+1 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Herkese günaydınnnnn 🌞

Ben çoktan uyandım ezan okunuyordu uyandığımda günlerdir geçmek bilmeyen mide bulantım var midem ağrıyor. Bakalım bu hamilelik sürpriz bebek mi yoksa gerçekten mide rahatsızlığımı yakında öğreniriz herşey kısmet ❤️

Kalktım şimdi çocuklara beslenme hazırlıycam giydiricem babamız ikisini okula bırakıcak büyüğün okulu ayrı yerde küçüğün ayrı işimiz zorrr🙃

Bugün babası ana sınıfına bırakıcak oğlumuzu ben gitmiycem çünkü temizlik yapıcam erkenden yemek, temizlik yapıp çocuklarım geldiğinde onlarla ilgilenmek istiyorum ayy amma uzattım anlatasım varmış sizler napıyorsunuz nasılsınız bugün planlarınız nedir ? 🦋

7 Cevaplar

0 oy
(1,225 puan) tarafından

Bugünkü planım çocuk bakmak bebek bakmak ve yine bebek bakmak 🫠

-Reklam-
0 oy
(695 puan) tarafından

Günaydınn ne kadar sakin anlatmışsın ihtimalleri 😂 hakkınızda hayırlısı olsun 💞 nane limon falan denedin mi

Bugün sadece süpüreceğim bir oda boyanacak yavaş yavaş orayı hazırlayabilirim. Bir kaç düzenleyici kutuya ihtiyacım var belki onu almaya çıkarım nasıl bir şey alacağımı da bilmiyorum kararsızım🥲

tarafından

Sorma sorma ne sakinlik haberini aldığımda gör sen beni hahaha 

0 oy
(2,409 puan) tarafından

Ogluma kahvaltısını yaptırdım kahvaltı dediğim 2 parca cikolatalı eklek baska bişey istemedi beslenme hazırladım erken kalktık bugun biraz 8 30 da okula gidicez ama benim cok uykum var gece uyuyamadım doğru düzgün 

0 oy
(4,633 puan) tarafından

Kiz günaydın hesap gelmis 😁 midende sürekli bulqnti varsa başka birsey olabilir aman dikkat 

tarafından

Randevu aldım bakalım 

0 oy
(3,458 puan) tarafından

Günaydın  bugün sabah zor kalktım hiç kalkasım yoktu normalde  oğlan 6da kadar  bnde alarimi kurdum alarim çaldı  baktım oğlan uyuyor dedim az dha uyuyayım yarım saat öyle uyumuşum  sonra oğlan kalktı kıza kahvaltı hazırladım beslenmesini    hazırlandık okula bırakıp geldim oğlan ile  şimdi oğlanı uyutunca kendime kahve yapicam  dün boynum tutuldu ağrıyor  bugünlük plan sunalik yok akışa bıraktım  sanada kolay gelsin 

0 oy
(8,893 puan) tarafından

Sabahın köründe tuvalet lavabo banyo temizledim Domestos kokusu başımı ağrıttı az oturayım dedim. Bebeler uyurken biraz işlerimi halledeyim dedim

tarafından

İş bitmiyor vallahi 

0 oy
(2,071 puan) tarafından

image

Günaydın.  Akşamdan lahmacun kalmıştı onu yiyorum 😋😋 bebe izin verse cay yapıp keyif yapacam ama nerdeeee 😀😀
tarafından

Afiyet olsunnn 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,480,737 soru

24,228,301 cevap

339,017 kullanıcı

...