0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (1,514 puan) tarafından

3. Gün bugün ve  şükür bıraktı gibi uykuda arada ağzına bişe alıp emiyor gibii felan yapıyor ama ağlama olmadı hiç aşırı düşkündür emziğe çok zorlar diyordum ama korktuğum gibi olmadı şükür 🤲 

4 Cevaplar

0 oy
(2,232 puan) tarafından

emzige alissin diye kendini parcalayan ben:) biraktirma asamasi kusur kalsaydi diye heves ederdim hep🤣🤣🤣 iki cocuktada emzikle benek buyutmek kolayca hayatinin iki yilini gecirmek lüxu bana nasip olmadi hi. damizlik gibi beni emdiler emzik niyetine

(1,514 puan) tarafından

Ayy tersi benimki de meme emmedi doğru düzgün ama emzik kolay ve  kurtarıcıydı gerçekten tek üzüldüğüm şey meme reddine onu sebep oldu acabası

(2,232 puan) tarafından

nasip z bence icin rahat olsun cunku emzik emziremedig halde meme reddi oldu benimki kizim. tek basima emziremedim

iki ay boyunca annemle cebellestik. annem mememe uzatiosu oyle emiodu gunduz. sabahtan anneme gdiodum yatana kadar ordaydim. tek  basima emziremedim iki ay cebellestik. yani emziksizde meme reddi oluo bence.

(1,514 puan) tarafından

Çok araştırma yaptım her gördüğümü denedim olmadı ten tene temas farklı pozisyonlar ne  bileyim olmadı nasip demek 

-Reklam-
0 oy
(3,876 puan) tarafından

Ay çok şükür canım benim oğlumda aşırı derecede düşkündü bu ayın 27snde 3 yaşında olacak tam ve 2 hafta felan oldu bıraktı kendi kendine ben ne kadar uğraştıysam bırakmamıştı ne olur ne olmaz diye yatağın kenarında görmeyecek yere sakladım ani bi krizde veririm diye ama şükür ki olmadı dahada istemez heralde 2 gün önce bi uyandı emzik emzik dedi kaybolmuş bilmiyorum dedim dahada sormadı sonra yatağın orda bi gördü aldı eline eyvah dedim baktım oralı olmadı başka yere koydu bıraktı ve kardeşi var 3 aylık emzik kullanıyor normlde kendi emziğini bulamayınca hemen onu alırdı şimdi onu bile almıyor unuttu şükür 

(1,514 puan) tarafından

Ayy şükür ağlama krizlerine kurtarıcıydı ama Bi unutup evden çıksaydım beni mahvederdi eve dönene kadar kurtulduk 

(3,876 puan) tarafından

Evet aynı şekilde bende çok korkuyordum o bırakma evresinden ama şükür bıraktı 🤲🤲

0 oy
(19,141 puan) tarafından

Benim oğlan da öyle çok şükür. Kirktugum başıma gelmedi hemen bıraktı zorlamadi gece uykusu da iyi ara ara uyanır su içer uyur

(1,514 puan) tarafından

Benm ki gece çok sık uyanmaz uyanmadan eşim sağolsun mama hazırlar verir uykuda içer sabaha kadar deliksiz  uyur çoğu zaman 

0 oy
(7,309 puan) tarafından

Nasil bıraktın cnm kizim sadece uykuya dalınca emzik emer onun disinda asla agzina almaz nasil biraktirayim başıni kestim emzigin yine ağlıyor 

(1,514 puan) tarafından

Benşm kxıın gece gündüz elinde ağzındaydı kızım bıraktıysa her çocuk bırakır.. Emziğini kademeli azalttım önce gün içinde vermedim biraz mızmızlandı oyun kurdum hemen sustu ağlamadı.. Sonra gündüz uykularında emzik nerde dedi abla oldun annecim artık olmaz dedim itiraz etmedi fazla küçük kuzenleri var kendisini abla olarak görmek hoşuna gitti ilk iki akşam uykusu sıkıntılı oldu içerledi verdim ama uyur uyumaz kaldırdım gene sonraki gece uykusununda da istemedi emziği kademeli kaldırdıkça sarılmayı arttırdım ve abla olmak hoşuna gitti 

(7,309 puan) tarafından

Kizim geceleri istemez sadece uykuya geçişte emzik ister uyuyunca agzindan çıkarıyorum ama artik emziksiz uyusa iyidir

(1,514 puan) tarafından

Allah kolaylık versin çok zorlanmadan bırakır inşallah 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
16 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysun27 (84 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 323 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Katibe Anne (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,744 soru

24,390,761 cevap