bo.kunu cikarmislar firazla dogayi manita yapmislar bu sezon
Ben cok yakistirdim😂😂😂
yakistilarda gorumcenin kocasi. bacanagin karisiyla:) o senin yengen yengen muhabbeti oldu 🤣🤣🤣 firaz zaten hayat dolu guzelde sevio. p.ic.imsi bi adamda . :)) her kiİn ginlu kayar . nerde pi.c var miknatis gibi ceker kizlari
Hem de nasıl. Abla kardeş sevimsizler
Fatih hakediyor bence
@casperiye11 analiz süper tespitler de doğru ama bacagnagin karısı nasıl oluyo kız çözemedim 😄
orda sacmalamisim aynen bacanak ne alaka nursemayla dogayi kardes ilan ettim zaar🤣
Ben izleyemedim. Cidden sevgililer mi yoksa şüpheli mi
yok sevgililer direk son saniyelerde aciga cikti
maça baktık diye açmadım da gerçekten saçma. bi avmde de dizi çekiminde ifşa olmuş sanırım bu🤦🏼♀️
uzayınca bku çıkıyor dizilerin geçen sezon da kötüydü zaten
aynn bo.ku cikio gercekten
AVM de nasıl ifşa olmuş
onu bilmiyorum gelecek bölümde çıkar herhalde, çekim yapılırken görmüşler
Sus sus sus doğa ve firaz nedir yaaa olamaz ya olamaz sinir küpüne döndüm fatih onu aldattiginda nasıldı aynısını kendi yaptı utanır insan yaaaa bak sinirlendim
heyaa bende deli oldum
Baştanda öyleydi zaten sonradan çıkmadı
ben son ani yakaladim. bugun cocuklar cok kavga ettiker . yarim yamalak izledim . sonralar dogru sakinledi ev🤣
Akşamki bölümü demiyorum ilk sezonda saçma sapandı dozu artırarak devam ediyor
Gerçekten saçmalamislar birde insanlar izleyince artık onlara da normal geliyor böyle şeyler. Ama midemi bulandırdi resmen
evet o onun enistesi e bu bunun baldizina yan gozle bakma olaylari cikio busefer ozendirmek gibi oluo. tamam dizilere entrika gerekli ama akrabalik bagi uzerinden olmamali bencede
Aynen canım katılıyorum sana.
Omerle de sönmezi cift yaparlarsa hiç şaşırmam
Sacmaladilar iyice
Asil kim bi de o çıktı ortaya hiç yakismamis
afiste nursemanin yaninda asil var. firaz arkalarda kaliyor.
bence firazla doga olayi patlak verdikten sonra nursema da asil
ile yakinlasacak. ilk gunden cunku ilk tanismadan itibaren atistilar o onu sevmedi asilde nursemayi siguk bunda ne buldun falan dedi. ilerleyen zamanlarda ters kose olacak ikisi bence
Çok şükür ki izlemiyor Pinkomun ahı tutsun hepsini çok amin
apoda dine imana gelmis umreler dualar ibadetler:) 24 saat cenabet geziodu gecen sezon
Gündüz oruç tutup gece zina yapan koca yürekli Apo :)
he sorma orucu zinayla aciodu bi ara dogru :)
Doğa masum kalsın isterdim
İlk sezon iyiydi ama bozdular gerçi bir o değil ki bahar öyle gönüldağı öyle bir arka sokaklar aynı değil galiba onuda bırakalı yılllllaaaar oldu ben ortaokuldan 12 13 yaşındaydım şimdi 32 oldum 6 yaşında da kızım var dizi halen daha devam ediyor 🤣🤣
yakışıklı olaydi keske tmmmm fatihten adam olmazda yani sen buldun bosadin adami eve atttin yetmedi horumcenin cirkin kocasiyla adam mi yoktu ömerin kazası neydi öyle biseye carpti ama yok araba yamuldu kadina carpsa kadin nerde iyice sı.çtilar
Asla ilk sezon tadı yok Pinkom yok yere öldü.
Biz fatih aldatır diye beklerken doğanın azgınlığı tuttu resmen
Bıraktım izlemeyi valla dün akşam .
Baştan olsalardı güzel olurlardı 😁 ama şimdi saçmaladılar tabi
Ee yuh ya akşam izleyemedim yarın akşama izleyeceğim
Hizmetçi usaga evin hanımı Bahçıvana garip ilişkiler bana aşırı ahlaksız geliyor bu diziler normalleştirme resmen kimin eli kimin cebinde belli değil birde güya muhafazakar aile
NNursema umutla mutlu bi evlilik yapacakti ikisi birbirinin kotu yonlerini asiriliklarini torpuleyecekti mesrla nursema hatlariyla ilgili bi galeri sahibi olabilirdi dunyaya acilip sanatlariyla kendi ayaklari uzerinde dursbilirdi umut alkolu birakip kendi mekanini acabilirdi canli muzik olan
Firazin hala dizide olmasi cok sacma zaten
Pembe olmeyecekti gerekirse apo olecekti ama pembe o dizinin dikili tasiydi onu yikmayacaklardi doga ve umut sayesinde pembe hanimda kendi kurallarinin uygulanmasinin degil cocuklarinin mutlulugunun onemli oldugunu idrak edip baslarinds koruyucu bi kalkan olacakti kimseyi hic biseye zorlamayacak kendi halinde yasayip gidecekti dogayla fatih bi cok zorluk asip sonrasinda birbirlerinin kiymetini bilip oyle evleneceklerdi o zaman onlarinda mutlu bi evliligi olacakti
Apoyu degistirdiler
Alevi oldurduler
Pembeyi oldurduler
Nursemayi cildirttilar mustafayi delirttiler
Fatih hep abaza
Doga surekli koca degistiriyo
Kivilcim evleniyo bosaniyo yine omerin koynunda cok fazla uzattilar ve tadi tuzu kalmadi kizilcik serbeti degil srtik o dizi benim icin
Öyle güzel açıklamışsınki, onlara bir adamakıllı çekmesi kalmış😂😂 onuda becerememişler. Öyle yapsalardı final olurdu. Tadında biterdi, Allah tan yorumları gördüm, bu sezon hiç bakmam
Tam senarist olacak kariyim haaa 😂😂😂 bende hic tv karsisinda izlemem zaten ilk sezon hic izlemedim sezon finali olmusti yazin boslukta izledim 3 ay surdu dusun bulasik falan yikarken ses olsun diye aciyodum ikinci sezonda oyle devam etti hadi alevi oldurdumeleriyle ben bi sogudum zaten apoyi degistirdiler pembe seytana dondu falan derken gecen sezobdan catirdamaya basladi dizi severek izlemiyodum ama merak ediyodum sezon finali girince de merakim da gitti bu sezon hic acmadim bile
İzleyemedim yarın izleyeceğim inşallah bugün kaynanamlar var
Ben ısıl girdikten pembe öldükten sonra izlemeyi biraktim zati kimjn eli kimin cebinde belli degil
O çok saçma olmuş doğanın tipi bile değilken nasıl yakıştırmışlar öyle
Fatih çok ukala
Işıl olması gerekeni yapmış
Değişik olmuş herkes
Bi cemreye rol bulamamışlar hahhaha
1,493,365 soru
24,400,221 cevap
350,086 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın