Ayy kizlar oksuruk bas agrisi balgam sikayetiyle gttim kafayi yiyip cikcaktim 30 haftalik gebeyim die hersey yaptlar kan idrar tahlili ekg cektiler nabzimi olctuler atesim normaldi bi anda atesim cikti serum yerken nabzim cok yuksek cikti dusmek bilmedi 133 le nabiz gris yaptm ilk serumdan sonra 122 ye dustu sonra ates dusurucu serum takin dediler ondan sonra nabzim bidaha olculdu 121 e dusmustu sonra tekerlekli sandalyeye oturttular dogumhaneye acile gonderdiler bende bi g.t korkusu basladi diyorm yuruyebliyorm bunda ne isim var dogumluk isim yok orda ne isim var die gttm ordada dengesiz doktor vardi nabiz benim isim degil kardiyolojiye gitmen lazim suan hic ugrasamam senin burda degil evde sicak seyler iciyo olman lazim dedi dedim ben zaten hergun buraya gelmiyorum oksuruk balgam bas agrim dun oldu dayancak gbi degldm die geldm buraya gonderdiler die acildeki doktorun ilacinida bunu icme dedi indim acile doktora dedim ugrasamazmis falan bu ilacida icme dedi die oda sinirle receteyi burusturdu cope atti bidaha ekg cekin dedler bdaha cekildm nabzim 140 a cikmis benimde cinnerim tepeme cikti doktor sonuclari kardiyoloji doktoruna mesajla sordu bogaz enfeksiyonu suan oldgu icn cikmasi normal demis ciktim sukur smdi eve grdm 7 de hastaneye gttm ayyy hastaysanzda evde cekin bacilar uzun oldu kusura bakmayin :)))