Kızlar 1 aylık evliyiz. Eşim 9 gündür sadece iki gün çalıştı ve hep benle evde. Evliliğimizin ilk gününden beri hiçbir işe elini sürmez şöyle söyleyeyim yediği çöpü bile atmaz. Öylece orada bırakır ilk günler gayet iyiydim evi toplar temizler düzenli yemek yapardım. Ancak artık dedim ki madem evdesin en azından ortalığı toplamak gibi, ev süpürmek gibi işleri yapabilirsin sonuçta evde olarak hem bana mani oluyor hem ev sürekli dağılıyor üstelik bir ******* gibi hiçbir işi yapmıyor 4 gündür tüm işleri bıraktım yemekte hazırlamıyorum. Çünkü kendisi sorumlukları yapmıyor benle paylaşmıyorsa neden yapayım ki ben ?
Bugün baya kavga ettik bana dedi ki geldiğimde evde olma evden git babanın evine git sizce ne yapayım ?
Böyle bir herifle ömür geçmez bu bir yada iki günlük bir ilişki değil. İyice düşün taşın hemen boşan demiyorum lakin eğer ailen arkanda ise güzel bir ders vermelisin.
Boşanmak hiç kimse için hiç bir şekilde kolay değil biliyorum ama böyle bir herifle de ömür boyu hayatı paylaşmak daha doğrusu paylaşamamakla geçmez.
Uslubu cok kotu yani simdi boyleyse cocuk hamilelik olunca perisan olursun. Evlilik agir gelmis demekki
1 aylık evlilikte sende eşinde ne ara bu duruma geldiniz anlamadım insan yeni evliyken sürekli eviyle ilgilenmek istiyor ki erkekler de yardımcı olur ama işe de ortak olup senin yükünü tamamen hafifletmez benim kocam öyle diyen çok azdır bence kocana güvenip 4 gün is yapmamakta garip hayatım 2 taraflı da suclusunuz
Hevesini almis. Geçmiş olsun bacım. Yol yakınken git babanın evine çol cocukla uğraşma boşuna. Kaynanan doğurmuş ama buyutememiş. Onun buyütemedigini sen büyütemen.
Çok saçma bir kavga olmuş evlilik bu değil yalnız
9 günde 2 gun çalışmak nedir? Neden düzgün cAlismiyor
Bencede gidecek yerin varsa evlilik oturmadan kosarak kac ilerleyen zamanlarda katlanarak artacak bu isler,kaba cumleler evden kovmalar.
Hemen çıkar hayatından başını yakma
1,512,028 soru
24,663,845 cevap
366,876 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın