Fazla detay vermişim gizleyemedim sildim
Yani ben erkeklerden her türlü şerefsizligi beklerim de ne bilim ya artık kötü kadınlar da var sanırım 😔
Ve her zaman olan ortadaki çocuklara oluyor
Erkekten başka erkeğe kaçan kadının içinde o... vardır, başka açıklaması yok bende.
Çok haklı çok doğru ..
Aynen öyle
Bu konulardan konsmk dan bile korkarım evin içinde noldu bilemeyiz adama sorsan o haklıdır kadına sorsan o Allah huzursuzluk vermesin
Amin öyle cidden
Böyle konuları kendine bile niye nasıl diye sorma hayatın sana nasıl davranacağını belli olmaz o yüzden hiç birsey dememek daha güzel herkesin kendi hayatı sonuçta bi başkasının hayatına iki kelam edip kendi duzenimden olamam
Kınamamak lazım bilmiyoruz ne olduğunu hiç izlemem öyle programları da toplum ahlakını bozuyor
Kimsenin hayatına karışamayalım bence
Erkeği dinlesen erkek haklı, kadını dinlesen kadın haklıdır. Kimseyi yargılamamamk lazım
Aynı fikirdeyım çocuk bırakmak asla kabul edilmez ama neler yaşıyor bu insanlar bilemeyız
Artık gitmelerine alıştık göre göre de gidiyorlar başka adamlara kocalarının kabul ediyor olması beni hayret ediyor birde çıplak fotoları olduklarını söyledikleri halde kocalar yalvarıyo dön diye aklım almıyor mide meselesi bu artık
Kimin ne yaşadığını nasıl bir aile yapısına sahip olduğunu bilemeyiz. Kızın yaşı küçük diyorsun evliliği kaldıramamıştır. Bilemezsin eşinin neler yaşattığını açıklayamadığı şeyler yapmış olabilir sonuçta aynı yatağı paylaşıyorlar. Burada bütün suç kızın babasında evine gelen kızı tekrar nasıl gönderir. Nefret ediyorum bu zihniyetten. Asıl dua etsinler ki kız umutsuzluğa kapılıp intihar etmemiş.
Hic bir kadın cocuklarını bırakıpta gitmez ha gittiysede ya evden ilgi görmemiş başka yerde ilgiyi bulmuştur yada kadını evden kaçıracak başka sebepler vardır
Allah kimseyi o duruma düşürmesin.
Evin içindekini yaşayan bilir
Rabbim herkese huzur versin.
Hepimizin evinde sorun var bazen bende dayanamıyorum artik
Yargilamam asla bende çocuk büyütüyorum bulunduğum şehirde bu çok yaşanıyor ama kişinin ne yaşadığını bilemem tabi bunu keyfi yapanlar da var Allah doğru yolu göstersin
Kaçması kötü kadın olduğunu göstermez bazı durumlarda başkasına kaçmak değilde yaşadığı eziyetten kaçıyor olabilir boşanmak isteyip boşanamıyor olabilir hemen o. Diye yapıştırmamak lazım kimsenin kapısının arkasında ne yaşanıyor bilinmez
Kız ben geçenlerden post açtım ya işte kadın 5 yaşındaki oğlunu bırakmış eşimin arkadaşına gelmiş diye birinin nikahında birinin koynunda
Tövbe yarabbim kınamıyorum brnim de var kızım iki tane Allah iyi insanlarla karşılaştırsı
Nasıl bişey ya ben çocuklarıma ölürüm kurban olurum dün bır post açmıştım bende hastayım ayağımin üstüne basamiyorum toparliyarak okula gitim ve acil polikinlik 10 dakika bile sürmez tam dışarı çıkacaktım uyumuş bıraktım beşikte içinde bir ses var götür dedi dayanamadım açtım girdim. Aldım götürdüm Bebek srabam olmadığı halde kucağımda götürdüm diğer çocuklarim önünde yürüdüler bı görsen nasıl koşuyorlar bağırıyorum yav olun kenarfa yürüyün araba çarpar bekleyin ya anımda gelin diye bide birakmakmi erkek ne kadar suçlu olursa olsun ne yaparsa yapsın kadın çocuklarını bırakıp gitmemeli hele bide başka erkek içinse ilk erkekten hayır görmeyen ikinci erkekten göremez okadar eziyetlerini çekmişim karnında tasimasin Allah'ın emanetini bırakmasın fani dünya yalan Dünya için o masumları terketmek akıl sıra değil tabiki hep bu sosyal medya bozdu milleti çocuklar masum onlar dünyaya gelmeyi istemediler biz getirdik
İnsan evladini birakip nasil gider heleki bir baska erkege Rabbim sen koru kotu zihniyetten kotu niyetten cok kotu igrenc bir durum
1,492,453 soru
24,386,236 cevap
349,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın