24,148,088 cevap

334,756 kullanıcı