+2 oy
1,684 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar 1 aylık evliyiz. Eşim 9 gündür sadece iki gün çalıştı ve hep benle evde. Evliliğimizin ilk gününden beri hiçbir işe elini sürmez şöyle söyleyeyim yediği çöpü bile atmaz. Öylece orada bırakır ilk günler gayet iyiydim evi toplar temizler düzenli yemek yapardım. Ancak artık dedim ki madem evdesin en azından ortalığı toplamak gibi, ev süpürmek gibi işleri yapabilirsin sonuçta evde olarak hem bana mani oluyor hem ev sürekli dağılıyor üstelik bir ******* gibi hiçbir işi yapmıyor 4 gündür tüm işleri bıraktım yemekte hazırlamıyorum. Çünkü kendisi sorumlukları yapmıyor benle paylaşmıyorsa neden yapayım ki ben ? 

Bugün baya kavga ettik bana dedi ki geldiğimde evde olma evden git babanın evine git sizce ne yapayım ?

28 Cevaplar

+1 oy
(1,193 puan) tarafından

Böyle bir herifle ömür geçmez bu bir yada iki günlük bir ilişki değil. İyice düşün taşın hemen boşan demiyorum lakin eğer ailen arkanda ise güzel bir ders vermelisin. 

Boşanmak hiç kimse için hiç bir şekilde kolay değil biliyorum ama böyle bir herifle de ömür boyu hayatı paylaşmak daha doğrusu paylaşamamakla geçmez. 

-Reklam-
+1 oy
(34,522 puan) tarafından

Uslubu cok kotu yani simdi boyleyse cocuk hamilelik olunca perisan olursun. Evlilik agir gelmis demekki 

+1 oy
(43,497 puan) tarafından

1 aylık evlilikte sende eşinde ne ara bu duruma geldiniz anlamadım insan yeni evliyken sürekli eviyle ilgilenmek istiyor ki erkekler de yardımcı olur ama işe de ortak olup senin yükünü tamamen hafifletmez benim kocam öyle diyen çok azdır bence kocana güvenip 4 gün is yapmamakta garip hayatım 2 taraflı da suclusunuz 

0 oy
(274 puan) tarafından

Hevesini almis. Geçmiş olsun bacım. Yol yakınken git babanın evine çol cocukla uğraşma boşuna. Kaynanan doğurmuş ama buyutememiş.  Onun buyütemedigini sen büyütemen. 

0 oy
tarafından

Çok saçma bir kavga olmuş evlilik bu değil yalnız 

0 oy
(3,798 puan) tarafından

9 günde 2 gun çalışmak nedir? Neden düzgün cAlismiyor

0 oy
(2,095 puan) tarafından

Bencede gidecek yerin varsa evlilik oturmadan kosarak kac ilerleyen zamanlarda katlanarak artacak bu isler,kaba cumleler evden kovmalar.

0 oy
(32,624 puan) tarafından

Hemen çıkar hayatından başını yakma

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 970 göst.
0 oy
7 cevap 850 göst.
0 oy
12 cevap 523 göst.
13 Haziran 2026 Diğer kategorisinde Hemdemm (692 puan) tarafından soruldu
0 oy