0 oy
563 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba hanimlar 73 gün önce sezeryan oldum özel bölgem çok ağrıyor ve arada nokta kadar pıhtı geliyor bide idrar yaparken cok zorlaniyorum :( siz sezeryan sonrasi kontrole gittiniz mi 40dan sonra filan ben gitmedim gitmem gerekir miydi ?

8 Cevaplar

0 oy
(2,133 puan) tarafından
Gtmedim aslinda bi hafta sonra cagirmisti bebegi goturdum agrim falanda yoktu ben gorunmedim ama sezaryan yerim cok agriyo bazen sontaj takiyolarya tahris falan olduysa 
tarafından
Öyle olsa bu kadar sürer miydi ki ağrısı 73 gün oldu wc gittiğimde idrar yaparken çok zorlanıyorum :(
(2,133 puan) tarafından
Aklima baaka bsey gelmiyo valla
-Reklam-
0 oy
(771 puan) tarafından
Bi doktora danis ama   hastanedn ciktiktan 10 gun sonra cagirdi dikislere bakmislardi ama her hastane aynimi bilmem ondm sonra cagirmadilar
tarafından
5 gün sonra kontrole gitmiştik sağlık ocağı pansuman yaptı sadece hani alttan bakiyorlarmis diye duydum
(771 puan) tarafından
Yok cnm bana bakmadilar sadece dikislerime baktilar  Okadar bi sorun olursa. Gelirsn yine demisti  altan bakmadilar
0 oy
(139 puan) tarafından
Bende gitmedim ama kanama o kadar sürmemişti ağrı bendede oluyo arada daha çok yeni yaa ondandır herhalde 
tarafından
Kanama değil de böyle nokta kadar pıhtı idrar yaparken çok zorlanıyorum sende de var mı bu durum :(
(139 puan) tarafından
Yok canım ama idrar yaprken olması tuhaf idrar yolu enfeksiyonu mu acaba  bi doktora sorsaydın aslında
0 oy
tarafından
ben bir hafta sonra gittim bi daha çağırmadi canim
tarafından
Bende 5 gün sonra gitmiştim ama pansuman yaptılar 40 sonrası rahim toparlanmis mi diye bakiyorlamis diye duydum
tarafından
evet genelde çağırıyorlarmis bana kimse gel demedi
0 oy
(1,856 puan) tarafından
5. ve 40. Gün kontrole gitmiştim iç dikişlere falan baktı 2. kontrolde 
tarafından
Hah bende onu duydum nasıl baktilar gerekli bişey mi acaba
(1,856 puan) tarafından
Vajinal usg ile bakıyor. Bana kalırsa gerekli bir şey Çünkü doğumdan 2 ay sonra iç dikisleri iltihaplananlar gördüm ben
0 oy
tarafından
Gitseydin keşke içini konturol ediyorlar 
tarafından
Hiç bilgim yoktu ki aile hekimi de söylemedi hastanede söylemedi nasıl baktılar ki
tarafından
Ultrason la cnm göbege bakıyorlar birde doktor dikiş yerine bakiyor sişkik fln varsa
0 oy
(1,241 puan) tarafından
15. Gün 40.gün ve 3.ay çağırdı doktorum hepsinde gittim.Simdi ara tatilde tekrar gidecegim...Siz niye ihmal ettiniz...Bende sezeryandan sonra sadece yanma oldu birde tuvaletimi yaoarken kisa bir donem ağrı olmustu geçti 10 15 gun falan...Suan cok sukur iyiyim...Siz bir doktora gorunun şikâyetleriniz bence kendisine bildirin buradan ne desek bos
tarafından
Ya benim hiç haberim yoktu yeni duydum bilsem illaki giderdim :(
(1,241 puan) tarafından
Her gidisimde sikayetim var mi diye sordu birde ultrasonla icome bakti temizlenmis mi diye
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Canım doktorun demedimş tabi ki gitmen gerekiyo işte ben yarın 40 gün oluyo doğum yapalı gidecem
tarafından
Hayır canım demedi ne doktorum nede aile hekimim
(1,818 puan) tarafından
Git bence bekleme

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
0 oy
0 cevap 91 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Karaguzu (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 464 göst.