Merhaba kızlar ben sabah aç karnına kahve içmeyi çok seviyorum ama herkes miden çok kötü olur falan diyor bir kaç gündür içemeye korkuyorum hiç kahveden midesi kötü olan varmi. Teşekkürler
Reflü ve gastrit olursun zararlı içme aç karnına
Aç karnina çay bile zararlı canım
Adı üstüne kahvaltı. Kahve altı yani. Kahvaltıdan sonra içilir kahve. Aç karna uzun vadede problem olabilir.
Kahveyi severim ama tok karnına
Aç karnına içilmez ki
Ben ac karnima hiç bişey icemem güzelce yemeğimi yiyip üstüne kahve içmem lazım
Valla günün her satı canım kahve istiyor da çokta fazla iyi değil diye günde iki tane içiyorum sadece
ben mahvolurum. gastrit ve reflü var.
ama sana zararı dokunmuyorsa iç
Şimdilik birşey yok çok şükür ama ilerde olacakmış. Bu arada çok geçmiş olsun annemde de aynı dert çok zor
olur diye bir şart yok. annem 70 yaşında 13-14 yaşından beri sabah aç karnına sigara çay keyfi yaparmış bi 10 senedir sigara içmiyor sadece, midesi de sapasağlam
Bende kahveyi çok severim ama aç karınla çok nadir içiyorum midemi rahatsız ediyor
Acaba kişiden kişiye değişiyor mu ablam da aç karna içemiyorum diyor ama bende çok şükür bir sorun yok
Gelmişsin abla hoşgeldin ☺️🌸🌹
Hoşbuldum balım dün postuna da yazdım görmedin sanırım 🥰
Hiç fark etmedim desem nicke bakmadım belkide ☺️☺️
Nerdeyse 12 yıldır içerim kahveden dolayı sorun yaşadığım olmadı
Aç karna mı
Genelde evet eşim yoksa kahvaltı yapmam
zaten yeni trend sabah kahvalti oncesi kahve icip aclik bastirmak 12 1 e kadar kahvalti etmemek 1 de kahvalti etmek🤣🤣
Vayyy bilmeden trendlere uyuyormuşum 😅
10 yıldır reflüm var her vakit içiyorum rahatsız etmiyor. Herkesin bünyesi farklı oluyor kahve o kadar korkulacak bir şey değil bence. Denersin rahatsız etmiyorsa içersin
Normalde her sabah içiyordum hem eşim hem annem ablam falan hepsi bak miden kötü olur aç karna içme diyince bıraktım
Benimde gastrit var rahatsız etmiyor tam tersi dinç ediyor beni aç karınla kahve içmek
Ben hiç sorun yaşamadım aç ta içerim tok da. Sanırım kişiden kişiye değişiyor
Evt olabilir
Aç tok farketmwz içerim hele eşim herelde 10 tane iciyordur aç karnına üstelik ecspersso içer
Bende espresso çok seviyorum ay benim eşim de hiç sevmez
Çocuğu kansizlikyqn tut kötü koku demiş ama ben ve çevrem kahvesiz durmayiz içmeyen günde 2 3defq içer o dereceyiz
Lütfen beni yanlış anlamayın, sizin özelinizde söylemiyorum ama çevremde ne kadar ağız kokusu problemi yaşayan varsa hepsi aç karnına kahve içip reflü olanlar. Sek kahveyi uyanır uyanmaz içiyorlar sonra mide gırtlak pert.
Yok canım ne yanlış anlaması söylemeniz iyi oldu sanırım içmesem daha iyi. Annem mide ağrısından çok çekiyor bende bu yüzden benimki ağrısın istemiyorum baharatlı şeyleri de çok severim hep uyarıyor beni midene dikat et kızım diye
Yok be cano yanlış bilgi 😁😁 benim koku hassasiyetin bin km alirim yani bildim.bileli eşim kahvalti yapmaz ac karnına icer ve bunu bütün macirlar yaparlar onlarin ilk isi kahvedir kahveden oleni gormedim mide kanseri olanida 😁gırtlak ve mide pelt olnuyor yani
Ay bende çok çabuk koku alıyorum ya 😁
Miden de kötü olur kansızlık da yapar🤯
Aaaa zaten kanzisligim çok var
Ablam çok içiyor. Zaten yatkın kansızlığa. Daha geçen gün hap falan da kesmez artık deyip bi sürü iğne vermişler.
Çok geçmiş olsun bende kansizliktan çok çekiyorum daha yeni haplarim bitti
Yoooo ben uzun zamandır içiyorum bişey olmuyor
10 seneden fazladır sabah kalkınca ilk iş içiyorum...içmeden okula falan gidip o kadar sesi kaldiramam galiba😂😂
Evet benimde bir çocuğum var çok yaramaz o yüzden sabah kahvesine ihtiyaç duyuyorum kahvaltıyı da geç yapıyorum
Ben de zayıflarım diye aç karnına içiyordum ölüyordum ayyy
Aman sakın internetteki videolara inanmayin yok aç karnına sirke için yok kahve için en iyi sabah yarım litre mis gibi suyu iç sonra kahvaltını yap ben 9 kilo verdim öyle bol su az yemek ve yürüyüş
Gözümün biri kapalı biri açık kahve yapıp içen ben Reflü oldum hat safhada hemde
Aa çok geçmiş olsun
Ama caz gwctimmi tatbiki hayır 🤣
😁
Bende her sabah aç karna içiyorum bagırsaklarımı çalıştırıyor
Günde en az 4 kahve içerim çok seviyorum ama hiç aç karnına içemiyorum. Gün içinde fazlantuketiyorsan içme aç karnına
Yok günde sadece iki tane içiyorum bazen de 1 tane
1,475,185 soru
24,150,536 cevap
334,883 kullanıcı