Dogum yapali 20 gun oldu kizlar annemlerdeyim. Annemlerle ayri sehirlerdeyiz bes saatlik mesafedeyiz. Benim yaşadığım yerde esimden baska kimsem yok. 10 gun sonra evime donucem. Ama özellikle hamilelik doneminden beri anneme aşırı duskun oldum. Bebege tek basima nasil bakarim diye dusunuyorum. Eve gitcegim aklima geldikce aglayasim geliyo. Lohusalik psikolojisinden de kurtulamadim bi turlu. .:((
Ben yurt disinda yasiyorum burda hic bir akrabam yok ve ailem 24 saat uzaklikta bir mesafede esimden baska kimsem yok benimde burda. Kendine guven sen bir annesin dik dur senden baska kim bakicak en iyi bebegine anneanne babaanne bir yere kadar sen dik olmazsan bebegin napsin ustelik en cok sana muhtac iken
Olsun buna şükür arada annen gelir yanına bos bırakmaz seni. Benim ailem benden cok uzak sehirde. Dogumuma gelebilecekler sadece.
Canım güçlü ol kimseye muhtaç olmadığına inan biz kadınlar herşeyi çekip çeviririz.Ben diyordum son zamanlar napıcam temizlik ikramlık vs.temizliği de yapıyorum ikramlık da hazırlayıp buzluğa atıyorum allaha çok şükür sağlığımız yerinde olsun da.
Valla ilk günden beri tek başına bakıyorum annenle geçirdiğin zaman içinde epey öğrenmişsindir şanslısn herseyi deneyerek tek başına öğreniyorum 23 günlük olduk bugün maşallah hersey de iyi gidiyor gaz sıkıntısı ve oburluk dışında :)
Annelik içgüdüsel birsey
407,074 soru
12,217,389 cevap
36,808 kullanıcı