0 oy
595 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Gece Tayfaları napıyonuz beni uyku tutmuyo 

13 Cevaplar

0 oy
(365 puan) tarafından
Ekşınlı post arıyorum  okuyacak uyuyamoyorum neye bakcagimi şaşırdım:D
tarafından
Uyumam ben hep burdayım
(2,110 puan) tarafından
:D benim eksinim oksuruk nedeniyle gttm doguracam sandim bian :))
tarafından
Benimde aklıma pir post geldi ama diyemiyom ekşın olur ozamanda
tarafından
Bakkk merak ettim özelden yaz
tarafından
Hemenn geliyom
-Reklam-
0 oy
tarafından
Babası oğlumu beşiğine götürdü uyumasını bekliyoruz beyefendinin yarına ne yapacan kız fırınında
tarafından
Hahaaa benim adama liste verdim eksikleri alsın hele pizza ve haşhaşlı mercimekli börek
tarafından
Lan rahime ben çok özledim evde yaptığım bol malzemeli pizzamı yapta ye  benim yerimede açım bir kaşık yemek beş tanede diyet bisküvisiyle duruyorum sadece
tarafından
Hahaa üzülme benimde senden farkım yok çünkü az yiyorum sık yiyom malum mide küçültme ameliyatlıyım yaa izin vermiyo midem hemen azcık kaçırsam ağzıma köpüklü su geliyo
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Hastaneden smdi eve geldm :)
tarafından
Çok geçmiş olsun canım okudum
(2,110 puan) tarafından
Saol canimmm :)))
0 oy
(135,103 puan) tarafından
Bende uyumuyom
Bu zombinin 5 eltisi var birinin 3 gelini var ucude eskisehirden gelmis benim gibi benden yasca buyukler ama iyi insanlar bu zombi aramis gelinleri tek tek bugun persembe sevdanin evde mevlut okutucaz ama sevda cok agirlasti ikramlik hazirlayamiyo siz hazirlayinda gelin demis

Gelinlerden biri ben aradi sevda senin kaynana boyle dedi ben bisi diyemedim benim firin bozuk sabah geliyim senin evde hazirliyim ikramliklari dedi ben şok oldum

Abla dedim biz küsüz konusmuyoz benim mevlutten falan haberim yok üstelik persembe gunu okulum var mevlut okutamam evde yokkum dedim yazik o da utandi mahcup oldu

Hem milleti mevlut var diye ariyip cagiriyo hemde utanmadan ikramlik istiyomus yaa valla sinir oldum
tarafından
Tövbe deli mi ne niye öyle demiş
Kiz tek eltileri arasa gene iyi 3 gorumcesi var onlarida aramis onlarin gelinleri kizlari herkesi aramis bende konustugum eltisinin gelinine dedim abla kusuz sen kaynanana soyel baska zaman buyrun gelin ama persembe mevlut yok okulum var dedim o da kendi kaynanasina soylemis ondan ona herkes duymus küs oldugumuzu ☺️ sinirden kuduruyodur suan deli yaa hemde zir deli benlede konusmuyo iyice tirlatti
tarafından
Amacı ne peki biye mevlit var demiş zombi gitti kafası
Ne diye milleti basima topliycak bide ben agirlasmisim hic bisi yapamiyomusum ayip bisi milletten ikramlik istemis yaa valla anlamadim yaa napmaya calisiyo
0 oy
(557 puan) tarafından
Aynen tutmadı valla kahvemi içsem bilmiyorumm daha çok kaçacak uykum 
(557 puan) tarafından
Niye cnm ya. Hayırdır birşeyini sikildin hani  yeşil mercimekli börek hahahaha
tarafından
Yarın malzemeler gelsin hele valla gözümün önünden flim şeridi gibi geçiyo mübarek çok özledim pizza da yapcam zaten
(557 puan) tarafından
Kiz dur bu ne hizzzz sonra durduramayız seni hahahaha allah iyliğini versin
tarafından
Napim benim bebe istedi
(557 puan) tarafından
Oyyy kiyamam ona yap yap ozaman annesi
0 oy
tarafından
Wallah benide tutmuyor bacım ne yapayim.cocuklari uyuttum keyif yapiyom soguk cay sigara actim bir muzik esimi dusunuyorum.. :(
tarafından
Uyumaya çalışcam geçicek bu günlerde sabır
tarafından
Sabrın sonu selamette inan cok doldum be kuzum tek istegim mutluluk esimle birde evlatlarim :(
0 oy
tarafından

Ağrıdan uyuyamıyorum, uykum var aslında ama uyku tutmuyor

0 oy
(2,348 puan) tarafından
Bnmde kizim uyumuyirdu ama uyudu camasir yikamistm onu astm yaticam :)
0 oy
(311 puan) tarafından
Benideee :(((
0 oy
tarafından

Uykular haram oldu gençliğim de ziyan oldu :D

0 oy
tarafından
Beşik sallamaya devam
0 oy
(2,597 puan) tarafından

Ben beşik sallıyorum hala:D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,766 soru

12,360,225 cevap

41,437 kullanıcı

Kategoriler

...