0 oy
1,546 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından

11 aylık evliyim her evlilikte olduğu gibi atışmalar oluyordu bizimkinde de birkaç gün önce yine tartıştık ama ceviz kabuğunu dolduracak bir konu değil ben sustum banyoya kitledim kendimi o konuştu konuştu susar sakinleşir diye bekledim sakinleşmedi susmadı ben yine de konuşmadım git bu evden dedi sustum banyonun kapısını açtı pılını pırtını topla git babanın evine dedi kolumdan itti beni bende hazırlandım çıktım evden aşağıda bekledim o sırada kayınvalidemi aradım oğlun beni evden kovdu dedim kapattım açmadım annemin yanına gittim beni ne aradı ne yazdı annesini aradım diye yazdı anam senin yüzünden kriz geçirdi sağol diye bakmadım annemin yanına gittim o sıra biraz uzaktaydı gittim yanına kayınvalidemle kayınbabam gelmiş oraya girmek istemedim dedem dedi gel konuş gitmek istemezsen gitmezsin dedi istemedim de o yoktu çünkü annesiyle babası gelmiş sadece beni zorla götürmeye çalıştılar gitmedim ailem yükseldi daha önce tartıştığımızda da böyle yapmamıştım çünkü beni evden kovdu babam aradı benim evime gel dedi onlarla annemle beraber gittik eve o da evdeydi çıkmadım karşısına sonra annemle tartışmaya başladılar annemin ağlmasını duyunca sinirlendim bende seni kovuyorum buradan çık git dedim bana yükseldi kendi anne babası da vardı orda tartıştık beni annesi götürmek istedi ben gitmedim kendi annesini zorla çekti kolundan yürü gidiyoruz diye gittiler ben ondan böyle bir şey beklemezdim 3 gün oldu olayın üstünden ama beni ne aradı ne mesaj attı kayınvalidemle kayınbabam her gün arıyor beni eve git diye gitmek istemiyorum hatalı ben değilim bunu anlatamıyorum baba evindeyim kimse istemez yuvası yıkılsın ama o kendini haklı görüyor ne hata olursa olsun onun yaptığından büyük hata yok diye düşünüyorum boşanmak istemiyorum severek evlendik çocuk istiyorduk ben bu süreçte zaten stresliydim gergindim bilmiyorum ne yapacağımı sevgili değiliz ki karı kocayız insan hiç mi aramaz hiç mi yazmaz kızlar hiç mi merak etmez bu kadar mı gözünden çıkardı çocuk oyuncağı mı bu bir özür çok mu zor napıcam bilmiyorum anneme bakıyorum derin düşüncelerde ona da bir şey diyemiyorum kimseye diyemiyorum 

32 Cevaplar

0 oy
(12,343 puan) tarafından

Umarım hamile falan değilsindir çocuğun falan yoktur. 

Bosan demek kolay da böyle bir adamla ömür de gecmez... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 

(29 puan) tarafından

Maalesef gebe değilim bu süreç yıprattı biraz da bizi ben çok taktığım için dışarı da çok yansıtıyorum ama rabbimin bir bildiği vardır dedim bu olaydan sonra 

-Reklam-
0 oy
(335 puan) tarafından

Sakın yelkenler suya indirme aramasını bekle seni almaya gelmesini bekle o aramadan gitme sonra kendini vazgecilmez sanıyorlar bu kezde her kavgada seni kovar buda cok gurur kırıcı bisey aynı hatayı yapmaması icin burnu sürtülsün biraz 

(29 puan) tarafından

Aynen öyle yapacağım sürtsün burnu çocuk olduğunda ben çocuğumu kavgalı ortamda büyütmek istemiyorum yaşadığım için çocuklarım yaşasın istemiyorum kimse istemez gerekirse terapi alacağız 

(335 puan) tarafından

Aynen öyle ama sende biraz şey sezdim cok kırılgansın sanırım nazlım ve sulu gözmüzün erkekler bazen aşırı nazdan bunalabiliyorlar hani kavganız gercekten cok basit biseyden cıkmıs belki sen sürekli herseye küsüp aglıyorsan ona dolmus olabilir 

0 oy
(6,128 puan) tarafından

Şunu bilir Şunu söylerim 

Baskasinin duzelttigi toparladigi yuva, yuva olmuyor 

Bir olur iki olur ama üçüncüye dağılır o yuva 

Çünkü bizde eski eşimle böyleydik sürekli kavga dövüş 

Ailesi gelir arayı duzeltir giderlerdi 

Tekrar kavga Çünkü iş kocadan bitiyor 

Başkaları istediği kadar seni ikna etsin 

Düzen tutmuyor 

0 oy
(978 puan) tarafından

Eşin kaç yaşında?

(29 puan) tarafından

Eşim 27 yaşında ben 22

(978 puan) tarafından

Bir yorum altına tartışma sebebini yazmışsın okudum da...

Eşin 22 sen 27 yaşında gibi. Çok kararsız kaldım bu yorumu yazmaya ama bu kadar kısa süre içinde seni babanın evine git diyerek kapı dışarı eden üstelik ortada dediğin gibi ceviz kabuğunu doldurmayacak bir sebepten bunu yapıyorsa bu "çocukla" gidecek yolun çok uzun olmaz. Bir erkek ancak eşinin ihanetine tanık oldıysa evden kovar. Bunun dışındaki her şey bardağı taşırınca boşanmaya gider ama yine de kadın evden kovulmaz. Gribe trıp attıysan küs kal yani evden kovmak ne demek? Çocuk bu daha buyumemiş

(29 puan) tarafından

Aynen öyle biri demişti 3 gün de olsa 3 ay da olsa bekle babanın evinde burnu sürtsün iyice diye öyle de yapacağım 

0 oy
(942 puan) tarafından

Boşanmasan bile süründür

0 oy
(510 puan) tarafından

Tek bir şey dicem şuan evliliğinin belkide hayatının dönüm noktosı. Kendimi gördüm sende. Ya şuan susup bekleyeceksin o senin kapına gelecek değerli üstün haklı mutsuz edildiğinde çekip gidebilecek kadın olacaksın ya da sen geri adım atacaksın. Eğer geri adım atarsan bu yaşadıklarının on katını yapacaklar, zaten gidemiyor dicekler daha önce de gitmedi dicekler ne olursa olsun sussuz otursun dicekler lütfen buna izin verme sen değerlisin hiç kimse sana böyle davranamaz ve emin ol senin eşini sevdiğin kadar eşin seni sevmiyor ve bir ilişkiyi her zaman daha az seven yönetir sen önce kendini sev yok gelsin özür dilesin yok barışalım çıkar bunları kafandan daha çocuğun bile yokmuş belki de Allah'ın sana mükafatı budur benim çocuğum olmasaydı beş dakika durmazdım yanlarında lütfen daha çocuk yokken herşeyi gözden geçir senin üstüne titremeyen bir adamla mutlu olamazsın

(29 puan) tarafından

Aslında üzerime çok titrerdi eşim ilk defa bu şekilde bir şey yaşadık evet özür dilemesi şart sürünmesi şart ama boşanmak benim aklımın ucundan geçmiyor geçemiyor içim sıkılıyor 

(510 puan) tarafından

Evet canım biliyorum bende senin gibiydim gözlerimin içine bakan ince ince düşünen bir adam vardı değil ayrılmak tartışmak bile çok uzak geliyordu bana sonra bir kere babanın evine git dedi kovdu bende gittim üstelik altı aylık bebekle sonra maalesef senin gibi düşünüp geri döndüm. Sonra da hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Şimdilerde ağzında sakız oldu git demek umarım sonun bana benzemez 

0 oy
(4,701 puan) tarafından

Okurken sonlara doğru inşallah hamileyim diye yazmamıştır dedim, tam anlamadım gelme gitme durumlarını ama boşanmayı düşünmüyorsan bile seni evden kovan birini eve dön diye yalvartana kadar dönme sakın 

0 oy
(2,258 puan) tarafından

Küçük bi olayda bile evden kovuyorsa iyi düşün derim daha ne olmuş evleneli kovmak nedir tartışma her ailenin içinde olur ama hem bu kadar büyütüp hemde geri dönüş yapmaması sana büyük bi ders olsun bu yaşadığını hayatın boyunca her tartışmada yaşayacaksın canım bu bi gerçek bence çocuğu falan düşünme derim hiç böyle adama çıcuk verilmez ilerde çocuğunlamı kovucek evden yada çocuğunu alıp seni kapıyemı etıcek beksana severek evlenmişsiniz ama gururu sevgisinden büyük 

0 oy
(51 puan) tarafından

Ailen destekse dön arkanı git ben gitmedim üstüne 2 cocugum oldu köpk gibi pişmanıö değişti diyorsum hepsi köprüyü geçene kadar ayıya dayı . Şimdide ben dönemiyorum 

0 oy
(1,319 puan) tarafından

Sakın gitme sakın bırak biraz burnu surteun eğer gidersen her seferinde aynı şeyi yaşayacaksın emi ol

0 oy
(2,693 puan) tarafından

Kadını evden kovmak bir erkeğe yakışır mı ? Evlilik her zaman Güllük gülistanlık gidecek değil inişler çıkışlar olur elbet ama yönetmeyi bilmek lazım. Henüz 1 senelik bir evlilikte eşinin durumu bu raddeye getirmiş olması ilerisi için tedirgin edecek bir durum. Şuan çocuğun yok. Şimdi affedip evine döndüğünü varsay. 5 sene sonra yine benzer durumun yaşandığını düşün o zaman yanında bir de çocuk olacak. Ve o zaman sana der ki çocuğu bırak sen git.  Şuan bu kadar haddini aşan bir insanın ileride daha ılımlı yaklaşacağını düşünemiyorum ben. Ha seni arayacağından geri döneceğinden şüphen olmasın ama 3 gün ama 5 ay sonra illa arar eşin.

Kilit nokta senin ne kadar akıllı davranacağın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

0 oy
(19 puan) tarafından

Yorumları okudum öncelikle rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin bende gitmemen taraftarıyım çocuk olsa daha zor olur onun hatrına dersin ama seni evden kovan tekrar yapar kuzum o yüzden tabikide en iyisini sen bilirsin bir de ben kaynanaını niye aradığını anlamadım keşke onunda aramasydın hepsi peşinden gelseydi 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 898 göst.
+2 oy
31 cevap 1,318 göst.
0 oy
18 cevap 1,087 göst.
12 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esmasavas (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,102 soru

24,396,319 cevap

349,760 kullanıcı