Boykot olduğu için almak istemiyorum onun gibi olan ne önerirsiniz wc banyo yıkamada kullanıcam
hypo, yılların çamaşır suyu
Kokusu ağır mı peki hiç almamıştım ondan
tipik çamaşır suyu, yoğun jel gibi olanı var mı bilmiyorum. su gibi çamaşır suyu. buralarda o kadar çok kullanılır ki çamaşır suyuna hipo(hypo) deriz bu yüzden 😂
Harika birseyy etkisi süper all aldirr
Hypo güzel kireci söktü attı gider acıcılı almstm degsmedm banyoda harıka
Kokusu ağır mı onun etkiler mi insanı iş yaparken
Gider acıcılı bi tık daha agır ama derzler bembeyaz oldu
Normal hypo bildigimz camasır suyu kokusu domestos un ki nasılsa oda öyle
Önceden hep domestos kullanırdım bir tanesinin kokusu hiç ağır değildi ama temizliyordu yani şimdi öyle insanı etkilemeyen birşey bulmaya çalışıyorum aslında
Markete gttignde koklayın karar verin
Ben domal kullanıyorum çokta memnunum rossmanın farklı markaları da var boykot olmayan onlarda güzel içerikleride temiz diğerlerine göre canım
Sesli güldüm kusura bakmayın 🤠🤠🤠🤠
Kız şimdi farkettim ahahahhaha klavyenin azizligine uğradım ya domol olcak canım bence kokuları güzel Domestos kadar ağır değil
Bende hiç yadırgamadan kokusunu soruyorum gerçekten öyle sandım markasını 🤭😂 garipsedim ama olabilir herhalde dedim bi yandan
Ben ilk eşime rosmanna gidelim domol alacam diyince o ne be domal gibi ne biçim isim demişti. Aklıma o geldi :))))
Aynı şeyi eşimde bana demişti erkek kafası işte sonra fiyatlarını görünce neden ismi böyle anladım dedi ahahahahahahha
Güldal kullanıyorum memnunum ☺
Kokusu ağır mı
Yok yaa çok değil
Bi deniyim bari onuda kendime uygun temizlik ürününü bulmam lazım 🤔😄
Boykot olan ürünü ne işi var ülkemizde ben buna cok kızıyorum yaaa bence ülkece boykot yapılmalı
Ne yazık ki her markette varlar😑
Biz almaya devam etmezsek bir süre sonra ülkeye de girmez boykot ürünler. Herkes kendinden sorumlu. Milletimiz o kadar garip ki. Boykot olduğu için indirime giren ürünlerin satışı patladı
Vslla ülkeye girer canm vergi guzel alıyorlar..
Homm bitkiselin öneririm herşeyi var banyo tuvalet temizleyici leke cikarici yağ çözücü mkayj parfüm kişisel bakim.
kurucusu bir kadın ve bitkisel şeyler alerjik reaksiyon da göstermiyor.
Bn kendim satış yapmıyorum mesela ihtiyaçim oldukça alıyorum üyeliğim bazen düşüyor bile bİdaha üye olylrum 🤣
İsterseniz dizide üye yapabilirm bakarsanız üç ay alışveriş yapmayınca düşüyo
Ama leke cikaricisinin üstüne başka leke cikaricisi b
tanımam
Onun ürünlerine hiç bakmadım fiyatlar nasıl peki
Biraz pahalı ama bak ediyor başka üründe altı yedi fis sikarken bunda iki üç fis yetiyorondan uzun gidiyor
Bimden guldal alıyorum hem domestosa göre fiyatı ucuz . Kokusu birazcık ağır sayılır.
Bazen etkiliyor beni kokusu çok ağır olmayan bişey arıyorum o sebeple
Porçöz kullaniyorum memnunum.
Teşekkür ederim tavsiye için
Peros alıyorum kokusu ağır değil
Teşekkür ederim
Vikingin bitkisel çamaşır suyu var canım kolusu çok güzel parfüm gibi
Teşekkür ederim ona da bakayım
Eşimin babaannesi yaşlı olduğu için kokular onu çok etkiliyor bide allah korusun çok ağır normal ozon kokuları bende aynı şekilde az kalsın zehirleniyordum ondan sonra bunu keşfettim kokusu parfüm gibi ha şöyle domestos gibi çok güçlü değil ama hemen hemen aynı etkiyi veriyor tuvalette fln ben hem bunu beyazların koltuk altında da kullanıyorum renk değişikliği fln da yapmadı tavsiye ederim yani canım
1,497,995 soru
24,470,384 cevap
355,137 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın