0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (3,979 puan) tarafından

image

Resmen terqpi gibi 😂tek korkum hastalanmak.

Evde kendim yıkayınca daha temiz oluyor aqrı su lekeside kalmıyor.elim değmişken bir arkadaş vardı onunkinide yıkacam😂

7 Cevaplar

0 oy
(7,481 puan) tarafından

Yerim olsa bende yikarim valla m² 100 olmus diyorlar halı yikamanin bende severim cocukken hep yikardik ama evimiz mustakildi evlenince apartmanda oturmak.zor geliyor oglumda anneannesi gilde bahceden eve girmez  

(3,979 puan) tarafından

Apartman hayatı zor valla.benimde eskiden balkonum küçüktü hiçbişey sığmazdı taşınınca rahatladım şükür

-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla halı yıkama deyince bizim şu aylardır evini temizlemeyen sürekli post açan kişi sandım kız anah yeter diyecektim 😂

(905 puan) tarafından

Ben de boya postu açacaktım yorumların yarısı bu olur diye açmadım😂

tarafından

Ayy kadın bende travma bıraktı yemin ediyorum eve gidince ilk işim ev temizlemek olacak ya 😂

(3,979 puan) tarafından

Vallahi öyle.halıları da yıkatsın bu sefer başka biley için tutturur

tarafından

😂😂😂😂

0 oy
(905 puan) tarafından

Oh mis. Benim kol dayanmıyor ya ama doğru diyorsun daha temiz oluyor. Annem bile beğenmişti tertemiz diyodu geçen sene evde yıkadığımızda 😂😂 kalın açık renk halım var bende az önce onu düşünüyordum yıkasak mı versek mi kararsızım

(3,764 puan) tarafından

Çok açıksa sakın yıkama cnm. Kolalanmış gibi lekeli kalıyor,tekrar halı yıkamaya yollamak zorunda kalıyorsun . Tecrübeyle sabit

(905 puan) tarafından

Tamam canım bende havalar baya sıcak olunca lekesiz kurur mu acaba diye düşündüm. Bizde sadece ilk sene yıkamıştık onu uç tarafı sarımsı kalmıştı sonra naptık tam hatırlamıyorum. Çok açık değil ama kalın olunca işte düzgün kurutamıyoruz heralde

(3,764 puan) tarafından

Benimde başka iki halım öyle oluyor. Halı yıkamayla orasını çekiyorum. Ter temiz oluyor o zaman, halı yıkama varsa aklında bulunsun

(3,979 puan) tarafından

Benimde sonradan vücudum dayak yemişim gibi ağrıyor.

Açık renk dediğin beyaz tondamı.

İyice durulama yapıyorum.sonrqda suyunu sıyırıyorum.uçkardq su kalınca sarı leke oluyor.suyunu iyice sıkarsan leke filan olmuyor sonrqsında

(3,764 puan) tarafından

Hayır cnm ortalarında bile oluyor. Gövde krem içi renkli

0 oy
(7,222 puan) tarafından

Geçen göndericem diyordu misafiri geldi üstüne göndermiştir herhalde artık ama ne yapsın ağır gebe 

Kolay gelsin inşallah hasta olmazsın 

(3,979 puan) tarafından

Sağol canım.valla yakınımda olsa onunkinide yıkarım.

0 oy
(2,427 puan) tarafından

Ayy canım çekti resmen en sevdiğim terapi yolu yasak olmasa her ay bahçemizde bu terapiyi uygulasam ömrüm uzar

(3,979 puan) tarafından

Neden yqsakki.bende balkonumda yıkıyprum.tertemiz oluyot

(2,427 puan) tarafından

Burası Yeni Zelanda türkiye değil kuralları katı balkon yıkamak halı yıkamak gibi şeyler yasak ne yszık ki

0 oy
tarafından

Gonlun cok guzelde ah ah 

(3,979 puan) tarafından

Valla şakasını geçen yaptımda yakın olsa cidden yıkardım.

tarafından

Sen beni oldurceksin 🤭

(3,979 puan) tarafından

Boşvee bacı bu dünyada kaybeden olalım öteki taraf önemli🤭

0 oy
(2,133 puan) tarafından

İnsanın içi daha iyi rahat ediyor bende halı yıkamayı çok severim halılarım da çocuktan dolayı çabuk kirlenir yerim olmasına rağmen yıkamacıya vermek zorunda kalıyorum bir kere kendim yıkayacam dedim yıkadım hem zaature oldum hemde halılar da sarı sarı leke kaldı tekrar yıkamacıya vermek zorunda kalmıştım 

(3,979 puan) tarafından

Valla buranın güneşine aldandım vende.bitti ama bende bittim.yere yığıldım kalkmays üşeniyorum

sarı leke içinde iyi durulama birde suyu sıkman lazım.bende yıkamaya bir jere verdim.sırf parfüm kokusu bir açtım hep sarı lekeler vardı

(2,133 puan) tarafından

Ben hep yıkamaya veriyorum tabi her yer temiz yikamiyor ben hep aynı yıkamacıya verdiğim için hiç o sorunu yaşamadım uyguna yıkayan yerlerde var ama insan güvenip değiştiremiyor tek bir kere elimde yıkadım iyi duruladim iyi suyunu sıktım ama yine sarılık kaldı hatta annem de kendi elinde yıkadı halılar çok kirli değil diye suyunu da makineyle çektirdi ama yine de o sarılık kaldı eski halılar çok iyiydi ya biz annemle hep elimizde yikardik hiç sorun olmazdı simdi ki halılar da nedense bu sorun var

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 568 göst.
0 oy
3 cevap 304 göst.
0 oy
0 cevap 129 göst.
0 oy
4 cevap 331 göst.

Kategoriler

1,493,040 soru

24,395,291 cevap